Enforcer

1. Σοβαρά τώρα…τι σχέση έχει το ιδίωμα που υπηρετούν οι Savatage με αυτό που υπηρετούν οι Enforcer…

2. Ναι, γιατί ως γνωστόν οι Enforcer είναι μια σουηδική obscure μπάντα των 80s που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της…ρε μας δουλεύεις? Μπάντα που πρόσφατα υπέγραψε σε πολυεθνική και με δισκογραφική δραστηριοτητα εδώ και 4-5 χρόνια, που την θυμηθήκαμε? Αφού είναι κάτι που συμβαίνει τώρα…

Ρε μήπως ήθελες να ποστάρεις σε άλλο θρεντ? :stuck_out_tongue:

Με πρόλαβες Πάνο. :stuck_out_tongue: Αν και εγώ στο 2) θα απαντούσα “εχμμμμμ HELLO? βγάζουν δίσκο; you know?”

Πρακτικά εκείνοι μας υπενθύμισαν την ύπαρξή τους με τις πληροφορίες για το νέο δίσκο, γιατί εδώ και πολύ καιρό είχε πέσει πολλή ησυχία και εγώ προσωπικά ομολογώ ότι δεν ήθελα και πολύ να πιστέψω ότι διαλύθηκαν ή κάτι τέτοιο, ειδικά μ’ αυτές τις αλλαξοκωλιές με Ghost και την αλλαγή στο line up…

Αυτό το περί διάλυσης το είχα φοβηθεί κι εγώ σε κάποια φάση όταν την έκανε και ο ένας κιθαρίστας αλλά όταν βγήκε το βίντεο από λάιβ εκτέλεση ενός νέου κομματιού, και φωτογραφίες απο τα studio sessions, η καρδιά μου πήγε στη θέση της…:stuck_out_tongue:

Χαζεύοντας διαμάντια στο topic των Enforcer…

χαζευε…

ΜΠΛΑΚ ΖΕΠΕΛΙΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Ε :!:

Τα μισά δλδ…

[SPOILER]χαζε?[/SPOILER]

Ποτε ειπαμε βγαινει; 1 Φλεβαρη;

τουλαχιστον αν ειναι να γινεται quote ποστ 2ετιας ας γινεται ολοκληρο και οχι αποσπασματικα…οκ ασχολουμαστε και μετα απο 2 χρονια μαζι τους so fucking what;

ok για να λεμε και του στραβου το δικαιο,καλο συγκροτημα απο αποψη ζωντανης αποδοσης αλλα το πιο πιθανο ειναι αν εβγαιναν στα 80’s δεν θα τους ηξερε ουτε η μανα τους σημερα.Υπηρχαν τοσα πολλα συγκροτηματα που επαιζαν αυτο το στυλ τοτε που ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις.

Και ερχομαστε στην σημερινη εποχη που οι Enforcer παρουσιαζονται σαν οι νεοι Maiden ή δεν ξέρω τι αλλο.Πολυ υπερβολικη αποψη πιστευω…Τα αλμπουμ τους πιο πολυ νοσταλγικα θα τα ελεγα παρα οτι προσφερουν κατι συγκλονιστικο και ουσιωδες.
Το πιο πιθανο ειναι ετσι πως το βλεπω το πολυ σε 2-3 χρονια να μην τους θυμαται κανεις.

Σεβομαι οποιον πορωνεται μαζι τους,και εγω ακουω ευχαριστα τους δισκους τους ειναι η αληθεια,αλλα καπου εχει ξεφυγει το θεμα.

Για να πω την αλήθεια(μην αρχίσει το δούλεμα), αυτά τα δύο συγκροτήματα ανέκαθεν μου θύμιζαν το ένα τ’ άλλο, ε τί να κάνουμε…δεν ξέρω απ’ αυτά… :stuck_out_tongue:

Όσον αφορά το δεύτερο, δεν ασχολούμαι γι’ αυτό δεν ξέρω…

Μία απ’ αυτά ίδια με τον Πάνο. Δεν γνώριζα για νέο δίσκο. Ωραία νέα! Μακάρι να είναι αντάξιος του “Diamonds”. (Εμ τί να κάνω, δεν ασχολούμαι με το [I]ιδίωμα[/I].) :stuck_out_tongue:

ακουσα κανα δυο κομματακια…καυλα ειναι!

Που τα βρήκες ρε θερίο??

Το κέρατό μου πώς στον πούτσο σου θυμίζουν οι Enforcer τους Savatage? Κι εγώ δεν ακούω death αλλά δεν βγήκα να πω ότι οι Deicide μου θυμίζουν Entombed.

Σε άλλα νέα…

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ[/SIZE][/B][/SPOILER]

:smiley: καινουριο κομματι!!

Κομματαρα… κατευθειαν απο τα NWOBHM καταγωγια πισω στο 80. Τριτη φορα το κανουνε σωστα λοιπον!

Μια βλακεία είναι!

Μέχρι να βγει το άλμπουμ θα πάρω spandex, καρφιά, σφαίρες κτλ. Κομματάρα, riff-άρα…Κλασσική μεν, αλλά αυτό θέλουμε, απλά γαμάτες συνθέσεις. Ας προοδεύσουν άλλοι.
Μακάρι να κάνουνε το τρία στο τρία…

Μου ανοιξε την ορεξη, ειμαι αισιοδοξος οτι θα το πετυχουν το 3/3!

παραλογιζεσαι:p

το κομματι ειναι υπεροχο!!!αντε να ακουσουμε και τα υπολοιπα!!!:smiley:

Πάμε μωρή αρρώστια!!!