Μια νέα θρυλική μπάντα έχει γεννηθεί… Τι να πω και για αυτή την απίστευτη δισκάρα… Αν συνεχίσουν έτσι, είναι σίγουρο ότι θα γραφούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της metal μουσικής, ανάμεσα σε συγκροτήματα Θρύλους του 70?-80?. Από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες που υπάρχουν?
Ο επόμενος δίσκος τους, όταν αυτός έρθει, θά’ναι κομβικό σημείο, κιαν μας καταπλήξουν πάλι, τότε όντως θα ανήκουν στους metal ήρωες, που τόσο χρειάζεται αυτή η μουσική, αυτήν την δεκαετία:):!:
Ωραίος δίσκος που προφανώς δεν έχει και τίποτα καινούριο να προσφέρει, αλλά είναι όμορφο να ακούς τέτοιες μουσικές στο έτος 2010.
Live For The Night και τα μυαλά στα κάγκελα!
Aυτό!
Αν αγορασετε αυτο το αλμπουμ καντε την χαρη στον εαυτο σας
και παρτε το βινυλιο.Αφου ολοι τα mp3’s ακουτε.
Ετσι.Τιμης ενεκεν.Το αλμπουμ αυτο εχει γραφτει με την ορμη,το κεφι,την
ιδιοσυγκρασια μιας εποχης που το cd ηταν αγνωστη λεξη.
Δισκαρα.Με παλιο ηχο αλλα και τοσο φρεσκο ταυτοχρονα.
Όχι.
Και για τα δύο σκέλη
οσο περισσοτερο το ακουω.τοσο το ερωτευομαι…
ειναι δισκαρα και σιγουρα ο καλυτερος του 2010 μεχρι τωρα.επ ευκαιρια,ακουσα και το ντεμπουτο τους,το οποιο ειναι επισης δισκαρος
Και να μην ξεχνάμε ποιος έγραψε πρώτος για Enforcer εδώ μέσα. 8)
Ενδιαφερουσα “Track By Track” αναλυση απ τον Olof…
ΔΙΣΚΑΡΑ! Οταν το πρωτοακουσα μου φανηκε απλα ενα ωραιο αλμπουμ, παλιομοδιτικο, ευχαριστο. Καθε φορα που το ξανακουω ομως πορωνομαι περισσοτερο! Credits to freedomofrock, απο τον οποιο πρωτοακουσα το ονομα Enforcer.
Τα credits στον ChrisP πάνε, αυτός νομίζω τους ανέφερε εδώ πρώτη φορά.
Oκ, εγω απο σενα τους εμαθα παντως:p
Αμα εσυ τους εμαθες απο τον ChrisP oκ…
Βασικά credits στον Fenriz των Darkthrone από τον οποίον τους έμαθαν όλοι! :lol:
Άντε να ακούσεις και το δισκο που έβγαλαν οι Striker, υπάρχει τόπικ μερικά θρεντς πιο κάτω
Μερικές μπάντες ΠΡΕΠΕΙ να ακούγονται!
Θα γινει, σε εμπιστευομαι8)
Πραγματικα, οι Enforcer EINAI στις μπαντες που πρεπει να ακουγονται. Μακαρι να συνεχισουν ετσι και να παιρνουν την αναγνωριση που τους αξιζει.
Ισχύει.
Γι αυτό να τσεκάρετε bands of the week στο myspace τους.
ποιοι είναι οι όλοι βρε; όσοι ασχολούνται με το heavy metal σίγουρα δεν περίμεναν τον φένριζ
Για τους Enforcer κάνεις λάθος.
πού ακριβώς; υπάρχουν φόρουμ που ασχολούνται αποκλειστικά με τον ήχο και η μπάντα, που σε τέτοιους κύκλους απευθύνεται, ήταν γνωστή από το 2006.