Πονάω…πλησιάζει η στιγμή γαμώ την ζωούλα μου!!! Πάμε μωρή ασθένεια…αλητεία του δα μπόουν…
Σιγά την αλητεία… Βρήκαμε μια λέξη και βαφτίζουμε όλες τις μπάντες έτσι. Ο Lemmy τί είναι τότε;
Ο θεός.-
…της αλητείας. Αλλά άν λες “αλητεία” τους Enforcer μάλλον τον ακυρώνεις κάργα κι αυτόν και την έννοια
Οκ ρε Τζιμ, δεν ειναι αλητεια οι Ενφορσερ, συγγνωμη.
Γαμανε.
Καλυτερα;
Συγχωρεμένος. Το ότι “γαμάνε” θα ήταν πιό αποδεκτή άποψη…
…που δε συμμερίζομαι βέβαια αλλά ok. Δεκτόν
Εφοσον δεν εχεις να πεις τιποτα (ή δεν λες) γιατι μπαινεις στο τοπικ και πετας την παπαριτσα σου τοτε; Σορρυ, απλα δεν βλεπω τον λογο.
Α τπτ… Έτσι, για σπάσιμο
Γειά σου ρε Δημήτρη! :lol::lol::lol:
Ο Πάνος θα κοντεύει να βαρέσει το κεφάλι του στο πληκτρολόγιο με αυτά που γράφω μου φαίνεται. Φταίω που μου τους θυμίζουν; Οκ, μπορεί να είναι και μαλακία…:Ρ
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ SAVATAGE ΟΙ ENFORCER…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ…[/SIZE][/B][/SPOILER]
Πιο απλά δεν μπορώ να το πω…ούτε πιο ήρεμα…ουδεμία σχέση…τέλος…
Είναι ιδέα μου, ή σ’ αυτό το καινούριο κομμάτι η μπάντα ακούγεται πιο heavy σε σχέση με ό,τι μας είχε συνηθίσει;
Κατά τ’ άλλα φυσικά εννοείται ότι το ύφος παραμένει αναλλοίωτο, και φυσικά αυτό είναι σωστό. Οι Enforcer σ’ αυτό το πράγμα βασίζονται, δηλαδή στην αναπαραγωγή του βρετανικού ήχου των αρχών των 80’s. Οποιαδήποτε απόκλιση απ’ αυτό θα είναι αποτυχία γι’ αυτούς. Μην ξεχνάμε πάντως ότι θα είναι ο τρίτος δίσκος. Κατά πάσα πιθανότατα τώρα είναι που θα κριθεί οριστικά το στάτους της μπάντας. Ίσως γι’ αυτό το λόγο η μπάντα ποντάρει στο να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά της κάνοντας τον ήχο της πιο χέβι - αν, τουλάχιστον, κινηθεί και ο υπόλοιπος δίσκος σ’ αυτήν την κατεύθυνση.
Το κομμάτι είναι συναρπαστικό. Αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορούν - σίγουρο αυτό - και πολύ καλύτερα.
Αναμένουμε, και σίγουρα με αισιοδοξία. Προσωπικά δε δίνω και πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο να μη γαμάει ο δίσκος. Αλλά ελπίζω να κάνουν την υπέρβαση και να φτιάξουν κάτι καλύτερο ακόμα και από το Diamonds. Τότε θα γίνουν πραγματικά μεγάλη μπάντα.
μόνο εμένα μου θυμίζει αρκετά killers?
Το κομμάτι εννοείς;
Γιατί αν λες γενικά για το δίσκο είναι λίγο captain obvious η παρατήρηση.
Τα riffs αλλα και η φωνη μου θυμισαν [B]Axxis [/B]- Kingdom of the night.
το κομμάτι λέω βασικά, σε σημεία ήταν λες και άκουγα το purgatory. για να μαι ειλικρινής το έβαλα καπάκια να το ακούσω τόσο που μου το θύμισε
Άλλ’ αντ’ άλλων κατάλαβες αλλά τέλος πάντων. Μπα, ειδικά το Purgatory εμένα δε μου το θύμισε συγκεκριμένα κάτι, τύπου κάποιο ριφφ ή κάτι τέτοιο. Το feeling του δίσκου (του KILLERS εννοώ! γκαζμά!) γενικώς… ε μην τα ξαναλέμε.
κι εγώ για feeling μίλαγα βασικά, απλά μου θύμισε πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι!
ντάξει οκ,συμφωνούμε κτλ κτλ
Όχι purgatory ρε Παναή να πούμε…αλλά ναι, γενικά οι Enforcer έχουνε την DiAnno-ική μεηντενίλα στον ήχο τους, και το ξέρουμε απο τον πρώτο δίσκο κιόλας!!!
Μάνο, λες ότι γίναν πιο heavy σε θέμα παραγωγής, σε θέμα προσέγγισης των συνθέσεων ή και στα δύο? Και βέβαια, I couldn’t agree more:
Εχουν ηδη αποδειξει οτι ειναι Τζαπωνεζοφιλοι ,απλα τωρα ξερουμε οτι γουσταρουν και ανιμε:p
Ωραιο κομματι μωρε,οπως πρεπει.Ευχομαι να μην ειναι απο τα 2-3 καλυτερα του αλμπουμ αλλα ειναι ωραιο.Μεχρι και RW θυμιζουν οταν σκαει το κοψιμο με το δευτερο ριφφ και τα φωνητικα,ολα τα 80s παρελαση κανουν και γουσταρουμε.
@Αναφλέκτωρ
Βασικά ίσως είναι η παραγωγή που μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση.
Έτσι κι αλλιώς πάντως από ένα κομμάτι δε γίνεται να κρίνουμε.
Γι’ αυτό είπα να περιμένουμε να ακούσουμε ολόκληρο το δίσκο για να μπορούμε να μιλήσουμε με κάποια εγκυρότητα για πιο χέβι κομμάτια κτλ.
Αν και απ’ την άλλη δεν κρύβω ότι για τους λόγους που προανέφερα το θεωρώ πολύ πιθανό.