Μetallica

Κανετε μεγαλη μαλακια που του απαντατε παντως (και εσυ το ιδιο ρε Κουντομ), φλαγκ και παμε παρακατω.

1 Like

Ούτε καν φλαγκ δε χρειάζεται πια :stuck_out_tongue:

Εγω δεν τον κανω καν φλαγκ, ολοι εσεις ειστε που τον κανετε μαλλον και του σβηνονται τα ποστς. Νταξει δεν του απανταω παντα, μια στο τοσο οταν λεω να σπασω λιγη πλακα μαζι του. Η λυση ειναι αλλη αλλωστε, αυτος δεν σταματαει με τιποτα. Ειναι βαθυ το προβλημα.

Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο κατεστραμμενο attention whore που το μονο που θελει ειναι να ασχολειται καποιος μαζι του, δεν εχει σημασια αν τον βριζεις η αν αναπτυσσεις τις σκεψεις σου σε δοκιμιο, το ιδιο του κανει. ΧΑΧΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΡΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.

Ας ζει κι αυτος στην ευτυχια του, δεν βαριεσαι… μου στελνει και ΠΜ σημερα και μου λεει γιατι φλαγκαρω τα ποστς του, ενω δεν εχω φλαγκαρει ουτε ενα.

Παμε στο επομενο θεμα.

Black Album live σημερα.

Πηγα να παρω καφε και σαντουητς και τωρα αραζω και χαζευω την αλμπουμαρα :sunglasses:

Γυρισα με το που τελειωνε η μετριουμπα το For Whom και ευτυχως πετυχα το υπερεπος To Hell and Back που ισοπεδωσε συμπαντα.

Και τωρα BLACK.

ΥΓ. Οποιος δεν θεωρει το My Friend Of Misery 11 στα 10 τραγουδι, δεν ειναι φιλος μου, απλα και σταρατα. Αυτη η μαγκια που εκαναν με το κοινο ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω ζησει.

Για δώστε τα φώτα σας οποιις μπορεί γιατί δεν το βρήκα

Πας εκεί που λέει normal, κάνεις κλικ και το αλλάζεις σε ό,τι σε βολεύει. Εγώ τον έκανα φουλ ιγκνορ πλέον. Γι αυτό χρησιμοποιώ εσένα ως παράδειγμα. Και για να σου βάλω το χρώμα που σου ταιριάζει.

2 Likes

Ωραίος ευχαριστώ

1 Like

Εισαι το οργανο της ταξης του φορουμ; Επεκτησες την εξουσια που παντα επιθυμουσες;

Ακριβως, εγω σας αγαπαω ρε, με μεγαλη αδυναμια τον κουιντομ.

13 Likes

Όλη αυτή η πρόταση είναι τόσο λάθος, που νομίζω θα την χρησιμοποιήσουν μελλοντικά και σε λεξικά δίπλα στη λέξη “λάθος”

2 Likes

Αργησε η μπατσαρια να σκασει :rotating_light: :oncoming_police_car: :police_car:

Δε θα σταματησω ποτε να εκπλησσομαι απο το πως αποψεις αλλων ανθρωπων για κατι που δεν εχει καμια επιδραση στο οτιδηποτε, σας επηρεαζουν τοσο πολυ την ζωη ενιοτε.

Hell and Back σε ποναει.

Μην μαλώνετε ρε αλάνια, μια οικογένεια είστε (pun intended!) :joy:

2 Likes

Προσωπικά δεν με επηρεάζουν καθόλου αλλά έφτυσα λίγο καφέ από τα γέλια, χρωστάς…

2 Likes

Δεν ξέρω να σου πω…

Εσύ θα με έχεις φίλο επειδή το my friend of misery ουδέποτε μου άρεσε ;;; :stuck_out_tongue:

1 Like

Κι εγώ όταν το διάβασα έμεινα παγωτό! Αλλά εντάξει για τον Quintom μιλάμε.

2 Likes

Νομιζω εισαι αρκετα ωριμος και μεγαλος ωστε να καταλαβεις την διαφορα αστειου απο σοβαρο :stuck_out_tongue:

Αν κοψεις το μεταλ κατα 40-50% παντως το συζηταμε.

Ναι το κατάλαβα προφανώς , αλίμονο . Έβαλα και emoticon που βοηθάει λίγο στον γραπτό λόγο των φόρουμ

2 Likes