καταλαβαινω πως το λες,αν και για να πω την αμαρτια μου , εχω κομματια των μειντεν που ειναι κλασικα, μου αρεσουν,αλλα τα θεωρω υπερεκτιμημενα (run to the hills, n.of the beast κλπ).
παντως το afraid , ισα-ισα που το θεωρω υπερ-αδικημενο!
Αλλά αυτά είναι οφφ τοπικ. Κάποιοι γουσταρουμε St. Anger γιατί απλά γαμάει κι όχι λόγω ονειρωξεων που έχουν κάποια παιδάκια. Είπαμε, δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη μπατσαρία από ότι για τους Metallica όσον αφορά το μέτσαλ. Ανάβουν οι σειρήνες με τη μία όταν κάποιος τολμάει να μην συμφωνεί με την Βίβλο των κολλημενων
Σε όσους ακούμε μουσική χωρίς να έχουμε κολλήσει στην ευαίσθητη ηλικία των 15, δεν υπάρχει καν ο όρος “κοινή αντίληψη”, αλλά εσύ μπορείς να έχεις τις ονειρώξεις για τις οποίες μίλησα προηγουμένως. Βλέπω άναψε η σειρήνα μέσα σε 5 λεπτά από το ποστ μου, και πολύ πήρε
Βεβαια κανενας και ποτε δεν θα ξεπερασει μελος του φαμιλυ που προσπαθουσε πριν χρονια να μας πεισει οτι η εμφανιση τους (αυτη που δεν ακουγοταν ο τζεημς) με την gaga ηταν εξαιρετικη γιατι ειχε ακουγει οτι ακουγαν μονο αυτοι που ηταν στην κονσολα ή κατι τετοιο. Κολλητε μου!!!
Α καλη φαση, θα το βαλω να το ακουσω και μετα θα βρω και την εκδοση απο την κανονικη εκτελεση με φτιαγμενο ηχο. Απο τα καλυτερα πραγματα που συνεβησαν στον χωρο της μουσικης την προηγουμενη δεκαετια.
72 Seasons τσίμπησε grammy λέει… κρίμα για όλες τις υπόλοιπες μεταλ μπάντες (γενικά όχι μόνο τις υποψήφιες) να παίζουν μουσική την ίδια εποχή με τους Metallica