Enforcer

Συμφωνώ πως η παραγωγή είναι λίγο πιο γκαζωμένη, αν και για να κρίνουμε τον δίσκο πρέπει να περιμένουμε να πάρουμε μια κόπια στα χέρια μας γιατί εύκολα μπερδεύεσαι με ένα mp3 που είναι σε streaming. Και στους λόγους που αναφέρεις (και κλασικά συμφωνώ) να προσθέσω και την νέα εταιρεία και το κοινό στο οποίο έχει κάνει ως τώρα όνομα και στο οποίο κάνουν πλέον άνοιγμα οι Enforcer…

Τι εστι ‘‘γκαζωμενη παραγωγη’’;Ηχογραφηθηκε απο pc με διπεταλο επεξεργαστη;

Ρε παιδί μου ο ήχος που άκουσα στο νέο κομμάτι μου φάνηκε λίγο πιο high gain, λίγο πιο γρεζάτος κλπ σαν πρώτη εντύπωση. Τώρα από 'κει και πέρα, οι Enforcer δεν είναι και η μπάντα που θα γράψει δίσκο σε pcs με προγραμματάκια, εφεδάκια και μπλιμπλίκια, άλλωστε και στα δύο προηγούμενα άλμπουμ ο ήχος ακουγόταν φυσικότατος στα πλαίσια τουλάχιστον της σύγκρισής του με άλλα άλμπουμ του γενικότερου heavy-power ιδιώματος. Υπηρετούν την αναβίωση ενός συγκεκριμένου μουσικού κινήματος και ευτυχώς την υποστηρίζουν και σε θέματα τεχνικών ηχογράφησης.

γαμει το κομματι ανυπομονω για το αλμπουμ!! φολα ενφορσερ ειμαστε!!

πανω που σκεφτομουν οτι φερνει πολυ σε motley crue βλεπω στο youtube αυτο το σχολιο…:stuck_out_tongue:

Is it Mötley or what?

Ε, καλά κι εγώ μια φορά που είχα πιεί έκανα headbanging με Σφακιανάκη δε λέει κάτι αυτό…

There you are

:drunk::drunk::drunk::thumbup::thumbup::metal:

Στο μισό κλιπ κοιτάμε τις πλάτες τους. :stuck_out_tongue:

Μ’ αρέσει πάντως που επιστρέφει η “ωμότητα” του Into the Night, χωρίς να ακούγεται όμως σαν επιστροφή, αλλά σαν φυσική συνέχεια.

Καλτίλα βίντεο κλίπ και αλητεία

Τίγκα.-

Δεν τους έχω ακούσει καλά αλλά όταν άκουσα (αρχικά τυχαία) το “Midnight Vice” και το ξαναέβαλα σπίτι σιγουρεύτηκα ότι είναι ίδιο με το “Twilight Zone” των Iron Maiden.
Είμαι βέβαιος ότι κάποιος θα το χει αναφέρει.

Με μεγάλη απορία διάβασα το ποστ σου και τα έβαλα 2-3 φορές να τα ακούσω…Οκ, νομίζω μόνο η μελωδία των φωνητικών. Πέρα από το ότι το κομμάτι είναι τίγκα πρώιμη maiden-ίλα.

Μην ψάχνετε να βγάλετε μωρέ από τη μύγα ξίγκι…

Λύστε μου μια απορία. Το High Roller που έχω στο pc μου(κατεβασμένο Diamonds) είναι διαφορετικό από την στούντιο έκδοση. Δηλαδή μικρότερη διάρκεια(3:05 αντί 3:21) πιο ψηλό pitch και μεγαλύτερο tempo(“σπινταρισμένο” ας πούμε).

Παραβλέποντας το γεγονός ότι χώνει πατόκορφα την στούντιο έκδοση (8)), από τι παίζει να έχει προκύψει κάτι τέτοιο; Υπάρχει διαφορά μεταξύ αμερικάνικης και ευρωπαϊκής έκδοσης ή (μάλλον πιο πιθανό όσο το σκέφτομαι) έχει ριπαριστεί από βινύλιο οπότε έχουν προκύψει αυτές οι μικροδιαφορές/“αλλοιώσεις”; Σημειωτέον ότι τα άλλα κομμάτια είναι κανονικά όπως στον δίσκο.

[SPOILER]Το στέλνω σε όποιον θέλει, να νιώσει την Αλήθεια. :blues:[/SPOILER]

εδιτ. Πιθανόν να έγινε και όταν έκανα μετατροπή στα bitrates των κομματιών. Τώρα γιατί έγινε σ’ αυτό κι όχι στα άλλα, ένας θεός ξέρει…

Δεν έχω ακούσει γενικά για την ύπαρξη διαφορετικών-τροποποιημένων κομματιών στις εκδόσεις Ευρώπης και Αμερικής, και παίζει να 'χεις τη version που μπήκε στο split που έκαναν οι Enforcer με τους Bullet αλλά δεν την έχω ακούσει ούτε την έχω βρει πουθενα για να σε βοηθήσω. Εκτός και αν το τροποποίησε ο uploader όταν το ανέβασε…στειλ’το βασικά…

Πάνο, σύμφωνα με τα metal archives τουλάχιστον δεν υπάρχει διαφορά στη διάρκεια των δύο εκδόσεων του High Roller, στο Diamonds και στο split με τους Bullet: 3:21 και στις δύο περιπτώσεις. Οπότε, Φεγγαρόπαιδο, δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς συμβαίνει εδώ πέρα. Ένα ξέρω. Ότι θέλω ν’ ακούσω αυτό το τσιτωμένο High Roller που έχεις. Φέρτο. Τώρα. Τώρααααα.

Καλτιλα το video clip, αλλα οχι τοσο καλο οσο τα 2 προηγουμενα τους για το Black Angel και το Midnight Vice. Ακυροσυνη που στο μισο βλεπεις μονο τις πλατες τους, εκτος και αν εκει κρυβεται ενα υπονοουμενο, του στυλ “ολοι θα βλεπετε τις πλατες μας”. Το τραγουδι φοβερο, speed-ατο, κλασικο Enforcer συναισθημα, heavy metal καυλα… Ανυπομονω για το δισκο που απο οσα ακουω απο οσους το εχουν ηδη ακουσει ειναι περισσοτερο στο στυλ του Into The Night παρα του Diamonds.

Παντα σκαλωνω και τραγουδαω master of nations reveaaaled οταν βλεπω το ονομα τους…επρεπε να το πω καποια στιγμη, δεν αντεχα.