Θέλεις να αρχίσει εμφύλιος στο φαμιλυ ε
Θα σε καταγγείλω για ενδοοικογενειακή βία
Pull a Lars και γραψτους όλους στα αρχίδια σου
@Prowler7 ρε φίλε, κάνε μια φορά κουβέντα σαν φυσιολογικό μέλος του φόρουμ. Αν δεν σε ενδιαφέρει, απλά προσπέρασε τα ποστ/νήματα.
Έχετε υπομονή εσείς ε; Του απαντάτε ακόμα;
ignore
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω λιώσει στο repeat τον δίσκο, έχει όμως κάποια πολύ καλά κομμάτια μέσα τα οποία ακόμα και τώρα μνημονεύω, έχει το ομώνυμο, το Room Of Mirrors, If Darkness Had A Son και φυσικά το Inamorata, πέραν αυτών, είναι οκ δίσκος, μέχρι εκεί όμως, βλέποντας το ένα χρόνο μετά, αυτά μου έχουν μείνει από το δίσκο και η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να ακούσω κάποιο από αυτά τα κομμάτια.
Ενδιαφέρει εσένα;
Εξαρτάται τι εννοείς.
Τι να εννοώ, εννοώ αν σε ενδιαφέρει η άποψη ενός τέτοιου τύπου.
Το θεμα με εσας που δεν τον κανετε ιγκνορ ειναι οτι αναγκαζομαστε να σας βλεπουμε να του απαντατε, οποτε γαμιεται η οποια κουβεντα ετσι και αλλιως. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ο τυπος ειναι εδω με αυτον τον σκοπο και μονο και να πατησετε το κουμπακι του ιγκνορ? Οσο του δινετε σημασια τοσο νοιωθει οτι πετυχαινει τον σκοπο του.
Μαγνητίζει το ιγκνόρ όπως τα σκατά τη μύγα.
Λοιπόν ομολογώ ότι αυτό εδώ το ποστ με έπεισε όντως να τον κάνω ignore. Έφυγε για 6 μήνες και μετά βλέπουμε. Δεν φαίνονται καν τα ποστ του πλέον, νόμιζα ότι θα φαίνονται έστω ως hidden. Είναι ίσως καλύτερα τελικά όντως… Μακάρι να υπήρχε λειτουργία ignore που να μην βλέπει ούτε αυτός που έχεις κάνει ignore τι γράφεις
Χέστηκες, ας βλέπει και ας απαντάει. Απλώς θα είναι σα να μην υπάρχει.
Ό,τι είπε ο godslayer παιδιά
Ignore μέχρι να σβήσει ο ήλιος
72 Seasons: Πολύ παλιά που ήμαστε παιδάκια και λιώναμε τους δίσκους, είχαμε αντοχές για να ακούσουμε και για να κατανοήσουμε τα 8λεπτα τραγούδια τους. Και εκείνα τότε έπιαναν πολύτιμο χώρο στην αθώα και με ακόμα κενές θέσεις ψυχούλα μας. Πλέον η ψυχούλα μας είναι συνεχώς sold out από την πολλή πληροφορία, χρήσιμη και άχρηστη. Τώρα η εποχή είναι πολύ γρήγορη για δώσεις ευκαιρία σε κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι κάτι πρωτοφανές ή καινοτόμο. Το καινοτόμο μάλλον θα το κλείσεις μετά το πρώτο λεπτό γιατί δεν έχεις χρόνο να το λιώσεις, να το συνηθίσεις, να το αφομοιώσεις και να το καταλάβεις. Να το απορρίψεις είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Αυτό που παίζουν οι Metallica έχει πάψει να είναι πρωτοφανές από 1988, πόσω μάλλον καινομόμο. Ζούμε στην εποχή του “γαμάει” και του “είναι σκατά”, όλα αυτά από τη δεύτερη ακρόαση (και επιεικής είμαι). Ε οκ ναι, το 72 Seasons δε γαμάει, αλλά επίσης δεν είναι σκατά, ούτε βαρετό, ούτε ανούσιο. Τα ίδια είπα και έναν χρόνο πριν, όποιος περιμένει τους 60άρηδες Metallica για να δει άσπρη μέρα στο metal ή γενικότερα, τότε έχει χάσει προ πολλού το λεωφορείο. Οι Metallica παίζουν όπως έπαιζαν πάντα, και από το Death Magnetic έως και σήμερα το κάνουν από αξιοπρεπώς έως και γαμιστερά, αναλόγως το τραγούδι και την περίοδο. Μια κίνησή τους, καλή ή κακή, προκαλεί σεισμικές δονήσεις. Συναυλιακά είναι ακόμα πάνω από όλους. Οι Metallica είναι εδώ και κάνουν αυτό που έκαναν πάντα, όπως το έκαναν πάντα.
Προσωπικά μιλώντας, τον δίσκο τον έλιωσα ένα χρόνο τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτό που περίμενα να πάρω. Για να μην πω ότι πήρα και περισσότερα.
Πάμε για ένα Garage Inc. 2 τώρα για να καυλώσουμε.
Εμένα μου αρέσει το 72 seasons, νομίζω ότι πολλοί μπαίνουν στο τριπάκι να το συγκρίνουν με παλαιότερους δίσκους των Metallica, κατι που προφανώς το αδικεί. Δεν ξέρω σε ποια θέση θα το κατάτασσα στην συνολική τους δισκογραφία, αλλά αυτό δεν παίζει κιόλας κανένα ρόλο.
Το ομώνυμο, Shadows Follow, Room of Mirrors, If Darkness Had A Son, Too Far Gone? και Inamorata είναι κομματάρες πάντως.
Προσωπικα οταν το βαζω δεν βαριεμαι η δεν μου φαινεται κακο, αλλα δεν με τραβαει ιδιαιτερα να το βαλω να το ακουσω και αυτο λεει αρκετα. Καμια σχεση με το Hardwired με το οποιο ειχα κολλησει για πολυ καιρο, το 72 το ακουσα 3-4 φορες οταν βγηκε και απο τοτε δεν παιζει να το εχω ξαναβαλει δηλαδη.
Όχι αλλά έκανα την αυτοκριτική μου κ είπα αντί να τον μπινελικώνω όπως έκανα, μήπως κ έχει προβλήματα ο άνθρωπος κ κάπως τον βοηθήσουμε. Όντας κάποιοι κ μεγαλύτεροι, σε περίπτωση που υπάρχουν θέματα ψυχολογικά, κατάθλιψη κλπ, σαν κοινότητα κ σαν ατομικές μονάδες να βοηθήσουμε την κατάσταση. Τι πάω κ σκέφτομαι τώρα ε…?
Δεν παρέχεται ονλάιν τέτοιου είδους βοήθεια Νικολή
Καλά για το άλμπουμ μιλάμε, όχι τι κάνουν live ή το impact τους.
Το hardwired μια χαρά ακούγεται νερό, το 72 seasons όχι, δεν έχει να κάνει με τη διάρκεια αλλά ότι είναι βαρετό, δε με κράτησε πουθενά.
Δενκακό να πεις ότι δε σου αρέσει κάτι αν όντως δε σου αρέσει, όπως δενκακό να λέω ότι το st. Anger εμένα μου αρέσει μια χαρά όπως είναι και το προτιμώ από το 72.
Από ό,τι φαίνεται υπάρχει λόγος που εμένα μου αρέσει αυτό που δεν αρέσει σε εσένα, και αυτό που αρέσει σε εσένα εγώ το θεωρώ όχι απλα κακό, αλλά κάκιστο. Ονομάζεται διαφορετικο γούστο.