κατηγορεί για ελιτισμό ο νούμερο ένα φορουμικός σαβουρογάμης του πεφωτισμένου sludge metal τους ελάχιστους πιστούς ενός παρακλαδιού που μόνο σε άνθιση δε βρίσκεται? λωλ.
Αυτός ο εποικοδομητικός διάλογος λοιπον θα κλείσει όπως πρέπει, με μια φωτό του Στήφεν του Ομάλεη, ναι αυτού από τους Σανό)))
Μπλουζάκι ε?
Κατά τ’άλλα συμπληρώνεται αισίως η τρίτη σελίδα (παρά ένα ποστ) όπου ΔΕΝ αναφέρεστε σε κυκλοφορίες του 2010. Χόρορ προβληματίσου και κόψε το φλέημιν.
Α και καλό είναι να μην τσιμπάτε όλοι ναι?
Αυτό που λέει ο haliseco.
ελιτισμός υπάρχει πολύ παραπάνω σε black metal ξερωγώ.
ρε μλκ λιγο φλεημιν επιτελους δεν λες? σκουριασαμεν
από πολλές μπάντες ίσως.από μεγάλη μερίδα του κοινού στην ελλάδα δεν είμαι σίγουρος…
σε ποιο πόστ λέω ΣΟΒΑΡΑ πως η αλήθεια βρίσκεται στο σλάτζ ή κάτι παρεμφερές?σαφώς και έχει ξεφτίσει η όλη φάση και είμαι ο πρώτος που έχω πει εδώ μέσα πως πλέον η μία στις 5 κυκλοφορίες του είδους έχει κάτι να προσθέσει στο όλο οικοδόμημα.
παπάρια είσαι
ντάξ,δεν κάνω σοβαρή κουβέντα με κάποιον που μπαίνει στο φόρουμ μόνο ψάχνοντας αφορμή για να προσπαθήσει να την πει όσο πιο ψαρωτικά γίνεται σε όποιον φαντάζει εκείνη τη στιγμή πιο εύκολος στόχος.
παθέτικ.
μα δε μπήκα για να κάνω σοβαρή κουβέντα. μπήκα για να δείξω ότι έχω αγανακτήσει ΚΑΙ εγώ με την πάρτη σου!
αλλά ναι, είμαι ψαρωτικός
συγχαρητήρια λοιπόν!=D>
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εδώ μέσα παίρνετε κατά γράμμα ό,τι λέω.πολλές φορές υπερβάλλω,άλλες μπορεί να κάνω πλάκα,άλλες μιλάω σοβαρά.
αλλά τουλάχιστον όσο καιρό είμαι εδώ μέσα πίστευα πως είχα δείξει πως δεν είμαι κομπλεξικός και πως μουσικά είμαι ανοιχτόμυαλος.
επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό από μια πλάκα.
αντι-αντι τρου ειμαστε
ε δε λέει έτσι όμως. Πέρσι π.χ. με το κρακ δε σκάι ή φέτος με τους Σόντομ είχε φάση γιατί είχαμε δυο “στρατόπεδα”.
τώρα απλά ο χόρορ πέταξε μια παπαριά σαν σλατζομουσάτος λόνσομ και πέσανε 5 να τον φάνε. Και 5 επειδή αυτοί είναι τώρα ονλάιν. Πού να μπει και κάνας Γράκχος ή κάνας Κρισπ ή να το δει ο Ναιτσκάι δηλαδής.
Θα φτάσει 70 σελίδες μπινελίκια.
Ε δεν έχει φάση έτσι.
έντιτ. Σαν τις μέλισσες μαζευτήκατε τελικά. λωλ!
Πραγματικα ρε Χορρορ αμα δεν γουσταρεις HEAVY ΜΕΤΑL, κατσε ησυχος στις σλατζομαστουρες σου και μην μας τα ζαλισεις καθε λιγο και λιγακι χωρις λογο και αιτια.
Δηλαδη μεχρι και εγω σπανιως πλεον θα κραξω ‘‘τα φολς’’, και αυτο μονο αν υπαρχει σοβαρος λογος ή πανω στο χαβαλε.
Νταξει μας το ειπες, δεν ακους μεταλ, αλλα γινεσαι κουραστικος.
Να ακουγες και τιποτα αλλο σοβαρο να πω ενταξει, αλλα να απαρνεισαι το αυθεντικο μεταλ για το σλατζ ρε παιδι μου, ελεος.:lol:
edit: Χαχαχαχ το ειδα ρε Bleedin δεν μου ξεφυγε, αλλα οπως βλεπεις ειμαι cool και απανταω ηρεμα.8)
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ανεφερε και τους Θεους. :twisted:
Βleedin, καλά τα είπες όπως πάντα, αλλά βάλε ένα τρουμεταλλά με μπλούζα σανό))) και επί γης ειρήνη. Κι άμα βρεις ξέρεις εσύ! :lol:
Δηλαδη μεχρι και εγω σπανιως πλεον θα κραξω ‘‘τα φολς’’,
:lol2::lol2::lol2:
το πανω ποστ (ναιτσκαυ) ειναι χαβαλε/ειρωνικο μην το παιρνεις τοις μετρητοις χορρορ!
Χχαχαχαχ, ελατε ρε υπερβολικοι.
Τελευταια φορα που εκραξα κατι ηταν οι βερμουδατοι χαρντκοροθρασαδες. Και ειχα καιρο να το κανω. :-s
Τώρα να πω ότι δεν το περίμενα αυτό θα πω ψέματα. Ρε χόρορ οι True είναι πιουρίστες δεν είναι ελιτιστές, άλλο το να άλλο το άλλο. Ειδικά το σλάτζ δεν το πολυκράζουν, τελευταίο στην κροξοουρά είναι μετά από το Nu, το Metalcore, το Industrial… από πότε απέκτησες και σύνδρομα ελιτιστικής καταπίεσης από τους τρουμεταλλάδες? οι περισσότεροι τρουμεταλάδες δεν το ξέρουν καλά καλά το σλάτζ άμα τους ρωτήσεις μπορεί να σου πουν ότι είναι μάρκα από σαπούνι.
Edit : καραλόλ για την ανοιχτομυαλιά εεε. Εδώ μου έβγαλες όλο το Thrash το μεταλικό αντίστοιχο της Δέσποινας Βανδή.
συνεχίζω να μην καταλαβαίνω από που ξεκίνησε όλο αυτό.
είπα κάτι,δε λέω (:p) αλλά μάλλον μεταξύ σοβαρού και αστείου.και στην τελική γιατί έχω σταμπαριστεί ως σλατζάς?δε λέω ότι δε μ’αρέσει (8)) αλλά έχω ανοίξει threads από rolo tomassi μέχρι morcheeba και poll για καλύτερη post punk και trip hop μπάντα…
υπερβάλλεις, όχι και όλο.τα 2/3 ίσως?
Βαλε ακου τα τομαζι και τα αλλα πως τα λες και γραψε και σε κανα thread τυπου
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4280