Μetallica

Η σωστη απαντηση ειναι παντως οτι και τα δυο πονανε τους μεταλλαδες που εχουν ευαισθητα κωλαρακια :sunglasses:

3 Likes

Η ποιοτητα απο το 1999 και Κολομβια ειναι απαραδεκτη, αλλα μιλαμε για πολυ τρου καταστασεις.

ΜΠΡΕΝΤΦΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

Εναμιση μηνα πριν τους δουμε στην πιο καυλωτικη συναυλια Metallica που εχω δει.

1 Like

Σε κάποιες λήψεις νομίζεις ότι παίζουν σε κάποιο καλοκαιρινό μπουζουκτσίδικο!!!

2 Likes

Θα είχαν ρίξει το ινερνετ αν ο σκοπός του άρθρου ήταν να μας ενημερώσει πως ο Jason είναι αριστερόχειρας

http://www.thevinylguide.com/episodes/ep230-robert-trujillo-of-metallica

10 Likes

Ιούνιο 3 φορές και μια φορά αρχές Ιουλίου…
Το θυμάμαι το 2007… ήμουν στρατό, τελευταίοι μήνες στην Αττική πια… στο 1ο γραφείο με τον αξιωματικό έναν μεταλλά… μου είχε δώσει 2-3 μέρες άδεια για να πάω συναυλία και να ξεκουραστώ μετά… :roll_eyes:

2 Likes

Μακραν το καλυτερο σετλιστ που εχουν παιξει Ελλαδα, με πιθανο αστερισκο στο 1993.

Απιθανα πραγματα, απο τις πιο τελειες αναμνησεις που εχω γενικα στην ζωη μου το συγκεκριμενο live.

1 Like

Εκπληκτικο κοινο το 2007 στους Μεταλλικα. Απιστευτο.

6 Likes

Κι εγώ με άδεια από στρατό τους είδα το 2007, φοιτητική μάλιστα. Τρελό φάρδος γιατί τότε ήμουν Καστελόριζο, άντε να κάνεις μαντραπήδα για να δεις τους Metallica :stuck_out_tongue:

Παντως μέσα σε 11 χρόνια ήρθαν 3 φορές και τις δύο μάλιστα μέσα σε 3 χρόνια. Στα επόμενα 11, έτσι όπως πάει το πράγμα, δεν θα έχουν έρθει καμία…

2 Likes

Και εγώ με άδεια από τη θρυλική Νέα Σάντα.
Σαν το @St_Anger είχα μεταλλά αξιωματικό -αλλά δεν είχα βύσμα να υπηρετώ δίπλα στο σπίτι μου.

1 Like

@Alejandro.m ε όχι και βύσμα… πέρασα πρώτα από Καστελόριζο, ευτυχώς στο τέλος της θητείας έτυχε να είμαι με μετάθεση Αττική το καλοκαίρι που έπαιζαν, αλλιώς θα έπρεπε να βρω τρόπο να πάρω άδεια από τη ΔΑΝ Μεγίστης :thinking:

@shadowking69 ποιο μήνα πρωτοπήγες Καστελόριζο; Ίσως σε πέτυχα πριν πάρω μετάθεση :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Μάρτιο του 07 πήγα και έφυγα Αύγουστο!
Ελα ρε ΔΑΝ!

Φεβρουάριο του 07 είχα φύγει ήδη. Αλλά θα πρόλαβες 2 λοχίες από τη σειρά μου, ο ένας πιο κουλ, ο άλλος θα έπρεπε να σας πρήζει συνέχεια, καθώς και τον υποδιοικητή που ήταν παλικάρι (σε αντίθεση με τον δίκα :nerd_face: )

Τους λοχιες δεν τους θυμάμαι ιδιαίτερα, τους άλλους 2 τους θυμάμαι όπως τα λες, ωραία εμπειρία ήταν, έπεσα και σε καλοκαιράκι οπότε δεν έχω παράπονο αν και δεν υπήρχαν έξοδοι και τέτοια. Μόνο υπηρεσιακα για 2-3 ώρες και μετά πάλι πίσω

Εξοδοι για να πατε που ακριβως;

Στο λιμάνι, να πιούμε έναν καφέ, να φάμε κάτι. . αυταααα

Έτσι ήταν, έξοδοι για 2-3 ώρες, ένα σουβλάκι, καμιά πάστα με καφέ στου κυρ Γιάννη… είχε ανοίξει τότε και ένα μπαράκι με κάτι ρωσίδες σερβιτόρες, τέρμα δεξιά όπως βγαίνεις στο λιμάνι…