Σ’ αυτά τα φόρουμ συμμετέχουν πάνω από 100-200 άτομα?
ναι, αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι τους ακούνε και πάνω από 500 άτομα ξέρω 'γω, τουλάχιστον πριν κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ.
Περίεργο πάντως που το ελληνικό traditional κοινό δεν τους είχε πάρει πρέφα πάντως.
πολλές είναι οι μπάντες του χώρου που στην ελλάδα γίνονται γνωστές αργότερα απ’ ό,τι έξω. για να γίνουν γνωστοί εδώ, όπως και να το κάνεις, βοήθησε και το απ δε χάμερς και το χαμερ και προφανώς, εφόσον ακόμη αποκτούν ακροατές, βοηθάει και η αναφορά του φένριζ αλλά σίγουρα δεν τους έμαθαν όλοι από εκεί.
Έλα μωρέ, αφού το καταλαβαίνεις, το “όλοι” είναι για να δώσω έμφαση ή κάτι τέτοιο.
Αν πρέπει όμως να είμαι ακριβολόγος και να μιλήσω για τον εαυτό μου, ΕΓΩ τους έμαθα από τον Κρις ο οποίος (απ’ όσο ξέρω) τους έμαθε από τον Φένριζ. :oops:
Επομένως πρέπει να διευκρινιστεί από ποιον τους έμαθε ο Φένριζ.
Σωστός.
Γαμώτο, μιλάει.
Δεν πειράζει, θα τον πάρω πιο μετά/ ή αύριο.
Στείλτου στο myspace, καμιά φορά απαντάει.
Agree!Ακριβώς αυτό και για μένα!Πολύ καλά τα παιδιά, να συνεχίζουν έτσι.:D:D
διάολε,μου άρεσε!
φοβερή δισκάρα!
τη μία κωλογούσταρα με το enforcer,την άλλη πήρα το χάμερ μετά από πολύυυυυυ καιρό…σίγουρα κάτι δεν πάει καλά…
Ρε σεις, τελικά είναι πολύ καλό αυτό (ήδη με την πρώτη ακρόαση).
Δισκαρα είναι και οι συνεχόμενες ακροάσεις όχι απλά δεν κουράζουν αλλα πορώνουν ακόμα περισσότερο. Δύσκολα δεν θα είναι στα 5 καλύτερα της χρονίας.
Και να μην ειναι στα καλυτερα χεστηκαμε.
Ο δισκος απλα γαμαει!!
Το ακουσα και εγω πρωτη φορα προχθες και ενα εχω να πω…
[SIZE=“5”]ΔΙΣΚΑΡΑ, ΠΩΡΩΣΗ…[/SIZE]:vibrate:
Τι ηταν αυτο που μας βρηκε? Δεν τους ηξερα παρα μονο ακουστα, αλλα εχω αρχισει και πωρωνομαι αγρια… [SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE] με τα ολα της, κομματαρες, φοβερη μουσικη, φωνητικα, ολα καλοδουλεμενα, αυθεντικα και πωρωτικα… Αυτο το Katana, δεν μου βγαινει απο το μυαλο… N.W.O.T.H.M. λεμε, δισκαρα οπως και των White Wizzard…
ΦΥΓΕ ΡΕ που θα βάλεις τους τεράστιους στην ίδια πρόταση με White Wizzard! (πολύ καλοί, δε λέω, αλλά)
Εν τω μεταξύ κάπου ανάμεσα στην 199ή και 200ή ακρόαση του δίσκου μου ήρθε η φλασιά:
Οι Enforcer είναι οι Maiden circa 1979-1981, αλλά έχοντας στα φωνητικά αντί του Paul Di Anno, έναν Sean Harris τίγκα στο σπιντ.
Ε; Ε; Τί λέτε κι οι υπόλοιποι; :-k
Δυστυχώς δεν υπάρχει maiden facepalm πουθενά στο νετ.
Εσύ να μου θυμίσεις να σου ρίξω μια σφαλιάρα την επόμενη μέρα που θα βρεθούμε!
Όχι ποιοτικά ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Ηχητικά. ΚΟΥΤΕ.
pure τιμιοτητα ο δισκος,το ακουω τωρα παλι…running in meance,katana αγαπημενα-ειδικα το πρωτο- αλλα τι να λεμε,ολα γαμανε ασχημα…κοιτα να δεις τελικα…
spanking κ ετσ?τα της κρεβατοκαμαρας σε πιεμ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
όχι ! διαφωνώ με γράκχο ! η μουσική τους περισσότερο μου θυμίζει jaguar & tokyo blade (ιδιαίτερα λόγω φωνής) !
και επιτέλους !
[SPOILER]σταματήστε να συγκρίνετε όλα αυτά τα συγκροτήματα με τους 1979 - 1981 maiden ! το NWOBHM δεν αρχίζει και τελειώνει με αυτούς !
το πιο επιδραστικό συγκρότημα της σκηνής ? ΝΑΙ
το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της σκηνής (χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε για 1982-… era) ? ΝΑΙ
ηγέτες της σκηνής ? ΝΑΙ
αλλά ρε φούστη μου ! δεν υπάρχουν μόνο οι maiden ! υπάρχουν πάμπολλα συγκροτήματα με ήχο φοβερό ! ήχο που ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο του NWOBHM όπως το φαντάζεστε ! εξάλλου το NWOBHM περισσότερο κίνημα είναι παρά είδος (με στενά μουσικά πλαίσια) !
αυτό δν το αναφέρω για να σας πω "ου βλάκες δν ξέρετε από NWOBHM , καθίστε να με ακούτε με τις ώρες " απλά θέλω να δώσω “ώθηση” σε κόσμο να ψαχτεί με το NWOBHM για να δει πως υπάρχει τόσο μεγάλη πληθώρα στους ήχους που οι “παρθένες” είναι απλά η μικρή καλογυαλισμένη βιτρίνα ενός τεράστιου πολυκαταστήματος !
τα έγραψα και ησύχασα !
υγ.φυσικά δν μιλάω στον γράκχο μόνο , αλλά παίρνω αφορμή για να εκφρασω την αντίθεση μ στην άποψη που οι περισσότεροι έχουν για το κίνημα .[/SPOILER]
diskovole αδικα οριεσαι, κανεις δεν εθιξε το NWOBHM. το οτι γενικα το ροκιν δεν ψαχνεται μουσικα ειναι σαν τους μπατσους, υπαρχουν και καλοι. τον angus7pl μην τον λαμβανεις υποψην, οι μοναδικες μπαντες NWOBHM που εχει ακουσει ειναι οι Enforcer και οι Maiden.
που λετε μολις ακουσα τη κατανα! και εψηθην. το βρηκα σε ελπι στα δεκατεσσεραμιση ευρα. ΝΑ ΒΑΛΩ;