ENFORCER Θεσσαλονίκη 24/5/2019 - Αθήνα 25/5/2019

more details soon…

4 Likes

εκεί θα είμαστε!

3 Likes

Εννοείται θα είμαστε εκεί, μπαίνει στα άχαστα της χρονιάς, πολύ σπάνια βρίσκεις τόση καύλα σε studio και live!

2 Likes

θα πάμε ΚΑΙ εκεί φέτος

Ισχύει, η μπάντα είναι πολύ καλή live. Βέβαια, πλέον έχουν μεγαλώσει λίγο (άρα ίσως έχασαν την καύλα των πρώτων χρόνων) αλλά και πάλι θα τους πρότεινα σε όσους δεν τους έχουν δει.

Για ποιο λόγο έρχονται; Ετοιμάζουν δίσκο; Πάει καιρός από το From Beyond…

Κ σκεφτηκα πριν λιγες μερες οτι καιρο εχουμε να ακουσουμε κατι γι αυτους (κ εβαλα να ακουσω το nightmares :metal:).
Τους ειδα μια φορα,νομιζω τη δευτερη που ηρθαν, θα προσπαθησω να ανεβω αλλα το βλεπω χλωμο.

Μου φαίνεται ότι το παρακάνουν με τις συναυλίες. Εκείνες τις ημέρες δεν είναι και οι jag panzer ? Ελπίζω αυτή η πρεμούρα να μην κάψει το κοινό και όλες οι συναυλίες να έχουν αξιοπρεπή κόσμο.

Μπανταρα-λατρεια και στουντιακα και στα live που ειναι σκετος δυναμιτης. Τους εχω δει 3 φορες, θα ημουν ηδη μεσα για την 4η αλλα εκεινη την περιοδο θα ειναι πολυ δυσκολο για εμενα, αν μπορεσω παντως θα ειμαι εκει.

1 Like

2 Likes

Ποιος άλλος είναι έτοιμος για αύριο;;;
Περιμένω έκλυση ενέργειας επιπέδου Ναγκασάκι.
Κι ας πρέπει να κάνω εκλογές την επόμενη μέρα και να είμαι 24 ώρες στο πόδι (όσοι ψηφίζετε Χαλανδράκι και ο δικαστικός αντιπρόσωπος σας φανεί μεταλάς, ρωτήστε, θα αποκαλυφθώ!).

Όποιος έχει δει setlist, ας μου πει πως θα επιβιώσουμε από τα πρώτα 4 κομμάτια;

1 Like

είδα μόλις τώρα. Χλωμό

:metal:

μόλις το είδα το σετ, λίγο μικρό δεν είναι; δεν τους έχω ξαναδεί, τι χρονική διάρκεια συνηθίζουν να παίζουν;
οφτοπικ:

χαλανδραίος είσαι;;

με έχουν εφορευτική επιτροπή, αναπληρωματικό. θα ρίξω πιστόλι για διάφορους λόγους (όχι δε θα παω χαρτί από γιατρό ή κάτι τέτοιο, απλά θα απέχω). έχω πληροφορηθεί πως δύσκολα εφαρμόζεται το περί δίωξης και φυλάκισης 3 μηνών. έχεις κάποια άποψη;

Ναι. Σου κλάνουν μια μάντρα, όπως σχεδόν για οτιδήποτε σε αυτή τη χώρα. Απλώς αν πας να ψηφίσεις, μπορούν να σε κρατήσουν.

2 Likes

Και την προηγούμενη φορά 15 κομμάτια είχαν παίξει εκεί γύρω στη μιάμιση ώρα είναι, λίγο μεν αλλά μέσα στα ζουμιά. Τα λέμε αύριο!

Θα πας να ψηφίσεις απόγευμα. Για να μη σε κρατήσουν με το ζόρι

και αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν έχει καθόλου άτομα και απαιτήσει να σας βρουν, θα στείλει περιπολικό σπίτι σου. Απλά το λέω για να μην απαντήσεις από κεκτημένη ταχύτητα /συνήθεια

θενκς. αλλά προφανώς δε θα παω καθόλου να ψηφίσω. το γνωρίζω για το περιπολικό που ανέφερες, έμαθα πως στις συγκεκριμένες εκλογές η οδηγία προς δικηγόρους είναι να μην το κάνουν αυτό. ωστόσο δεν ξέρω αν μετά κινείται κάποια διαδικασία (αυτεπάγγελτα ή μη)

1 ωρα και 10 λεπτα ηταν η προηγουμενη, με βια 1.15

Όχι δεν είμαι Χαλανδραιος, αλλά γουστάρω πολύ την περιοχή και δήλωσα εκεί και εκεί με διορισανε!

Τώρα για εφορευτική. Καταρχήν θα πω ότι θα είναι πολύ δύσκολη διαδικασία, για μένα είναι η πρώτη φορά κιόλας και θα χρειαστεί κάθε χέρι βοήθειας. Εγώ δλδ δε σκοπεύω να αναγκάσω κανέναν να μείνει, όμως θα ζητήσω ευγενικά να μείνει η εφορευτική να βοηθήσει, αν όχι όλη τη μέρα, τουλάχιστον να έχω κάποιον για βοήθεια ανά βάρδιες ειδικά αφού ανοίξουν οι κάλπες το βραδάκι… Θα είναι πολύ επίπονο χωρίς βοήθεια… Και φυσικά θέλω να φερθω σπαθί, θα κεράσω ο, τι γουστάρει ο καθένας και τέτοια, πρέπει να το δούμε και λίγο σαν χαβαλέ!

Τυπικά, είναι παράνομο να μην πας. Ο κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος αν δεν πας μπορεί να στείλει την αστυνομία σπίτι σου να σε φέρει. Αν δεν είσαι σπίτι σου δεν μπορεί να κάνει κάτι. Κανείς δεν θα προχωρήσει σε ποινικές διώξεις για αυτό το λόγο. Αν όμως είσαι εκεί, θα σε φέρουν σηκωτό!
Τώρα αν εμφανιστεις να ψηφίσεις, ο αντιπρόσωπος δικαιούται να μην σου δώσει πίσω ταυτότητα και να μην σε αφήσει να φύγεις, με τη συνδρομή των αστυνομικων πάλι. Αλλά δε νομίζω να χρειαστεί να φτάσει στα άκρα. Αν θες να ψηφίσεις θα βοηθήσεις στην διαδικασία, εκτός αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι άγγελος ξέρω γω. Και τέλος πάντων είναι τυπική υποχρέωση προς το κράτος αυτή, όπως όλες ή άλλες, φορολογικές κλπ.

1 Like

Δεν υπάρχει καμία τέτοια οδηγία προς δικηγόρους. Επίσης η δίωξη μπορεί να κινηθεί και αυτεπαγγελτα, αλλά δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν θα συμβεί γιατί δεν θα πάνε πάρα πολλοί άνθρωποι… Δεν πιστεύω ότι συμφέρει

Τεσπα μόλις έμαθα και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να πάω Enforcer. Και είμαι σπασμένος