Συμφωνω απολυτως με την προκειμενη περιπτωση λαιβ.Μπαινουν σκοτωνουν φευγουν.δε με χαλαει καθολου
Εννοώντας το κάτι παραπάνω, εννοώ να παίξουν πχ μπροστά σε 2-3 χιλιάδες άτομα. Αν και αυτό που λες Μάνο περί NWOBH είναι σωστό, δε το 'χα σκεφτεί έτσι.
Με τις διάρκειες των σετ γίνομαι ψείρας σόρρι, δε παίζουν και μπλακ μέταλ ξέρω γω. 20’ ακόμα μπορούν να τα παίξουν, οκ ξέρω τόσο είναι η ταρίφα στα λαιβ πλέον, κάποια στιγμή θα το αποδεχτώ :ρ
Ειναι ισοπεδωτικοι στις εμφανισεις τους και παιζουν με λυσσα και ορμη, δεν σε αφηνουν με την αισθηση του ανικανοποιητου οπως π.χ. οι Paradise Lost. Αλλα απο τη αλλη στα 25 τους μια διαρκεια 1 ωρα και 40 λεπτα που λεει ο freedom θα μπορουσαν να τα παιξουν και ας εκαναν μια εξυπνη διαχειριση στην αντοχη τους διαμορφωνοντας καταλληλα το setlist.
Τους είδα και εγώ πριν 5 μέρες σε κλαμπ χωρητικότητας 100 ατόμων, πακέτο με Wolf (έπαιξαν μπροστά σε 60 άτομα) και Dynamite (έπαιξαν μπροστά σε 35 άτομα και ήταν η ευχάριστη έκπληξη για μένα που δεν τους ήξερα… κρίμα που το βινύλιό τους που πήρα μου έπεσε και έσπασε στην άκρη του… )
Έπαιξαν νομίζω ακόμα λιγότερο από 80 λεπτά αλλά είχαν πολύ καλό feeling και ενέργεια στη σκηνή… Δεν έχω παράπονο, την ευχαριστήθηκα την εμφάνισή τους και θα τους ξαναέβλεπα. Στα αστεία της νύχτας, το γεγονός ότι σχεδόν όλη η μπροστινή σειρά ήταν κοριτσόπουλα. Μάλιστα μια από αυτές (δεν ήταν κοριτσόπουλο), ήταν μάνα και είχε φέρει το 5χρονο παιδί της μπροστά μπροστά (κοίταγε ψιλοσαστιμένο) εφοδιασμένο με τεράστια ακουστικά - ωτοασπίδες. Η μάνα πάντως τα έδινε όλα με headbanging.
Και να πεις ότι έχουν κανάν ωραίο… Αλλά τα έλεγα εγώ, έπρεπε να κάνω μπάντα!
Κακά τα ψέματα, αυτοί είναι οι Enforcer, έχουν πλέον μια ταυτότητα, και δεν θα έλεγα πως μπορούν να αλλάξουν ιδιαίτερα. Και να πω την αλήθεια μου, δεν έχω προσέξει ποτέ πόση ώρα έπαιξαν. Θες λίγο τα (γενικά) μικρά και γρήγορα τραγούδια, θες ότι το ευχαριστιέμαι πλήρως σε όλη την διάρκεια, δεν αφήνουν πάντως κάποια αίσθηση ανολοκλήρωτου στο τέλος (εξαιρώντας το ότι αν μπορούσαμε θα ζητούσαμε να παίξουν κι όλη την δισκογραφία). Και διαχείριση υλικού και χρόνου, δεδομένου του στυλ που αναφέραμε (κακά τα ψέματα, ποικιλία τρελή δεν έχουν), δεν νομίζω να μπορεί να γίνει. Σφηνάκι λοιπόν.
[SPOILER]Ας παίξουν λάιβ Running In Menace και Nightmares κι εγώ τους διώχνω στο μισάωρο, δεν κολλάω σε τέτοια.[/SPOILER]
Έχουν και φθηνά εισιτήρια γενικά οπότε ναι, δε μπορείς να πεις ότι δεν είναι value for money.
live album ετοιμάζουν με 2 νέα studio κομμάτια μέσα. Το πρώτο μας το δίνουν στο youtube για πρόγευση.
Stellar Plains
https://www.youtube.com/watch?v=6MAA7ctr6AY
Θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο του άνετα.
Δυνατό
Ρε στο βίντεο δε φαίνεται πουθενά ο Tobias. Δεν είναι ακόμη στη μπάντα?
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, για κάποιο λόγο δεν είχε παίξει και στη τελευταία περιοδεία μαζί τους, είχε κάποιο θέμα με το διαβατήριο ή κάτι τέτοιο. Στην Ελλάδα το 2019 ήταν κανονικά πάντως.