Μetallica

Δε με έπιασε καθόλου. Έχω να το ακούσω πολύ καιρό, ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά είναι πραγματικά αδιάφορο για μένα, θυμάμαι το άκουγα και βαριόμουν. Με πολύ μεγάλη διαφορά το τελευταίο στη λίστα μου των άλμπουμ τους

6 Likes

Το 72 seasons κατάφερε να ξεκολλήσει το St Anger από την τελευταία θέση.

1 Like

Εχει φοβερες στιγμες, αλλα στο συνολο κουραζει πολυ. Το πιο αδυναμο τους, μετα απο ξερετε ποιο (το lulu δεν μετραει!)

2 Likes

Δεν το έχω ακούσει το άλμπουμ αλλά 1 ώρα και 17 λεπτά είναι απαγορευτική διάρκεια για heavy metal δίσκο.

3 Likes

εχει το inamorata, ενα απο τα 25 καλυτερα τραγουδια των Metallica συμφωνα με δηλωση μελουσ του φαμιλυ.

δηλωση που πρεπει να μνημονευεται που και που

βεβαια τωρα μπορει να εχει ανεβει θεση μετα απο ενα χρονο, μπορει να ειναι αναμεσα στα 5. να μασ πει το μελοσ

3 Likes

Σε ένα (υποτιθέμενα) μέτριο άλμπουμ, μπορεί να βρίσκεται ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει συνθέσει μια μπάντα. Παράδειγμα, το Believe in Nothing των Paradise Lost το θεωρώ πολύ μέτριο άλμπουμ αλλά εκεί βρίσκεται ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει συνθέσει η μπάντα, το World Pretending.
Άρα, στην περίπτωση του 72 seasons, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το inamorata ανήκε σε αυτήν την κατηγορία.

1 Like

Από πέρυσι έχω να το ακούσω και δεν πρόκειται η αλήθεια είναι

Καλός δίσκος είναι αλλά δεν προσφέρεται για επαναληψεις

1 Like

Προφανώς αφού ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ δίσκος (σε διάρκεια) είναι δύσκολο να τον ακούσεις μονομιάς, αλλά αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα των Metallica από το 1996. Όμως εδώ δεν υπάρχουν τα εύκολα φιλλερς για να σκιπάρεις όπως υπήρχαν στο Hardwired… αλλά από την άλλη, όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν έχει και τις κορυφές του.
Συνολικά παραμένει ένα τίμιο 7αρι.

προτιμώ το I Am Nothing

3 Likes

πρέπει να το ξανακούσω, ούτε το θυμάμαι :neutral_face:

1 Like

Ιιιιι :stuck_out_tongue: Καλά και το World Pretending μια χαρά είναι αλλά για κάποιο λόγο πάντα το πρώτο με έπιανε περισσότερο.

Στο θέμα μας, νομίζω το 72 Seasons είναι ο καινούριος δίσκος Metallica που έχω ακούσει λιγότερο, μπορεί να μην φταίει απαραίτητα ο δίσκος αλλά και η διάθεσή μου.

2 Likes

Εμένα μου άρεσε gif

3 Likes

5 Likes

Ακριβώς, ευχαριστω γιατί δεν το χα πρόχειρο

2 Likes

Με αυτό διαφωνώ αρκετά. Και το λέω χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα για το 72 Seasons, αλλά η διάρκεια του δεν είναι το πρόβλημα του. Άλλωστε και το Hardwired παρόμοια διάρκεια έχει, και το λατρεύω ολόκληρο. Άσε που ο όρος heavy metal είναι αρκετά περιοριστικός για έναν τέτοιο δίσκο, παίζουν κι άλλα πράγματα μέσα.

Συνολικά το 72 Seasons και για μένα αποτελεί πάντως τον δίσκο τους που έχω ακούσει λιγότερο από κάθε άλλον (ακόμα κι αν συνυπολογίσουμε το ότι είναι ο πιο πρόσφατος τους), και δεν θα αλλάξει σε βάθος χρόνου αυτό. Βρίσκω το 1/3 του δίσκου εξαιρετικό, ακόμα 1/3 απλά καλό, και 1/3 παντελώς αδιάφορο. Ήθελε 2 τραγούδια που να λες “αυτό πάει στα κλασικά τους” ο δίσκος πάντως.

Το ΒΙΝ έχει μέσα καμία δεκαριά τραγουδαρες αν βάλεις και τα b sides

1 Like

Ενταξει εχει το inamorata που ειναι παραπανω απο κλασικο με βαση λογια ενος μελους. Να βγει να μαζ πει

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί οποία τραγούδια θέλει αριστουργήματα ή βαρετά ή πολύ καλά ή ότι θέλει. Κι αν διαφωνούμε με κάποιον μπορούμε να κάνουμε συζήτηση ή και να το προσπεράσουμε.

Ή μπορούμε να σπάσουμε αρχίδια και να συνεχίσουμε να τα σπάμε χωρίς λόγο. Απλώς όταν κάνουμε αυτό το τελευταίο, μας θεωρούν όλοι γελοίους και ενοχλητικούς. Τουλάχιστον το μέλος του φαμιλι που σε τριγκαρε τόσο πολύ επειδή έχει διαφορετική άποψη από την δική σου, δεν το θεωρεί κανένας γελοίο. Εκτός από σένα βέβαια, αλλά η δική σου άποψη δεν μετράει και για κανέναν εδώ μέσα.

Ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει έστω και λίγο το ότι μετά από 160 seasons που έχεις ζήσει, τα ποστ σου είναι δεκάδες φορές πιο αδιάφορα και βαρετα από το 72 Seasons.

1 Like

Πολύ θα ήθελαν οι Metallica να ήταν ο χειρότερος τους δίσκος τόσο καλός! :sunglasses:
Πόνος στο φαμιλυ :joy:

1 Like

Ναι βέβαια οι Lost έχουν πολλά χειρότερα από αυτό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ε όχι δεν έχουν St. Anger

Διάλεξε το χειρότερο τραγούδι του St. Anger και πες μου ποιο είναι. Μετά διάλεξε το καλύτερο του Medusa , και κάνε μου σύγκριση. Το πρώτο θα είναι 100 φορές καλύτερο

1 Like