Πρόκειται για το νέο άλμπουμ των Ολλανδών που θα κυκλοφορίσει στις 16 του Οκτώβρη.
Είναι το πρώτο που βγάζουν έπειτα από την αποχώριση του πρώην κιθαρίστα Ad Sluijter και την αντικατάστασή του από τον Isaac Delahaye των God Dethroned.
Tracklist:
Samadhi (prelude)
Resign to Surrender (A New Age Dawns - Part IV)
Unleashed
Martyr of the Free Word
Our Destiny
Kingdom of Heaven (A New Age Dawns - Part V)
The Price of Freedom (interlude)
Burn to a Cinder
Tides of Time
Deconstruct
Semblance of Liberty
White Waters [feat. Tony Kakko from Sonata Arctica]
Design Your Universe (A New Age Dawns - Part VI)
Incentive [Bonus Track]
Κι επειδή “η περιέργια σκότωσε την γάτα” οι Epica εξασφάλισαν για τους φανς δύο teaser του άλμπουμ στο επίσημο site τους. 8)
Όπως φαίνεται ο νέος δίσκος αφήνει πίσω του κάθε προηγούμενη δουλειά της μπάντας, με τα υπέροχα συμφωνικά μέρη να έχουν κύριο ρόλο και την γλυκύτατη φωνή της γλυκύτατης Simone καλύτερη από ποτέ.
Για να δούμε…
το έχω ακούσει 3-4 φορές και μπορώ να πω πως με έχει ενθουσιάσει!Πιο συμφωνικό στοιχείο στο κομμάτι από τις προηγούμενες δουλείες.Πάντως που ακούγετε αρκετά καλό και περιμένουμε τον δίσκο που πιστεύω θα είναι στα επίπεδα των προηγούμενων.
Δυστυχώς το κομμάτι δε με πόρωσε αλλά και το “Never Enough” δεν μου άρεσε τόσο, οπότε δεν έχει να λέει αυτό. Εξάλλου το εύπεπτο/εμπορικό κομμάτι θα έκαναν videoclip κι όχι το Resign To Surrender…
Πάντως το κορίτσι μας έχει αδυνατίσει από τις κακουχίες και δεν της πάει…
Όπως διαπίστωσες το καινούργιο θα είναι πιο συμφωνικό, δλδ θα το δεις με καλό μάτι, αν σου αρέσει το είδος, αλλίως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το επόμενο:p:p
εεε ναι…
τέσπα από τα 2 τραγούδια που έχω ακούσει με έχουν ενθουσιάσει και περιμένω κάτι καλό.Τώρα λίγο διαφορετικά από το κλίμα των άλλων album αλλά πιστεύω να είναι καλός δίσκος.είδομεν
Το unleashed δε μου άρεσε και πολύ… εμπορικούρα μου φαίνεται.
Το Resign to Surrender τα σπάει! Περιμένω πως και πως το δίσκο να τον λιώσω αν είναι καλός!