English Dogs Live in Athens 26-11-11

Eρχονται οι English Dogs 26 Νοεμβρη, συμφωνα με πληροφοριες αντλημενες απο facebook!

Να δω πως θα τα καταφέρω να έρθω…

[B]XE XE XE KANETE PLAKA E???[/B]

Υπάρχουν ακόμα αυτοί;;; Δισκάρα το Where Legend Began.

oo ρε μανα μου θα κλαψουνε μανούλες…Μεγάλη αγάπη που δε περίμενα ποτέ να δώ…[B]ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ[/B]

Εγω ηξερα εδω και λιγο καιρο οτι ψηνεται, απλα τωρα το εμαθα σιγουρα!

8O8O8O [B][U]ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ![/U][/B] :drunk::drunk:

ακουγεται κάτι για free (τζαμπα) show…TI ΞΕΡΕΤΕ? Αν ίσχυει μιλάμε για το απόλυτο punk live

:-k [COLOR=“White”]…[/COLOR]

τι???

Oτι οταν παιζανε punk ηταν μια καλη μπαντα, η οποια απογειωθηκε οταν εβγαλε το epic metal/punk Forward into Battle, και το χεβιμεταλλικο crossover (ας το πουμε ετσι) Where Legend Began.

εεε νταξει μωρε, απλά τους έμαθα και τους πρωτογούσταρα ως καθαρους πανκιδες, και ακομα ετσι τους εχω στο μυαλο μου (ουτε θρασαδες, ουτε μεταλαδες)… Οπως και να χει λεπτομερειες, παραμενουν μπανταρα:p:p

Καλα ναι κουβεντα κανουμε, εξαλλου κι αυτοι που τους φερνουνε μαλλον πανκιδες τους θεωρουν… ΚΑι δυστυχως γιατι δεν νομιζω να τους ξερουν πολλοι μεταλλαδες, ενω τους αφορουν - και δεν αναφερομαι μονο σε κροσοβεραδες η θρασαδες.

Περα απ αυτα, λες να χουν και κανα LP μαζι τους? :-k

Η μπάντα παίζει την ίδια μέρα με Sodom και θα είναι δύσκολο για κάποιον που θέλει να δει και τις 2 μπάντες να το καταφέρει γιατί μάλλον θα είναι λίγο μακριά από το An κι ας μην πέφτει ίδια ώρα η μια μπάντα με την άλλη, ωστόσο είναι η μοναδική ευκαιρία για να δει κάποιος English Dogs που αξίζει πιο πολύ από Sodom μιας και οι περισσότεροι τους έχουν ξανα δεί και έρχονται συχνά.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι η μπάντα παίζει με διαφορετικό line up για τα punk albums και διαφορετικό για τα metal albums, αρα όπως το κόβω δεν έχει το συγεκριμένο live ούτε Forward Into Battle, ούτε Metalmorphosis, ούτε Where Legend Began.
Μακάρι να παίξουν με τον Ade Bailey στα φωνιτικά που δεν το κόβω.

Αυτο που λες, δε το ξερα… Αυτο ειναι πολυ κακο. Αν τυχει και παιζουν μονο τα πανκικα εγω θα παω Sodom… Aυτο σου προτεινω να κανεις κι εσυ 8)

ρε σοβαρευτειτε κι ελατε english dogs!!

Λοιπόν τελικά θα παίξουν με Wakey, θα παίξουν ολόκρηρο το Invasion of the Porky Men σίγουρα και παίζει μάλλον κάτι απο τα επόμενα.

Μαλιστα…

Στην Αμερικη παντως θα παιξουν με το lineup του “Forward Into Battle”.