Enforcer - Death by Fire

Ήρθε νομίζω ο καιρός να αποκτήσει δικό του thread και το επερχόμενο άλμπουμ των Enforcer. Το πρώτο κομμάτι έχει ήδη διαρρεύσει άλλωστε.

http://www.youtube.com/watch?v=Hx5HkElVih8

Περιμένουμε ένα τίμιο ταξίδι στα '80 once again.

Συμπαθητικό το κομμάτι, αλλά δε ξετρελαθηκα.
ελπίζω να είναι από τα μέτρια κομμάτια του δίσκου!
αναμένουμε…

Λαλαλαλαλαλαλαλαλααναμένεται δισκάραλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα

Τι βγάλανε πάλι οι πουστηδες???
ΔΙΣΚΑΡΑ με όλη τη σημασία της λέξης!!!

Τα death rides the night φουλ στη σπιντα και run for your life το ίδιο με μια απίστευτη γέφυρα με δισολιες, γενικώς τα 2 πρώτα κομμάτια είναι γρήγορα με ωραίες μελωδίες, mesmerized by fire, γνωστό, όμορφο κομμάτι, και από κει και πέρα αρχίζουν οι καβλες!!!

take me out of this nightmare εισαγωγαρα ρεφραιναρα και κομματαρα γενικότερα, πολύ ωραίο outro επίσης, crystal suite ή αλλιώς ωδή στους θεούς maiden τρομερό instrumental, και η τελική τριάδα είναι τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου, με καλύτερο κατά τη γνώμη μου το silent hour/the conjugation!! Τεράστιο κομμάτι ρε… Εναλλαγές, μελωδίες, χαμός!!!

γαμαει λεμεεεεεε!!!

Ντάξει… Πραγματικά, τα take me out of this nightmare, sacrificed, silent hour/the conjugation και Satan είναι πολύ μεγάλα κομμάτια!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΜΩΣ!!!

που το ακουσατε στειλτε και εδωωω πωωωω με καυλωσες ασχημα

Που είναι, το θέλω!!!

παιδια μια και εδω καποιος.

Κι εδώ

Δε ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως το άκουσα από εδώ!!

:D:D

Κάνε το rip.

Άμα είχα τη κατάλληλη τεχνολογία θα το’κανα αλλά…

Λογικά είναι θέμα ωρών να γίνει από κάποιον άλλον rip και να ανέβει.

Την Κυριακή θα το 'χω κι εγώ στα χέρια μου!!!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! http://www.metalhammer.gr/magazine/news/4040-enforcer-album-streaming.html

Καλά… Κ μένα μου έφερε μια πριστ αύρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε γαμαει!
κόπια δεν είναι πάντως!!!

Ώχου μωρέ, σταματήστε να ψάχνετε αν οι Enforcer (και οι κάθε Enforcer) κοπιάρουν ριφφ, μελωδίες, φωνητικές γραμμές και δεν ξέρω 'γω τι άλλο από τις μεγάλες παλιές μπάντες. Ακούστε τη μουσική καθαυτή γαμώτο. Λες και το είδος που παίζουν έχει την τρελή ποικιλία σε ριφφς ας πούμε, ή στο κλασικό heavy metal υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν παιχτεί…το κομμάτι γαμάει και εγώ αυτό κρατάω…πάμε μωρή Σουηδιάρα!!!

τώρα εσύ τι ζόρι τραβάς. όσο διασκεδαστικά είναι τα τραγούδια αυτά καθαυτά (:!::?:), άλλο τόσο διασκεδαστικό είναι να βρίσκεις από πού είναι παρμένη και ελαφρώς παραλλαγμένη κάθε νότα. ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ Σ’ ΑΡΑΣΕΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ :):!:

παντως Red Rum τωρα επεσες πιο κοντα, στο προηγουμενο θυμαμαι ειχες ποσταρει ενα Guardian που δε πολυειχε επαφη:p

Δεν μίλησα για το διασκεδαστικό ή όχι της φάσης αλλά για την πρεμούρα να είναι με το ζόρι παρμένη από κάπου η τάδε μελωδία. ΟΚ και το “Black Angel” από το πρώτο άλμπουμ έχει το ριφφ του “Sweet Danger” από Angel Witch. So fucking what? Αλλάζει το αν το κομμάτι είναι καλό ή όχι?