Enforcer - Diamonds

Οκ, επειδή το play μου κάνει νερά το τελευταίο καιρό. Thanx!

το πρώτο είναι sold out απόσο ξέρω
γιά το δεύτερο υπάρχει μία πιθανότητα να φέρω. θα ενημερωθείς

Το πήρα σήμερα και το άκουσα, μόλις πριν λίγα λεπτά…και ενθουσιάστικα, γρήγοροι ρυθμοί, φοβερές ερμηνίες, γαμάτες μελωδίες, καιρό είχα να ακούσω τέτοιο άλμπουμ:):!:

Πολυ ωραιο χεβι.

katana…katana…εχω παθει εξαρτηση :bounce::bounce::bounce:

μετα απο δυο κολλητες ακροασεις του katana πειστηκα οτι το συγκροτημα λογικα λεει αρκετα.ακολουθει και η ακροαση του υπολοιπου δισκου.:smiley:

9άρι στο χάμερ και 85 ριπλάηζ. Not bad…

Και εν πάση περιπτώσει, σταματήστε να μιλάτε για το Katana όταν υπάρχει μέσα το Running In Menace.

Η το High Roller.

προσωπικα και τα 2 που αναφερατε (αλλα και τα περισσοτερα) τα προτιμω απο το katana…

ε καλα εσυ εισαι και βαζελος:p

υμνος ειναι κ το Midnight Vice, σε βαζει με τη μια στο κλιμα…

σε 4-5 σαιτ του εξωτερικου που τσεκαρα, η βαθμολογια του ειναι γυρω στο 7-8…:thumbdown:

ναι αλλα ειμαι και νταμπλουχος…:har:

σωστοτατος

Στο Katana, το riff στο 4:14 σοδομίζει όλο το δίσκο ε.

το nightmares τσιτσιρίζει σε όλους?

απιστευτη heavy metal band τη σημερον εποχη με τρελες κομματαρες.σε πολλα σημεια των κομματιων οι συνθεσεις του μπασου θυμιζουν λιγο απο steve harris.οι συνθεσεις του μπασου στο diamonds ειναι ασυλληπτες.πολυ καλη φωνη με κορυφαιες κορωνες:metal::metal:

Το αγαπημένο μου μέρος του δίσκου το ξέσπασμα του Walk With Me εύκολα.Και το Take me to Hell την πιο πορωτική γέφυρα εδώ και χρόνια με αυτά τα φοβερά ψηλά φωνητικά!!!Α!Και το τελείωμα του Roll the Dice!Kαι οι αλλαγές του Katana!!!Και και και…

review απο το site,ποτε να περιμενουμε?

Πολύ σύντομα.