κανείς δν το έθιξε , απλά πολλοί το αδίκησαν !
αν είναι να έχεις ένα τέτοιο διαμάντι από άποψη βινυλιακής και μουσικής ομορφιάς γιατί να μην βάλεις ??
Enforcer - Diamonds Picture LP !
κανείς δν το έθιξε , απλά πολλοί το αδίκησαν !
αν είναι να έχεις ένα τέτοιο διαμάντι από άποψη βινυλιακής και μουσικής ομορφιάς γιατί να μην βάλεις ??
Enforcer - Diamonds Picture LP !
ΝοΜίστερ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ.
Ρε Δισκοβόλε! Κι εγώ μαζί σου είμαι ρε, το NWOBHM ούτε αρχίζει απ’ τους Maiden ούτε τελειώνει σ’ αυτούς. Και ναι οι Enforcer θυμίζουν διάφορα συγκροτήματα της σκηνής. ΑΛΛΑ:
Οπότε: όταν κάποιος είναι άμπαλος, ό,τι έχει ακούσει στη ζωή του από NWOBHM είναι το Iron Maiden και το Killers (άντε και κάνα Saxon, ενώ δεν αποκλείεται να βάζει μέσα και κανένα Ace of Spades ή κανένα Heaven and Hell, γιατί είπαμε, είναι άμπαλος) και το μόνο που ξέρει να λέει όταν ακούει έναν a-la NWOBHM δίσκο είναι “θυμίζει Maiden”, μαζί σου, να τον γαμάμε. Αλλά όταν ΟΝΤΩΣ θυμίζει Μaiden τόσο πολύ, τί σκατά να πούμε; Ότι είναι “μια μείξη Bitches Sin/Blitzkrieg/Tygers of the Pan Tang/Trespass/κτλ. κτλ.”, επειδή αυτά τα ονόματα είναι πιο, έτσι, τσαχπινογαργαλιάρικα;
Έχω επιχειρήματα, ΜΑΔΑΦΑΚΑ.
γελαω!
και δεν λεγεται αμπαλος αυτος που εχει ακουσει απο μεηντεν μονο τα εσ/τι και κιλλερς, συνειδητοποιημενος λεγεται.
@γρακχος
ok . δεκτόν . εγώ απλά πήρα σαν αφορμή το ποστ σου για να πω την μπιχτή μου για το πρότυπο του βαφτίζω-όλα-τα-παλιομοδίτικα-maiden79-81 π αναφέρεις κ εσύ .
@nomisteraki
μάλλον ο άμπαλος μέσα στην αμπαλία του έχει μάθει ότι οι dickinson-era-maiden δν παίζουν NWOBHM και δν τους συγκαταλέγει για συγκρότημα του κινήματος .
Τί γελάς ρε ΝοΜίστερ. Σκασίλα μας για τους Maiden από '82 και μετά. Εννοώ αυτός που έχει ακούσει μόνο Maiden από NWOBHM. Αυτό συζητάμε εδώ. Αυτός είναι ο άμπαλος!
γελαω με τη λεξη τσαχπινογαργαλιαρικα!
diskovole αυτο που θελω γενικα να τονισω ειναι αυτο:
κι εγώ το ψήνω το ελπί ΓΑΜΩΤΟ.
εδω το ψήνουν αλλοι που δεν εχουν πικαπ…8)
Δεν λέω ομοιότητες με Madein εποχής DiAnno σαφώς και υπάρχουν αλλά μόνο σε μένα μου φέραν στο μυαλό κυρίως τους Angelwich?? :-k Ειδικά το ομώνυμο κομμάτι νομίζω το έχουν ξεπατικώσει… με την καλή την έννοια πάντα
Μπα, το ριφ του ομώνυμου είναι παρμένο από δω.
Σταματώ, γιατί θα βρω κι άλλες παρασπονδίες και δε θέλω να τους ρίξω στα μάτια του μέταλ κοινού.
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ξέρωγω πως οι Ενφόρσερ κάνουν κι επανάσταση. Αντικειμενικά όμως έχουν ξαναπαιχτεί και πολύ καλύτερα μάλιστα. Στην αρχή ήθελα να πω αυτό που πε κι ο δισκοβόλος, αλλά αφού τα λέει καλύτερα…
Γράκχο ρίξε όσες σφαλιάρες θες, στις 400 ακροάσεις θα χεις αποβλακωθεί μουσικά και το ξέρεις.
Το ομώνυμο κομμάτι των Angelwitch έχουν ξεπατικώσει εννοουσα βασικά. Γενικά ηχητικά είναι πιο κοντά σε αυτούς.
Το αστείο με του Blind Guardian δεν με έκανε να γελάσω πάντως. [-X
και γουστάρω τους Guardian
Δεν ήταν αστείο όμως, ξετρύπωμα ήταν.
Καμία επανάσταση δεν κάνουν οι Ενφόρσερ ρε μλκ. Αυτό έλειπε να πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Απλά γράφουν τραγουδάρες και δισκάρες, που μάλλον ναι, κανείς άλλος δεν μπορεί να γράψει σ’ αυτό το ύφος σήμερα.
Και ούτε πρόκειται να με αποβλακώσουν. Εδώ δεν αποβλακώθηκα που άκουγα περίπου 2 χρόνια τις αηδίες που εσύ ακούς ακόμα! :razz:
Είπε ο “Axe To Fall δίσκος του 2009” και “Nothing δίσκος της δεκαετίας”:razz:
Ρε ψεύτη!
[SPOILER]Εγώ ποτέ δεν είπα ότι το Nothing είναι δίσκος δεκαετίας.
[SPOILER]Μέσα στη δεκάδα δεκαετίας, ε, ναι είναι. =Ρ
[SPOILER]Ε το άλλο είναι αλήθεια. :-s
Τί να κάνω μωρέ! Είπαμε, όλο και κάτι μου έχει μείνει από κείνη τη “φάση”.[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Χωρίς να’χω διαβάσει τι έχει ειπωθεί πριν:
Δε συμφωνώ με τον Thread Starter για τα τόοοοσο καλα λόγια για το Diamonds. Ναι, κι εγω εντυπωσιαστηκα οταν εν έτει 2010 βγαίνει δίσκος που παίζει pure metal, σαν τους Priest στα καλύτερά τους. Και ακούω Priest ακόμα και τώρα και γουστάρω τα παλιά τους.
Αλλά στο Diamonds μέχρι τη μέση του Katana, είχα σκυλοβαρεθεί. Και απο κεί και πέρα, όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν έκανα μετα βίας έφτασα στο προτελευταίο κομμάτι.
Η ίδια φωτοβολίδα με τους Wolfheart είναι και αυτοί πιστεύω. Το θυμάστε? 2006, όλοι έλεγαν ότι οι Wolfheart είναι οι νέοι Zeppelin. Χα και χα.
Καταρχάς, Wolfheart είναι δίσκος των Moonspell (και κάτι πανάγνωστες μπάντες από Τσεχία, Ισλανδία, Φινλαδία και Ιταλία). Εννοείς πιθανότατα τους Wolfmother και ομολογώ ότι πουθενά δεν μπορώ να βρω κάτι που να δικαιολογεί τη σύνδεση.
Κατά δεύτερον, αν σκυλοβαρέθηκες μέχρι το Katana, απλώς δεν σου κάνει αυτός ο ήχος αδερφέ. Πας παρακάτω, ξανακούς Priest (τα παλιά τους), αναζητάς άλλους ήχους.
Τώρα για κάτι περί αντιγραφής και επανάστασης που γράφτηκαν παραπάνω. Ο δίσκος δε μας αρέσει γιατί είναι επαναστατικός ούτε γιατί έχει υπερψαγμένες συνθέσεις ούτε γιατί περιέχει βαθυστόχαστα νοήματα. Απλώς ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ. Πολύ καλά, γουστάρουμε να πούμε, η ανδρεναλίνη ανεβαίνει όπως και το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα, θέλουμε να σηκωθούμε και να τα σπάσουμε όλα. Εν ολίγοις ικανοποεί μια ανάγκη μας να ξεδώσουμε και λίγο. Προσωπικά δίσκους που να το πετυχαίνουν αυτό (απ’ την αρχή μέχρι το τέλος όμως, όχι για ένα ή δυο κομμάτια) βρίσκω υπερβολικά λίγους.
Οπότε ας αντιγράφει όσα Maiden και Angel Witch και Blind Guardian riffs θέλει, αν είναι να έχει τέτοιο αποτέλεσμα.
Παίρνεις πρέζα;
Οι Enforcer σου θυμίζουν Priest;
Αν ναι, μήπως να πας σε ωτορινολαρυγγολόγο;
Πως γίνεται ένα συγκρότημα να παίζει σαν τους Priest στα καλύτερά τους (όπως λες) κι εσύ να το βαριέσαι;
Wolfheart=δίσκος των Moonspell!
You probably mean Wolfmother.
Παίρνεις πρέζα;
έντιτ
Κρις $%^$%^&**()(
ΠΡΟΛΑΒΑ!!!
Nαι Wolfmother εννοούσα, απλά δεν ξανατσέκαρα το ποστ ρε παιδιά.
Δεν είπα ότι παίζουν ΣΑΝ τους Priest στα καλυτερά τους, ότι πάνε να παίξουν τέτοια μουσική (αποτυχημένα για μένα).
Τη σύνδεση με τους Wolfmother την έκανα γιατί όπως και εκείνοι το 2006, οι Enforcer τρώνε promotion απο παντού (Metal Hammer + TV War, Myspace, Ultimate-Guitar και άλλα ξένα zines). Και για μένα δεν το αξίζουνε.