Enforcer

Για πάμε λοιπόν.

Λοιπόν, Φεγγαρόπαιδο, αν και διαφωνώ, και τώρα και πάντα, με την πρακτική της μετατροπής του bitrate ενός mp3 προς τα κάτω (δηλαδή wtf, οκ εξοικονομείς χώρο αλλά γιατί να χειροτερεύεις την ποιότητα ενός αρχείου… τέλος πάντων), δε βλέπω πώς μπορεί αυτή η διαδικασία που έκανες εσύ να φταίει γι’ αυτό το “εναλλακτικό” High Roller, αφού λες ότι τα υπόλοιπα ακούγονται κανονικά. Τη μαλακία είμαι κατά 99% σίγουρος ότι την έκανε ο uploader του συγκεκριμένου ριπ που βρήκες, δεν ξέρω πώς το έκανε, αλλά “πείραξε”/ανέβασε τις στροφές. Όταν το κάνεις αυτό, όταν δηλαδή παίζεις ένα αρχείο ήχου σε πιο ψηλές στροφές, είναι φυσικό να ακούγεται αισθητά πιο γρήγορο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, αλλά να αλλάζει (προς τα πάνω) και η τονικότητα. Όσοι έχουν κάποια ηλικία και παλιότερα “παίζανε” με κασσετόφωνα το ξέρουν καλά αυτό.

Όσο για το “πειραγμένο” High Roller αυτό καθαυτό, ντάξει, σκοτώνει. Δε χρειαζότανε το πείραγμα βέβαια για να σκοτώνει, αλλά δεν παύει να σκοτώνει κι αυτό. :smiley:

Κι εγώ αυτό υπέθεσα αλλά έλα που δεν μπορώ να θυμηθώ από πού το κατέβασα για να το εξακριβώσω! [-X Η μόνη μαλακία της υπόθεσης είναι ότι δεν παίζει ποτέ να συνηθίσω το στουντιακό. :-s

[SPOILER]Για το κατέβασμα του bitrate, πάντως, το θέμα είναι καθαρά χωρητικότητας, τόσο σε δίσκο όσο και σε φορητά, μιας και κουβαλάω πάντα μουσική μαζί μου. Αλλά κι επειδή από παλιότερα ότι υπήρχε μέσα στο pc από μουσική ήταν χαμηλότερου bitrate, και δεν βρίσκονταν και 256ρια και 320άρια πάντα, κι επειδή είμαι μανιακός με την ομοιομορφία, είπα να το κάνω έτσι.[/SPOILER]

Τι θα γίνει ρε φίλε, ακόμα περιμένω να μου το στείλεις και 'δω…:stuck_out_tongue:

Εγω παντως που το ακουσα, μπορω να πω πως το προτιμω οπως ειναι στον δισκο.

Καλά, μπαμ κάνει ότι είναι θέμα συμπίεσης και μαλακίας του uploader. Ειδικά η φωνή με ξένισε αρκετά γιατί από την επιτάχυνση του κομματιού ακούγεται πολύ ψιλή και γκομενίστικη…συμφωνώ με martian βασικά. Αν και γουστάρω την speed-αρισμένη προσέγγιση στο κομμάτι…

mid tempo και τριχωτα φωνητικα ειμαστε :!:

[SPOILER]http://picosong.com/3p4K/[/SPOILER]

Αυτο, ναι, γαμησε!

Και αν οχι τοσο στα φωνητικα που ειναι καπως αστειο μετα απο ενα σημειο, το mid tempo του παει γαντι!

Και παλι το κανονικο ειναι πανω απ’ολα, αλλα μεταξυ των πειραγμενων εκδοσεων θα παω με αυτην.

Σηκωνω το τιμημενο θεμα μιας και θα μας ξανατιμησουν σε Αθηνα και Ρεθυμνο τον Ιουνη, με μια ερωτηση. Γνωριζει κανεις αν εχει κυκλοφορησει το Death by fire σε cd case αντι για digipack; Εχω τα δυο πρωτα απο την Heavy Artillery σε κανονικες θηκες διαφανες cd και προτειμω ετσι γενικοτερα να αγοραζω τα cds μου. Αν καποιος εχει καποια εκδοση πλυν της digipack που κυκλοφορει, παρακαλω ας πει ποιος την εβγαλε!

H αμέρικάνικη έκδοση της Nuclear Blast είναι jewel case σύμφωνα με το discogs:

Ευχαριστω, δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες μηπως μου ειχε ξεφυγει καποια κυκλοφορια σε κανονικη cd θηκη, δυστηχως οι digipack τους δεν ειναι καλες.
Και επειδη το κοινο διψαει για νεα απο το συγκροτημα, υποτιθεται πως θα υπαρξει συντομα νεα συνεργασια Cauldron & Enforcer. εν αναμονη!

τελειωσαν οι ηχογραφησεις του 4ου

Φοβερό εξώφυλλο. Ελπίζω να σημάνει και μια ελαφριά στροφή στον ήχο. Δηλαδή περισσότερο Cirith Ungol και λιγότερο Maiden.

To εξωφυλλο μας ηρθε απο το 1982 ε?

kai omoiotita me ta teleutaia exwfylla apo RAM

Καλο το εξωφυλλο αλλα μου βγαζει μια καποια κλισεδια ρε παιδι μου.

Ο πήχυς μετά τον προπέρσινο δυναμίτη είναι ψηλά και το εξώφυλλο πολλά υποσχόμενο (όσο πάνε και βελτιώνονται σ’ αυτό τον τομέα). Μερικοί απ’ τους τίτλους μ’ έχουν ήδη προϊδεάσει θετικά, το καλάθι αναπόφευκτα είναι μεγάλο και ελπίζω να μη φάμε απογοήτευση. Στοίχημα ότι το “The Banshee” θα είναι οδοστρωτήρας!

Σήμερα κατάλαβα γιατί ποτέ δε θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που κάνουν το κάνουν πολύ καλά, αλλά με σετ 80 λεπτών και μουσική όχι κάτι πρωτότυπο, δε θα ξεφύγουν από τα κλαμπ των 100-200 ατόμων.

Δουβλίνο σήμερα σε κλαμπ τρύπα μικρότερο του Αν, ήταν δε θα 'ταν 100 άτομα από κάτω. Στην αρχή μου έκανε εντύπωση, όταν τέλειωσε το λαιβ κατάλαβα γιατί.

Μην μου λες τέτοια και περιμένω πως και πως τον Δεκέμβρη…
Έχεις σετλιστ γιατί στο setlist.fm δεν βλέπω φως.

Χωρίς σειρά απ’ ότι θυμάμαι:

Destroyer
Undying Evil
Mesmerized By Fire
Live For The Night
From Beyond
Scream Of The Savage
Run For Your Life
Mask Of Red Death
Below The Slumber
Death Rides The Night
Hell Will Follow
Take Me Out Of This Nightmare
Midnight Vice
Katana

Οι τύποι ήταν εκρηκτικοί, αλλά για μπάντα με 4 δίσκους και μέσο όρο ηλικίας τα 25 χρόνια, με τέτοια διάρκεια δε θα κάνεις ποτέ το κάτι παραπάνω. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, πακετάκι με Wolf ήταν και 16? εισιτήριο. Δε νιώθω ότι έκλαψα τα λεφτά μου δηλαδή :stuck_out_tongue:

Καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό το “κάτι παραπάνω”. Δε θα γίνουν ποτέ mainstream ας πούμε δηλαδή; Αυτό νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι ήδη. Ποτέ ξανά δε θα κάνει breakthrough σε ευρύτερα ακροατήρια μπάντα που παίζει παραδοσιακό μέταλ με αναφορές στο NWOBHM, που φοράει πέτσινα και καρφιά κτλ. Αυτά έχουν περάσει. Άρα, ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι παίζουν “μόνο” 80 λεπτά; ΟΚ δεν είναι και κάνα υπερσέτ αλλά μην ξεχνάμε ότι οι τύποι κάνουν και σαν τους παλαβούς πάνω στο σανίδι. Δεν είναι δηλαδή οι Paradise Lost ξέρω γω που απλά βαριούνται να παίξουν πολλή ώρα. Αυτοί τα δίνουν όλα. Άμα παίζαν δίωρα π.χ., μπορεί και να μας μένανε στα χέρια.