Μetallica

Επιτέλους.

Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ασχολειστε με καποιον που το ΜΟΝΟ που κανει ειναι flamebait μπας και τσιμπησει κανεις και γινει πουτανιασμα? Σοβαρα ομως.

4 Likes

:heart:

1 Like

Εν τω μεταξύ κλαίω με το σχόλιο :arrow_down:

While in Rob’s mind:

“James, Lars and Kirk couldn’t be here, because last time we came here you guys fucked up our performance with Lady Gaga due microphone issues.”

1 Like

Ο Ρομπ πάντως τους είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι ήρθα να πάρω το βραβείο γιατί οι άλλοι βαρεθηκαν να έρθουν και ήρθα εγώ που είμαι πιο κοντά

1 Like

Εδώ που τα λέμε Grammy έχει πάρει το και St.Anger, to 72 δεν θα τσίμπαγε;…
Κανένας λόγος να ασχοληθεί κάποιος με τα Grammy, ουδεμία σχέση με την Μουσική, ένας γελοίος διαγωνισμος των πολυεθνικών είναι και αυτών που πουλούν περισσότερο.

2 Likes

Ο καλύτερος δίσκος του 2003 ήταν τα Meteora από Linkin Park.

Αν τα Grammy είναι ένας γελοίος διαγωνισμός, φανταστείτε η Eurovision τι είναι.

Μπαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1 Like

Ναι δεν είπε αυτό βέβαια αλλά οκ.Είπε ότι πρέπει να έχεις αυτό το attitude σαν frontman μπάντας και έφερε σαν παράδειγμα τον Τζάγκερ που έβγαινε στη σκηνή με τη λογική ‘σας έχω όλους’ και ότι δε θα έκαναν τέτοια καριέρα οι Stones αν πχ πίστευαν ότι δεν είναι καλύτεροι από τους Ζέπελιν κλπ, και ότι δε πρέπει να έχεις αυτή τη λογική σε τέτοια επίπεδα αλλιώς δε πας πουθενά.Τώρα οκ για ΝΚ10 μιλάμε, όχι για τον πιο αντικειμενικό άνθρωπο του κόσμου οπότε μπαχαχα και άγιος ο θεός, ποπ μέταλ οι Μέιντεν κλπ

2 Likes

Ασε τα μπαχαχα και πες μας αν το inamorata ειναι μεσα στα δυο καλυτερα τραγουδια των μεταλλικα. Επειδη εκτιμω πολυ την αποψη σου και το γουστο σου θα με βοηθησει. Φανταζομαι ολο το φορουμ

3 Likes

Αμα συμφωνεις και εσυ τοτε ειναι επισημο. Να παμε να το ανακοινωσουμε.

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας θα ήθελα να σου πω το εξής: Οποιαδήποτε πίεση συσσωρεύεται καθημερινά απο διάφορες πηγες (δουλειά, παιδιά, κοινωνικός περίγυρος κλπ) ιδανικά θα πρέπει να διοχετεύεται προς έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, ο οποιος θα μπορέσει πραγματικά να βοηθήσει.

Το να ξερνάς αυτή την πίεση σε ένα μουσικό φορουμ, με άτομα που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά, κάνεις κακό πρωτίστως σε σένα και δευτερευόντως σε όλους τους υπόλοιπους.

Παλαιότερα, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να είχες αντιμετωπίσει αυτη την πίεση καθώς για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δεν συμπεριφερόσουν σαν κρετίνος. Ίσως να πρέπει να ξαναδοκιμασεις ότι είχες ακολουθήσει τότε. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

9 Likes

Ευχαριστω για την συμβουλη

Σωστος

Κι εγώ σου τα 'πα, φέρθηκες σκάρτα
Άλλη μια φορά σου βγάζω μπλε κάρτα

5 Likes

κλασικος ντικινσον.

αυτο που με εντυπωσιαζει,ειναι οτι πολυς κοσμος καταλαβε τι παπαρας ειναι μετα το “cunt” και τα τελευταια περιστατικα,σε σημειο που ξεθάβονται τετοιες (απαραδεκτες) δηλωσεις του, οπως αυτη απο το παρελθον.

δηλαδη ,καλυτερα τα ελεγε στα 90ς;
τον ειχε σιχαθει η ψυχη μου στα περι γκραντζ , μειντεν κλπ.
ή στο rock in rio που τα εχωνε στην “false” μπριντνει σπιαρς και με την ‘τρουιλα’ περι μεταλ.

αντιπαθεστατος 30 χρονια και βαλε.

1 Like

Τεσπα, ας αφήσουμε τους Maiden και πάμε πάλι Metallica.

James Hetfield με πούρο μαζί με Eicca Toppinen των Apocalyptica.

(φωτό από τον περασμένο Αύγουστο)

1 Like

Μιας και το εθιξες, οι Apocalyptica βγάζουν μετά από πάνω από δύο δεκαετίες το “Plays Metallica with 4 Cellos Vol. 2” , στο οποίο θα έχουν 10 νέες διασκευές Metallica, με την συμμετοχή του Trujillo στο The Four Horsemen, και μερικούς ακόμα guests.

Είδα το tracklist και έχει One, The Call Of Ktulu, To Licw Is To Die και Unforgiven 2 μεταξύ άλλων. Α έχει και το St. Anger, θα έχουμε κλάματα και σκουξιμο πάλι.

2 Likes

Σε Ελληνικό νησί και πίνουν τα τσιπουράκια τους;