Απο εμενα εχετε ολοι ενα μεγαλο “εχετε δικιο”. Εγραψα ο,τι ηταν να γραψω, ολα καλα, προχωραμε. Αν θελετε να συνεχισετε τη συζητηση ή να ακουσετε τον Εσιεν να μιλαει για το RL, προφανως ειναι δικαιωμα σας.
Θα πλήρωνα πολλά για να ακούσω τον Essien να μιλάει για Reinforcement Learning
Ακομα και αν τεχνικα το ντραμμινγκ του Λαρς ειναι κακο ομως, εμενα μπορει να μου αρεσει, τεχνη ειναι, δεν τα μετραμε τα παντα με την τεχνικη, οποτε ακομα και για το ντραμμινγκ η γνωμη του Πορτνοι δεν μου λεει πολλα, μονο αν αυστηρα τεχνικα ειναι καλο, το οποιο εμενα μου ειναι ελαφρως αδιαφορο.
@jonkyr γιατι το passive aggressive “ναι ναι εχετε δικιο”? Κουβεντα κανουμε, δεν νομιζω να τραμπουκισα κανεναν, ουτε κανενα κακο κλιμα βλεπω.
Προφανως και μιλαμε μια χαρα. Σταμάτησα επειδη εκτροχιαζεται το νημα και επισης, βαριεμαι να γραφω τα ιδια πραγματα με αλλα λογια. Νομιζω ημουν σαφης πια, βοήθησε πολύ το ποστ του Ρέμπελ.
Εγω θεωρω οτι η αποψη ενος ειδικου με βοηθαει να καταλαβω πραγματα, εχω περιεργεια και θελω να μαθαινω. Εσυ λες οτι ειναι τεχνη και δεν σε νοιαζει η αποψη του ειδικου ή οτι δεν εχει αλλη βαρυτητα ή ο,τι αλλο. So far, so good. Θα το συζηταμε αιωνια μεχρι να συγκλινουμε σωνει και καλα;
Οσο για το passive aggressive, το προσπερναω οπως το χθεσινο λογικο αλμα με το “ενω εγω πρεπει να το βουλωσω και να αποδεχτω το γουστο του”. Σου προτεινω να ξαναδιαβασεις τι γραφω, ειδικα αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ειναι πολυ σαφης η αποψη μου και γενικα κατι ψιλοκανω οσον αφορα στο γραψιμο.
Ναι. Δεν το εχεις καταλαβει ακομα;
Θα το συζητάμε μέχρι να συμφωνήσουν και τα 8 δις ανθρώπων ότι το St. Anger είναι αντικειμενικά σκουπίδι και πρέπει όλοι να συμφωνούν. Ακόμα κι ο Portnoy που το βάζει πάνω απο LOAD RELOAD. Εκεί λογικά αγνοούμε τις μουσικές του γνώσεις, αλλά για τα LOAD RELOAD μεμονωμένα καλά τα λέει, ως ειδικός.
ΥΓ. Δεν πάει σε σένα αυτό τζονκυρ, υπάρχει και κόσμος που θεωρεί ότι λέει ο Πορτνοη νόμο, εκτός αν λέει πράγματα με τα οποία διαφωνούν.
Δεν θα παρει πολυ ωρα αυτη η κουβεντα. Αβιαστα θα ερθει η συγκλιση.
Πήγαινε άκου βιρτσουαληλεβεν εσύ και μπουκοφσολζ που είναι 30 φορές χειρότερα, κι άσε μας εμάς
Ναι δικε μου
Ε καλά τώρα , δεν αφορούν όλα όλους , ε;
Για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει μια τέτοια άποψη , καλά θα κάνει αν θέλει / ερωτηθεί να πει την οπτική του
Και μένα δεν με ενδιαφέρει η τεχνοκρατική άποψη κανενός για το ποδόσφαιρο, ελαχίστων για το μπάσκετ, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν πει κάτι ξέρω γω ο Ραϊκόνεν για έναν οδηγό κοκ. Δεν θα πω γιατί το κάνουν γιατί κάποιους θα τους ενδιαφέρει
Α βεβαια, δεν ειπα οτι κακως ειπε την γνωμη του. Για το αν θα πρεπει να θεωρειται θεσφατο σχολιαζω.
Θεσφατο ειναι μονο οτι λεει το φαμιλυ.
Εντάξει ο τύπος μάς δουλεύει κανονικότατα. Απ’ τα 11 τραγούδια που αναφέρει μόνο στα 2-3 έχει ένα δίκιο (πχ στο My Apocalypse έχει πολύ δίκιο). Τα υπόλοιπα είναι κομματάρες-μνημεία του μέταλ.
Λέει και ότι υπερεκτιμημένα δεν σημαίνει κακά για να το σώσει με τις μπαρούφες που γράφει.
Most Overrated:
KEA : Whiplash
RTL : For Whom The Bell Tolls
MOP : -
AJFA : -
TBA : Enter Sandman
LOAD : -
RELOAD : -
STA : -
DM : The Day That Never Comes
HTSD : Atlas, Rise
72S : Inamorata
δεν θα μιλησω για το συγκροτημα γενικοτερα, δεν με αφορα εδω και χρονια.
αλλα γιατι μπαρουφες φιλε boston;
ας ειναι και μνημεια οπως λες.
προσωπικο γουστο ειναι.
εγω πχ το disposable και το leper σπανιως τα βαζω.
δεν ξερω,αν με ρωτησεις,μου αρεσουν, αν τα βαλω, βαριεμαι.
φιλικα,ετσι;
40 χρονια μετα ακομα πεφτει τρολλαρισμα απο την μπαντα οταν χρειαζεται
το μισος και η κακια,που βγηκαν στη φορα με βαση αυτο το αλμπουμ (και οχι απαραιτητα μονο σε αυτο), ειναι ενδεικτικά της παρανοϊκης διαθεσης που επικρατει στο χωρο των “μεταλαδων”.
σχεδον απαγορευεται να σου αρεσει το αλμπουμ αυτο (οπως και αλλα πολλα), απο τη στιγμη που το αποκήρυξαν οι “πατερες” του χωρου.
ωραιο το τρολαρισμα.
Τιποτα δεν απαγορεύεται, απλα ειναι αστειο να σου αρεσει επειδη λεει metallica στο εξωφυλλο.
συμφωνω , εννοειται.
υπαρχουν πολλοι σε αυτη τη κατηγορια και για ολες τις μεγαλες μπαντες.
προσωπικα τους μεταλικα τους εχω κραξει οσο λιγοι (δεν προκειται να επεκταθω σε αυτο,σεβομενος τους φανς), αλλα περαν αυτου, εντυπωσιαστηκα με τις κακιες που εκτοξευθηκαν λογω της συγκεκριμενης κυκλοφοριας.
Ναι μωρέ κουβέντα κάνουμε και στη μουσική περί ορέξεως που λένε.
Απλά μου φαίνεται κάπως, τραγούδια-μνημεία να τα λέει κάποιος υπερεκτιμημένα. Φαντάσου δηλαδή να πω εγώ ότι στο δίσκο Fear of the Dark το τραγούδι Afraid to Shoot Strangers είναι υπερεκτιμημένο.
Πώς θα ακουγόταν τώρα αυτό παραέξω και σε σένα προσωπικά;