Μetallica

αν και φευγουμε λιγο απο το θεμα του τοπικ:

καταλαβαινω πως το λες,αν και για να πω την αμαρτια μου , εχω κομματια των μειντεν που ειναι κλασικα, μου αρεσουν,αλλα τα θεωρω υπερεκτιμημενα (run to the hills, n.of the beast κλπ).

παντως το afraid , ισα-ισα που το θεωρω υπερ-αδικημενο!

1 Like

Afraid tTo Shoot Strangers ακατεβατο δεκαρακι

Αλλά αυτά είναι οφφ τοπικ. Κάποιοι γουσταρουμε St. Anger γιατί απλά γαμάει κι όχι λόγω ονειρωξεων που έχουν κάποια παιδάκια. Είπαμε, δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη μπατσαρία από ότι για τους Metallica όσον αφορά το μέτσαλ. Ανάβουν οι σειρήνες με τη μία όταν κάποιος τολμάει να μην συμφωνεί με την Βίβλο των κολλημενων

1 Like

Run to the Hills το θεωρώ κι εγώ υπερεκτιμημένο. Καλό τραγούδι αλλά ποτέ δεν καταλάβαινα γιατί το έχουν αναγάγει σε ύμνο.

St. Anger 5/11 τραγούδια εμένα μου αρέσουν πολύ.

1 Like

Λογικο , αφου για κανεναν αλλο κακο δισκο αλλου συγκροτηματος δεν εχει υπαρξει τετοια προσπαθεια αλλαγης της κοινης αντιληψης.

νομιζω κι εμενα μου αρεσουν μερικα.
πολυ περισσοτερο απο το τελευταιο πχ.

και με μπλειζ ειχε (παλια,οχι τωρα) πεσει “γραμμη” για να μην ξεφυγουν μερικοι απ τη βιβλο φιλε quintom.
αλλα γενικα συμφωνω.

1 Like

Σε όσους ακούμε μουσική χωρίς να έχουμε κολλήσει στην ευαίσθητη ηλικία των 15, δεν υπάρχει καν ο όρος “κοινή αντίληψη”, αλλά εσύ μπορείς να έχεις τις ονειρώξεις για τις οποίες μίλησα προηγουμένως. Βλέπω άναψε η σειρήνα μέσα σε 5 λεπτά από το ποστ μου, και πολύ πήρε

Ναι δικε μου οτι πεις, καρδουλα

Είναι απ’ τον Ιούλιο το άρθρο αλλά μου έκανε εντύπωση τώρα που το είδα.

Δεν φταει ο λαρς που τα εκανε πουτανα οπως συνηθίζει αλλα το μικροφωνο. Α ρε φαμιλυ.

1000000261

1 Like

Βεβαια κανενας και ποτε δεν θα ξεπερασει μελος του φαμιλυ που προσπαθουσε πριν χρονια να μας πεισει οτι η εμφανιση τους (αυτη που δεν ακουγοταν ο τζεημς) με την gaga ηταν εξαιρετικη γιατι ειχε ακουγει οτι ακουγαν μονο αυτοι που ηταν στην κονσολα ή κατι τετοιο. Κολλητε μου!!!

Όπως και τότε, έτσι και τώρα η ίδια απάντηση

2 Likes

Α καλη φαση, θα το βαλω να το ακουσω και μετα θα βρω και την εκδοση απο την κανονικη εκτελεση με φτιαγμενο ηχο. Απο τα καλυτερα πραγματα που συνεβησαν στον χωρο της μουσικης την προηγουμενη δεκαετια.

1 Like

Ναι το κανονικο ηταν το καλυτερο, οχι το ρεχερσαλ
δικε μου. Αυτο βαλε, αποδιδει συγκλονιστηκα ο τζεημς

3 Likes

1 Like

Συμφωνω

72 Seasons τσίμπησε grammy λέει… κρίμα για όλες τις υπόλοιπες μεταλ μπάντες (γενικά όχι μόνο τις υποψήφιες) να παίζουν μουσική την ίδια εποχή με τους Metallica

οι Jethro Tull του 89 έγιναν :slightly_smiling_face:

4 Likes