ζητω το ροκινγκ που μας εμαθε τους ενφορσερ!
Βασικά μου ήρθε φλασιά μ’ αυτό που έγραψε ο Ντεντ: όντως κάτι είχε γραφτεί τότε στο Χάμμερ, αλλά όχι σε κριτική (εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι κάτι τέτοιο). Ήταν ένα σχόλιο σε μια στήλη, δε θυμάμαι τώρα πώς τη λένε, είναι εκείνη που κάθε μήνα ένας συντάκτης σχολιάζει κάτι, ό,τι θέλει, γύρω από το μέταλ. Μια φορά λοιπόν τότε το 2008 ο Κετιγένης πρέπει να ήταν, που έγραφε ένα κείμενο για το τί καλά που θα ναι να εξαπλωθούν και πάλι οι παλιές μέταλ “μέθοδοι”, και ως παράδειγμα ανέφερε το “Black Angels” που ξεκινάει με το μπασοριφφ. Θυμάμαι ατάκα: “πόσο καιρό έχετε ν’ ακούσετε ένα συγκρότημα να λέει ότι ο επόμενος δίσκος τους θα είναι πιο metal και όχι πιο heavy; Πόσο καιρό έχετε ν’ ακούσετε κομμάτι που το ριφφ να το παίζει πρώτα το μπάσο…” κτλ. κτλ. Και βέβαια εκεί μέσα ανέφερε κι άλλα συγκροτήματα ανάλογου ύφους που γούσταρε ο ίδιος.
Αυτό ήταν!
Και γαμώ τις προωθήσεις ε, δεν το συζητάμε. :lol:
E, αυτό το χα αναφέρει, ήταν στη στήλη “Opinionate” (ή κάπως έτσι) που είναι χωμένη στα news.
Έγραφε μάλιστα κάτι σε στυλ “είναι ανάγκη να μας τους πει ο Fenriz για να γίνουν γνωστοί?”.
Aκριβώς αυτό μιλάμε!!!Ένα σπάσιμο,ένα γύρισμα προσ πιο χαμηλές νότες είναι καρφί Harris!!!
Ειναι κλασικη συμπεριφορα αυτη του ελληνα μεταλα και του ελληνα γενικοτερα να τα γειωνει ολα… Επειδη πηρε 9 στο Hammer τους προωθουν κτλ… Αν επαιρνε 6 θα ηταν το ελεεινο το Hammer που θαβει τετοιες μπανταρες… Ξεκολλατε ρε και ακουστε μουσικη απαλλαγμενοι απο ανουσιες σκεψεις και συνειρμους… To Hammer κανει την δισκοκριτικη του και μετα ο καθενας κρινει με το τι του αρεσει να ακουει…
Αι για σου…γράψτα χρυσοπληκτρολόγιε:):!:
Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε πάντως, εννοείται ότι το Χάμμερ προωθεί ή δεν προωθεί συγκροτήματα με μη μουσικά/ποιοτικά κριτήρια.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκεί μέσα συντάκτες που ξέρουν μπαλίτσα και από τους οποίους έχουμε μάθει και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ωραία πράγματα.
Το ξανακούω τώρα δυο μέρες και δεν έχει πέσει καθόλου μιλάμε.Και ακούω πάλι και το ντεμπούτο τους.Η κιθαριστική τους δουλειά είναι καταπληκτική,ωραία solos και μελωδίες…Πόρωση!
Ναι αλλα Χοπετε απο που τους εμαθες και γιατι εχουν χτισει hype?Αυτα ειναι τα σημαντικα,οχι το αν σ’αρεσει η οχι,πατα pause και πες μας την αποψαρα σου.
Α,ναι,σόρυ.:DΛοιπόν το Hammer φταίει.Μλκια η μπάντα αλλά μου έκαναν πλύση εγκεφάλου όπως τα τελευταία 10(?)χρόνια που το διαβάζω.
Σοβαρά τώρα,στο Hammer σε συνέντευξη του Fenriz διάβασα γι’αυτούς πρώτη φορά αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ.Μέχρι που άκουσα το Black Angel στο youtube και έκανα κακάκια και κατέβασα το ομώνυμο.Μπαντάρα,στηρίχτε ακόμα κι αν φάνε όλο το σπρώξιμο που υπάρχει(αξίζουν,τι σημασία έχουν όλες αυτές οι μλκιες που συζητούσατε πριν).
Ακριβως αυτο… Μπανταρα και μπορουν να φτασουν πολυ ψηλα, γιατι πολυ απλα το 'χουν…
εμένα δε μ’άρεσε πάντως… =/
θετικό δείγμα αυτό
ε βασικα ουτε μενα μαρεσε
για αντρικιο μεταλ απο σουηδια κοιταμε WOLF \m/
εμένα μου αρέσει αρκετά.:oops:
το θέμα είναι πως όταν το ακούω δε μου έρχονται στο μυαλό οι maiden και μέτσαλ συγκροτήματα των 80’s, αλλά διάφορες άλλες εικόνες από τα 80’ς.
και μπορεί να γεννήθηκα το 1989 και γενικά να μην είμαι και ο μεγαλύτερος φαν των 80’ς από κάθε άποψη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μ’αρέσουν σ’αυτή τη δεκαετία και ακριβώς αυτά μου φέρνει στο μυαλό το diamonds…
ακούγοντας το, σκέφτομαι ας πούμε πως θα μπορούσε αν έβγαινε τότε, να είναι soundtrack σε ταινίες του στυλ καράτε κίντ και έτσι.δε μου έρχονται τόσο στο μυαλό τόσο εικόνες με αφιονισμένους μέταλερς πάνω και κάτω στη σκηνή.
αυτή είναι η εικόνα που μου δίνει εμένα.πάντως είχα καιρό να γουστάρω έτσι χιέβυ μέτσαλ δίσκο.
ναι οντως τελικά δεν ήταν κριτική. Θυμόμουν αυτό που έιχε γράψει ο άλλος για το black angel και το πήρα για κριτική. Αυτό είχα διαβάσει παντως και έβαλα μετά το κομμάτι στο youtube
Σε πιανω… Εγω που λατρευω κιολας τα 80’s φαντασου πωρωση… Σου δινει την αισθηση οτι ειναι τοσο 80’s η ολη φαση… Παντως θεωρω οτι ειναι δισκος που οποτε και να εβγαινε θα εκανε αισθηση και θεωρω οτι οσο πιο πολλοι τον ακουσουν θα συμφωνησουν σε αυτο…
Καταλαβαίνω ότι βγήκαν νέα Maiden, Accept, Guardian και είναι σχεδόν ιερή υποχρέωση να ασχοληθεί ο κόσμος με αυτά, αλλά ο HEAVY METAL δίσκος της χρονιάς παραμένει αυτός εδώ.
αυτο το πιστοποιώ και εγω που παραλίγο να φαω τα μούτρα μου στην καρέκλα πριν λιγο που ακουγα τον δισκο…έφυγε η ασφάλεια της καρέκλας την ώρα που κουνούσα τα ποδια μου…#-o/:lol:
[SIZE=“6”]Live For The Night[/SIZE]*
*και γαμώ την απλότητα
Δισκαρος λεμε !