Κι όμως… μόνο σερβιτόρες, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί και για την ώρα που πηγαίναμε. Δεν ξέρω κάτι άλλο…
Πολύ οφτοπικ βγήκαμε όμως… για να θυμηθούμε κάτι καλό από τα σχετικά παλιά:
Κι όμως… μόνο σερβιτόρες, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί και για την ώρα που πηγαίναμε. Δεν ξέρω κάτι άλλο…
Πολύ οφτοπικ βγήκαμε όμως… για να θυμηθούμε κάτι καλό από τα σχετικά παλιά:
Πω ρε τα καθαρματα, μας κανουν τρελο teasing βαζοντας συναυλιες καμια βδομαδα πριν την αντιστοιχη στην Ελλαδα…
Εντωμεταξυ πραγματικα, ποιος νοιαστηκε για το Am I Evil? , εδω επαιξαν το Τζαστιφορο μετα απο 28 χρονια στην Λισαβωνα, και για πρωτη φορα δηλαδη μετα απο την περιοδεια στην οποια προμοταραν τον ομωνυμο δισκο.
Τζαστιφορο τωρα, νταξει επικο λαηβ, μεσα στην καυλα και οι 4.
Ειχα ξεχασει τι βουρτσα ειχε φτιαξει ο Χετφιλντ
Βγάλτε Ελλάδα ρε νιαμού. Όποιο θέλετε!
Να βγαλουν απο Αθηνα 1993 να τραβαμε τα @@ μας
Ευτυχώς υπάρχουν και τα live και καταλαβαίνεις ότι υπήρχε μπάσο στο τζαστιφορο
Απο τις πιο καυλωτικες περιοδους. Το σχολιο τα εσπασε:
This era is so unique and weird, it’s like kirk and lars are still on the black album tour but james and jason are morphing into the load era. james has blown his voice out in the earlier years, jason cut his hair already, lars is playing a load-sized black album drum kit, and kirk seems to be just as he was on the black album tour
Οχι.
Εχουν ηδη βγει στο YouTube τα previews για το τρεηλερ του S & M ^ 2, και για το All Within My Hands:
Εκπληκτικα και το All Within My Hands (το οποιο μαλλον επρεπε να κυκλοφορησει σε ακουστικη εκδοση οταν το εγραψαν εξαρχης) και το Nothing Else Matters.
Εγώ κάνω όρεξη να το δω όλο το dvd όταν βγει
Φοβερό το all within my hands, στο st anger είναι απλά οκ , εντυπωσιακη μεταμόρφωση
Να και το setlist. Είναι μερικά που πραγματικά ανυπομονώ να ακούσω με ορχηστρα www.kerrang.com/amp/this-is-the-setlist-from-metallicas-epic-s-m2-show
εδώ και οι τιμούλες για το S&M2, προσωπικά θα περιμένω να βγει στα καταστήματα στην Ελλάδα, με ψήνει το διπλό cd με το blu ray
Το Within my hands στο st Anger ήταν μεγάλη φόλα. Εδώ είναι κομματάρα. Wow!
Το ιδιο με ψηνει κι εμενα μαλλον… αν και πραγματικα, τα CD ειναι πλεον αχρηστα. Οχι οσο τα βινυλια βεβαια αλλα και παλι.
Οπως και το αρχικο S&M , κι αυτο νομιζω θα θελω να το τσεκαρω μονο αν εχω και εικονα, κι οχι μονο audio.
Το εξωφυλλο μου αρεσει παρα πολυ.
Αν έχεις πικαπ είναι φοβερό το βινύλιο, πραγματικά αξίζει. Από όλες τις απόψεις, και καλύτερος ήχος και τεράστιο εξώφυλλο.