Λες και κάνα πετυχημένο που και που, δε μπορώ να πω
Αν τα ποστ σου υποτίθεται ότι πρέπει να τα παίρνει ως σοβαρά ο κόσμος, ακόμα χειρότερα. Σίγουρα τα εκτιμούν τα εναλλακτικά σου accounts και κανένας άλλος.
Λες και κάνα πετυχημένο που και που, δε μπορώ να πω
Αν τα ποστ σου υποτίθεται ότι πρέπει να τα παίρνει ως σοβαρά ο κόσμος, ακόμα χειρότερα. Σίγουρα τα εκτιμούν τα εναλλακτικά σου accounts και κανένας άλλος.
ΓΑΜΗΣΕ
ΑΜΗΣΕΓ
ΜΗΣΕΓΑ
ΗΣΕΓΑΜ
ΣΕΓΑΜΗ
ΕΓΑΜΗΣ
Βγείτε περιοδεία με τέτοια ρε άμπαλοι
Οι Dream Theater τα έχουν πει πολύ καλύτερα
ευτυχωσ υπαρχουν και λογικεσ φωνεσ μεσα στο φορουμ και οχι μονο γελοιεσ γκρουπισ που βρεχουν το βρακακι τουσ οταν βλεπουν φωτο του τζεημσ να κοβει τα νυχια του
Αυτό. Είναι πολύ κακό το κομμάτι.
Ιδού γιατί δεν πρέπει να κανεις κομπλιμέντα σε καλοκαρδους ανθρώπους. Θα κάνουν τα πάντα για να ανταποδώσουν τη φιλοφρόνηση
Κι εμενα μου αρεσε, δε μπορουσα να το ακούσω στο γραφειο αλλα τωρα που το ακουω μου φαίνεται, οπως σχεδόν καθε διασκευή τους, εξαιρετική
Γαμάτη διασκευή, τους πάει πολύ θεωρώ, ως επιλογή και ως εκτέλεση είναι στα επίπεδα ποιότητας του Whiskey in the Jar.
το είχαν κάνει πριν από περίπου 25 χρόνια , όταν είχαν ήδη χαλάσει.
Βλέπω ότι στην περιοδεία τους έχουν μιλανο,μοναχο,βιεννη,μόνο η Βιέννη έχει απευθείας πτήση(από θεσσ/νίκη)προς το παρόν και βγαίνει οικονομικότερα,πρέπει να σκεφτώ αν συμφέρει,μήπως συνδιασω κάποιο 2ημερο με συναυλία 'tallica.
Fyi στη βιεννη η συναυλια ειναι 40 χλμ εκτος πολης. Σαν να πηγαινεις μαλακασα. Δεν βρηκα οταν εψαχνα ευκολο τροπο μεταβασης. Ο λογος που τελικα δεν εκλεισα, μου φανηκε πολυ μεγαλη ταλαιπωρια.
Τα αεροπορικά σε Μιλάνο και Μόναχο είναι απαγορευτικά,κάτι 250αρια,300αρια και ανω,αν πούμε ένα ticket 100-120€,συν μια basic διαμονή,συν μεταφορικά/μετακινήσεις/φαγητά,ε μαμησε μας,δεν αξίζει,καλύτερα live streaming κονσέρβα από το yt.
Στη Βιέννη πιο οικονομικά,αλλά έχεις 35 χιλιόμετρα να διανύσεις από το αεροδρόμιο ως την περιοχή που γίνεται η συναυλία,δλδ κανένα 2ωρο με λεωφορεία,τρένα κοκ.