πως φαινεται ο εδιτορ εεεεεεεεεεε???
και εγω το ξερω και με καμια παναγια δεν ειναι emo…
Θελω να παρω εναν-εναν τοys emo και να τουσ σκοτοσω ΟΛΟΥΣ.
That’s the spirit young man !!!
Επ,δευτερο ακαουντ.
τι λετε να γινει η επομενη συναντηση του rocking στο mall για να σπασουμε πλακα???
Egw lew na mazeytoume oloi oi rockades kai na tous kremasoume.
Eγώ λέω να βρείτε καμία γκόμενα…
jk
γιαυτο λεω να συναντηθουμε στο mall
Το τοπικ γινεται ολο και πιο τρου.
Και εγω λεω να βρω γκομενα.Υπαρχει κανα κοριτσι στο φορουμ?
Δλδ τα έμο κοριτσάκια δεν σε χαλάνε ε?
ψαξε και βρες… υπαρχουν
Είναι στα starbucks…
Ναι δεν λεω αλλα να εχω να κανω chat με καμια!
ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΜΟ
Το emo (είδος homo melancholius klapsomoutrius) είναι ένα είδος ανθρωποειδών το οποίο έκανε την εμφάνισή του κάπου μέσα στον 21ο αιώνα π.Χ… Έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το μαλλί του, που συνήθως συναντάται στο στυλ του “κορακί-φρατζολί”. Θα μπορούσε επίσης να πει κανείς ότι το τρίχωμα του επάνω μέρους της κεφαλής τους παρουσιάζει ομοιότητες με το τρίχωμα ενός ακούρευτου πεκινουά. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των emo είναι η φράντζα (σιδερωμένη φυσικά), τρύπες παντού ΕΚΤΟΣ απ’ τα αυτιά, κλαψομ… εεεε, κλαψιάρικη φάτσα, καθώς και παπούτσια αμφιβόλου ποιότητας (και αισθητικής). Επιπλέον, χαρακτηριστικό των αρσενικών emo είναι το θεόστενο παντελόνι (δανεισμένο συνήθως από συγγενείς α’ βαθμού λόγω cool-ο-αντίληψης/cool-ο-φάνειας/cool-ο-πάθειας), ενώ τα θυληκά συναντώνται με κοντή φούστα με πολύχρωμη κάλτσα μέχρι το μπούτι. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι το eyeliner, κυρίως για τα emo αγόρια, και φυσικά ο καλύτερος φίλος του emo, το πιστό ξυράφι.
Το 2007, ο καθηγητής Ζίγκμουντ Τρέντιους διατύπωσε στο δοκίμιό του Λυγμοί και Πυγμή τη θεωρία οτι σκοπός των emo είναι η εξάπλωση του είδους τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης με τη χρήση του παρατεταμένου οιδήματος των όρχεων που προκαλούν σε κάθε λογής περαστικούς. Η συνήθειά τους αυτή, τονίζει, πραγματοποιείται για τον εξής λόγο: αν επιτύχουν τον ύψιστο σκοπό τους, την μετατροπή ακόμη και της Κουτσής Μαρίας σε όμοιό τους ον, θα επιτευχθεί η Παγκόσμια Κατάθλιψη, ο Παράδεισος, με άλλα λόγια, των emo.
Από την άλλη, ο ρήτωρ Ανσαϊκλοπήδιος ο Όγδοος θεωρεί τα emo ένα ανεξήγητων προθέσεων αμάγαλμα διαφόρων θρησκειών, αντιλήψεων και (υπο)κουλτούρων, όπως το gothic, το punk, το nu-metal και το Disney style, το τελευταίο κυρίως λόγω των ομοιοτήτων που παρουσιάζουν με χαρακτήρες (οποιουδήποτε) καρτούν.
Τα emo απέκτησαν την περίεργη τους όταν ο Ιντιάνα Τζόουνς τα παρατήρησε να ζευγαρώνουν με εμού (ζώο, για τους αμόρφωτους) του Αμαζονίου. Έχει διαπιστωθεί πως οι οργανισμοί των emo ενσωματώνουν μέσω του διεφθαρμένου ανοσοποιητικού τους συστήματος γονίδια από εμού, χάρη στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπασμένων Κινηματογραφικών Ταμείων 2003-4 (εκδόσεις Λαμπράκη), τα emo έσωσαν το Hollywood από την καταστροφή, όταν το καλοκαίρι του 2003 εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν τα ΜΑΤ (άλλωστε, υπήρχε πάντα το ενδεχόμενο ομαδικής αυτοκτονίας). Ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν κινηματογράφησε το γεγονός, σε συνεργασία με τη σύζυγό του Βέρνερ Χέρτζογκ, δημιουργώντας το ντοκυμαντέρ Ψάχνοντας τον Emo, για το οποίο δεν έχουμε καμία πληροφορία. Απολύτως. Αν θέλετε, όμως, θα επινοήσουμε πληροφορίες για σας. Πέντε ευρώ η μία (με τόσα αγοράζετε ξυράφι, αλλά δεν σας το λέμε).
Φημολογείται πως το ΥΠΕΠΘ θα τοποθετήσει το παραπάνω κείμενο στο Ανθολόγιο της Α’ Δημοτικού μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρθεί μια τελική απόφαση, καθώς οι υπεύθυνοι είναι απασχολημένοι με το να αποτρέψουν τα παιδιά τους από το να εξελιχθούν σε emo με τη δημιουργία μιας ειδικής Poké-Ball.
Τι είπαν για αυτούς
“Πώς θα ήμουν, άραγε, χωρίς μουστάκι;”
-
Αθανάσιος Διάκος
“Emo… χα! Αυτά είναι προιόντα του Καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού! Μακριά τους! Ουστ!” -
Αλέκα Παπαρήγα
“Όταν δει πόσο ευαίσθητος έχω γίνει, θα θέλει σίγουρα να βγει μαζί μου!” -
Νίκος Μίχας για την emo σύντροφό του
“Οι emo δεν παίζουν με ζάρια… Παίζουν με την υπομονή μας.” -
Άλμπερτ Αϊνστάιν
“ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ GAY” -
Ανώνυμοι Φρικηπαιδιστές
“Ένσταση! Ο Billie Joe με αντέγραψε!” -
Ντέρικ Πράσινος, Sepultura
“Λογικό είναι να μισούν τη ζωή τους! Άμα τους κουρεύουν έτσι οι μαμάδες τους…” -
Λουκρητία του Αρκά
“Μακάρι το γρασίδι μου να ήταν emo, για να κοβόταν από μόνο του…” -
Άγνωστος (κατά πάσα πιθανότητα τεμπέλης κηπουρός)
“Κλαίνε, γιατί τον έχω μεγαλύτερο…” -
Κώστας Γκουσγκούνης
“Είναι προϊόν της αντεπαναστασης και πρέπει να εκτελεστούν ως προδότες της Πολιτιστικής μας Επανάστασης! Μισό λεπτό, για ποιους, είπαμε, μιλάμε;” -
Μάο Τσε Τουνγκ
“Επιτέλους, να και κάποιοι που ΘΕΛΟΥΝ να τις τρώνε!” -
Ένας αναρχικός
“Δε χρειάζεται να παρέμβουμε για να αλλάξουμε τους emo. Οι εσωτερικές συνθήκες θα τους οδηγήσουν νομοτελειακά στην αλλαγή.” -
Ένας ντετερμινιστής
“Δε χρειάζεται να βάψουμε μπλε τους emo. Η Πετούνια θα τους οδηγήσει σε μάθημα φυσαρμόνικας. Σλάλομ!” -
Ένας σουρεαλιστής
“Οι emo δεν υπάρχουν. Είναι απατηλές ιδέες που μας προβάλλουν οι αισθήσεις μας.” -
Πλάτωνας
“Φέτος τα Χριστούγεννα, πάρτε τους ένα σετ χριστουγεννιάτικα μαχαιροπήρουνα. Θα σας ευγνωμονούν για μια μέρα. Την άλλη δεν θα τους ξαναδείτε.” -
Άγιος Βασίλης
“Αααχ, οι σημερινοί νέοι… Τα έχουν όλα και κλαίνε. Εκτός από ένα γερό χέρι ξύλο.” -
Ρίχαρντ Βάγκνερ
Φρικιπήδια ???
εννοειται
Δε σε παιρνει γιατι θα φας ξυλο και μετα αντε να πεις “με δειραν κατι ημο”…
κοιτα αν συνεχιζεται να εξαπλωνεται η emo επιδημια(πανουκλα) μας βλεπω σε 2-3 χρονια ως προστατευομενο ειδος υπο εξαφανιση