Enforcer - Diamonds

Καλά αυτό το καταλάβαμε.

You’re still wrong man!

Για τους Wolfmother συμφωνώ απόλυτα ότι δεν το αξίζουνε αλλά αυτοί φάγανε promotion πριν καν βγει το ντεμπούτο τους. Οι Enforcer μέχρι τον φετινό δίσκο είχαν αναφερθεί απλώς ονομαστικά 2 φορές στο Ηammer (νομίζω το ντεμπούτο δεν έχει καν κριτική), εδώ τους σχολιάζαμε ελάχιστοι και ουσιαστικά έκαναν αίσθηση με την συναυλιάρα συνώνυμο της metal πώρωσης στο Up The Hammers. Η προβολή από περιοδικά άρχισε μόλις κυκλοφόρησε το Diamonds και προφανώς έχει να κάνει με την Earache.

Εδιτ: Ο μόνος Priest δίσκος που παίζει να συνδέεται με Enforcer είναι ίσως το Defenders και πάλι όχι απόλυτα.

παντως,ακομα και αν καποιου δεν του αρεσει το ειδος που παιζουν οι ενφορσερ,δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτος ο δισκος να σε κανει να βαρεθεις.

Να ξεκαθαρίσω πάντως ότι ποτέ δεν έκανα τον καθυστερήμενο να κρίνω τα γούστα των άλλων με “σωστό/λάθος mode”. Ο,τι γίνεται εδώ και 15 σελίδες δηλαδή:lol:

Ναι η Earache στηρίζει το προϊόν της. Αλλά η metal κοινότητα κάνει άλλη μια φορά σαν να ανακάλυψε τη φωτιά, και με χαλάει. Οι SOAD τρώγανε μπουκάλια στο Rockwave μέχρι να τους εκθειάσει το Hammer και γενικότερα ο metal Τύπος.

εδιτ: Ναι, για το Defenders κυρίως μιλούσα ChrisP και λιγότερο για το Screaming

τα μυαλα μας πονανε…μπαοκ…

μαρεσει που χθες ηθελα να κανω ποστ που να λεει το ποσο γαματο ειναι που ολοι γουσταρουν αυτον τον δισκο…:?
αλλα το βαρέθηκα και το τρελο promotion με πατησαν κατω…

εχουμε πει οτι γουστα ειναι αυτα, αλλα αυτο το βαρεθηκα εως το katana με χτυπησε στο κεφαλι…

δεν ειπε κανεις οτι δημιούργησε κανενα είδος αυτος ο δίσκος ή οτι ειναι η μεγαλύτερη ελπίδα για σωτηρία πανω στη γη…αλλα οταν τον ακους και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυτο φτανει…
δεν χρειάζονται αναλύσεις

οι soad δεν εχουν παιξει σε κανενα rockwave(μακαρι καποτε) …στους slayer λες…

και που ειναι το κακο να σου ανοίγει τα ματια κάποιος…? εσυ λες αμα ηταν χαλια ο δισκος μια καλη παρουσίαση απο το χαμμερ θα με έπειθε.??

Δεν ξέρω τι πίνεις, αλλά θέλω κι εγώ λίγο. :drunk::drunk::drunk:

1. Δικιο εχεις, οταν επαιζαν support καποτε παλια ελεγα, δεν ηξερα που.
  2. Οχι εσενα προσωπικα, αλλα ισως και εσενα. Σιγουρα ομως θα επειθε την πλειοψηφια των μεταλχεντς που ακουνε ευλαβικα τις αποψεις 30 συντακτων.

@Stoupeace

Με άλλα λόγια: αυτό που έχεις καταλάβει είναι ότι σου βγάλαμε λάθος… τα γούστα σου στη μουσική, αυτό το πράγμα το λες έχοντας κάνει quote ένα ποστ που σου εξηγεί γιατί το λάθος σου λέμε ότι είναι στην άκυρη σύγκριση μεταξύ των περιπτώσεων Wolfmother και Enforcer (καμία σχέση με γούστα δηλαδή), και κατά τ’ άλλα εμείς είμαστε οι καθυστερημένοι.

κλαπ κλαπ

Συνέχισε έτσι!

Δεν εχω λογο να τρολλάρω σαν κι εσένα. Αυτό που είπα είναι ότι
1)Δεν μου αρέσει ο δίσκος
2)Δεν καταλαβαινω γιατι έχουν τρελαθεί όλοι τόσο ξαφνικά και τόσο πολυ
3)Οτι θεωρω ότι οι Enforcer είναι προϊόν ανελέητου promotion και brainwash απο τον Τύπο, και δε θα κρατήσουν όπως και οι Wolfmother, που σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ειδος ήταν και πάλι προϊόν promotion και brainwash.

Εγώ προσωπικά από δω τους έμαθα, και δεν τους είδα κάπου αλλού.
Τώρα για το υπερβολικό promotion που λες, δεν το έχω διαπιστώσει.

Για τελευταία φορά λοιπόν:

[SIZE=“7”]ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ![/SIZE]

[SIZE=“7”]ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ![/SIZE]

[SIZE=“7”]ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΙΣ![/SIZE]

Άιντε, μπας και καταλάβεις καμιά φορά.

οπως τα λεει ο γρακχος.πιστευε οτι θες και οι αλλοι οτι θελουν.ο καθενας τη γνωμη του και παρεπιμπτοντως η διαφωνια αυτη ειναι ανουσια:)

ρε συ φιλε…οχι εγω , μπορει και εγω…:?

δηλαδη αν πει το χαμμερ οτι εινει δισκαρα κατι εγω με μερικες ακροασεις δεν θα το καταλαβω?? ασε που ειναι και θεμα γουστου…

εγω απο την ωρα(chrisp 8)) που ακουσα τον δισκο για πρωτη φορα εως τωρα που εχω φτασει καμια 25 ακροασεις μια χαρα μου καθεται ακομη.!!
και χωρις να διαβασω χαμμερ, και χωρις να τα χασω απο το πολυ promotion>.(το οποιο πρεπει να παρακολουθεις περιοδικα, blog και εγω δεν ξερω τι αλλο για να σε επηρεάσει,
που εγω δεν το κανω και τοσο.)

Eκει νομιζα οτι θα τελειωσει, στο πρωτο ποστ μου. Ηθελα απλα να πω οτι δε μου αρεσουν τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ οσο ακουω παντου οτι μαμάνε και δέρνουνε. Τωρα αν ειπα κατι τοσο παρεξηγησιμο δεν ξερω, δε νομιζω κιολας.

Εχει πλακα, οι μεταλλάδες παντού, όπου και να διαφωνήσεις μαζί τους αρχίζουν τις “φωνές” και τα “ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ”. Ε αφου “γουστα ειναι αυτα” τι θες ακριβως να καταφέρεις λέγοντας αυτά σε αυτον που διαφωνει μαζι σου φιλε γράκχε?

Ρε φίλε πες μου την αλήθεια. Σοβαρά δεν καταλαβαίνεις πού σκατά διαφωνούμε;

Εγω πάλι έχω την εντύπωση πως απλα μερικοι φοβάστε μην τυχός και σας αρέσει κατι που τυχαίνει να προωθεί το χαμερ εκεινη την περιόδο. Και δεν το λεω μόνο για τους Enforcer αλλα γενικότερα,

Mπα, καθε μηνα απο το hammer ακουω ό,τι καινουργιο ακούω, και συχνα συμφωνω με τις δισκοκριτικές. Ετσι και με τους Enforcer. Απλα δε μου άρεσε το συγκεκριμένο…

Εγω που κολλαω, εκανα καναν παραλληλισμο με Maiden? Αν και εχουν πολλα στοιχεια που θυμιζουν Maiden, εγω δεν εγραψα κατι τετοιο, το πιστευω, αλλα αφου δεν το εγραψα πως με αναφερεις? Και ναι, εχεις δικιο, μονο Iron Maiden και Enforcer, τιποτα αλλο… Στειλε μου ενα p.m. να μου διδαξεις και αλλα, γιατι ειμαι αμπαλος σε παρακαλω Μεγα-Διδασκαλε…

Επίσης δεν το ελεγα μόνο για σένα… και για άλλους χτυπάει η καμπανα :stuck_out_tongue:

Ρε stoupeace, προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε εδώ και κάτι ποστς πως το promotion ναι υπάρχει, αλλά από τον δεύτερο δίσκο και μετά. Άμα δεις, τα πρώτα 50κάτι ποστς εδώ έχουν γίνει πριν δημοσιευτεί η κριτική του Hammer.

Επίσης στο UTH και πολύ πριν τους δεις γραμμένους στο Hammer, είχαμε πάει κάμποσα άτομα κυρίως γι αυτούς λόγω του υπερβολικά γαμηστερού ντεμπούτου τους που σε κανένα Hammer/TV-War κτλ δεν είχε παίξει. Επομένως υπήρχε εκτίμηση για τη μπάντα πριν το όποιο promotion. Ε, αν τώρα αυτή διευρυνθεί λόγω αυτού, ακόμα καλύτερα -αναμένουμε live με μαζική υστερία όπου θα εξηγούμε στους νεότερους ότι “τους ακούγαμε απ’ το πρώτο rehearsal” και θα το παίζουμε μούρες. 8)