Άσε ρε, ακόμα περιμένουμε εγώ και ο Megatherion εκείνο το γρήγορο ριφ που τους στέλνει όλους για τσάι. Εγώ πάντως το αντίστοιχο αργό σου το έδωσα. Και σταμάτα επιτέλους να απαντάς με δήθεν χιουμοριστικές μαλακίες.
Γενικευμένη σύρραξη λοιπόν! Α, ρε βουβουζέλα που σας χρειάζεται…
απ’ότι κατάλαβα η νύχτα σου είναι άδεια.
τώρα ο καθένας κάνει τις μουσικές επιλογές του.βέβαια ζούμε στο 2010 και το να θεωρούνται μουσικές ως gay μου φαίνεται κάπως αλλά it’s ok.δε με παίρνει άλλο.
καταρχήν το θέμα είναι πως εγώ επιζητώ κάτι πιο αργό mid-tempo από τη μουσική ενώ εσύ κάτι πιο γρήγορο.άρα η κόντρα αυτή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
αλλά έτσι επειδή μου το ζήτησες:
http://www.youtube.com/watch?v=ggj42fIWWPw
edit:σωστή κίνηση η μεταφορά.ώστε σε αυτό το thread λοιπόν έλαχε να παιχτεί η τελική μάχη…
Καλά δεν το άκουσα και χθες αυτό το ριφ. Το κομμάτι μια χαρά κομμάτι είναι και οι Eyehategod σεβαστότατοι αλλά το γρήγορο σημείο του ούτε τα θρασάτα των helloween δε στέλνει όχι τους Slayer. Τέλοσπάντων δεν έχει νόημα αυτό και ούτε με ένοιαξε ποτέ ποιο είδος είναι καλύτερο αφού δεν υπάρχει τέτοιο. Ρε φίλε όμως όταν μέχρι και στη Gaga θα πετάς μπηχτές μην περιμένεις να κάνουν όλοι την παπια και η γλωσσίτσα και τα Emoticons χειρότερα τα κάνουν. Εντάξει τουλάχιστον δε λες τους υπόλοιπους υπανάπτυκτους πίθηκους όπως έκανε ο Awake(Ο οποίος μεταννόησε και Mustaineψε[-X[-X). Άμα δε σε ενδιαφέρει κάτι μην ασχολείσαι ή άμα άσχολείσαι λέγε γνώμες και κόψε το “ε αυτά παλιά, τώρα είναι πολύ Last Year η φάση”.
Ρε Rum άσε και μας που βαριόμαστε να σφαχτούμε σε κάνα Flaming πια μη μας το χαλάς:p:p
ντάξει, πολλές φορές υπερβάλλω αλλά με εκνευρίζει η νοοτροπία μερικών που είναι πολύ κοντά σε αυτήν που προωθούσε το χάμμερ στα 90’s (εμείς και οι υπόλοιποι).δεν έχω σκοπό να την πω σε κανέναν όπως μερικοί εδώ μέσα, ούτε είχα σκοπό να ανοίξω κανέναν πόλεμο μεταξύ thrash και sludge ξέρωγω.όλα τοις μετρητοίς τα παίρνετε εδώ μέσα.πολύ ευερέθιστοι είστε να πούμε…
Εδώ έχεις δίκιο, ως γνωστόν το Death Metal τα έχει όλα:p:p
Ρε βρωμομεταλλάδες κάτω τα χέρια από τον Χόρρορ! Το παλικάρι είναι στη φάση που το κριτήριό του είναι “τί δεν είναι κλασσικό, και όσο γίνεται πιο περίεργο”. Σα να βλέπω τον εαυτό μου στην ηλικία του. Σε κανα-δυο χρονάκια περιμένω να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πατέρα μέταλ. 8)
οι immolation είναι αδυναμία μου.θα συμφωνήσω λοιπόν…
ξέρεις ίσως και να έχεις δίκιο τελικά…:roll:
Χαχαχαχα, είπε ο άνθρωπος που όταν έμαθε πως ήρθαν οι Keelhaul και δεν είχε πάρει μυρωδιά κόντεψε να βάλει τα κλάματα.
Τί να κάνουμε ρε γίδι, όλο και κάτι μας έχει μείνει κι εμάς από εκείνη την “αμεταλλική” περίοδο! 8)
Πες τα χρυσοστομε !
Eν τελει καταληξαμε οτι ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ, και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε!!!