Προς το τέλος της οδεύει η ‘‘World Magnetic Tour’’ των Metallica
16/07/2010 @ 11:59
H συναυλία που πρόκειται να δώσουν οι Metallica στις 21 Νοεμβρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, θα είναι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, η τελευταία του συγκροτήματος, στα πλαίσια της προώθησης του ?Death Magnetic?.
Μετά από 212 shows σε 153 πόλεις, από το Μάιο του 2008, οι Metallica αποφάσισαν πως από το Νοέμβριο και μετά θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, και λογικά θα ξεκινήσουν τη δουλειά πάνω στην επόμενη studio δουλειά τους. Σύμφωνα άλλωστε με τον Robert Trujillo, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, δούλεψαν πάνω σε πολλές νέες ιδέες και riff του James Hetfield.
«Έχω την αίσθηση πως ο επόμενος δίσκος μας θα είναι πραγματικά ?cool?», συμπλήρωσε ο Trujillo.
Eλπιζω να προλαβουν το τελος του κοσμου γιατι λογικα 1-2 χρονακια θα τους παρει για να βγαλουν το νεςο αλμπουμ =P~=P~
Η οποια tour τα πηγε πολυ καλα και προκειται να κλεισει ακρως πετυχημενα,και το DM δεν περασε τελειως στο περιθωριο αφου στο setlist πολλες φορες ειχαν αρκετα κομματια απο αυτο.
Τωρα για νεο αλμπουμ κλπ ειναι πολυ νωρις να μιλαμε,το ποσο cool θα ειναι οπως ειπε ο μαιμουδιτσος trujillo μενει να το δουμε. Αρκει η παραγωγη να μην θαψει τον δισκο οπως εγινε με το DM.
Lars Ulrich: «Το ‘‘Some Kind Of Monster’’ ήταν μια ηλίθια ιδέα»
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, χαρακτήρισε ως «ηλίθια» για την μπάντα του την απόφαση να γυρίσουν το ντοκιμαντέρ “Some Kind Of Monster”.
Το ντοκιμαντέρ παρουσίαζε τους Metallica κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ “St. Anger”, περίοδο κατά την οποία η μπάντα λάμβανε ομαδική θεραπεία από τον Phil Towle.
«Κάθε φορά που συναντάω τον Noel Gallagher, μου πετάει ατάκες από το ντοκιμαντέρ», είπε ο Ulrich. «Αυτό το θέμα έχει αναπτύξει την δική του ζωή πια. Ήμουν αναγκασμένος να το ζω για τρία ολόκληρα χρόνια. Φαντάζομαι ότι πολλοί μουσικοί πρέπει να έχουν ζήσει παρόμοιες εμπειρίες. Απλά δεν ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να τις κινηματογραφήσουν και να τις μοιραστούν με όλο τον πλανήτη, όπως κάναμε εμείς».
Εγώ θα ήθελα ο επόμενος δίσκος να είναι πάλι κάτι διαφορετικό, αλλά νομίζω ότι θα είναι στα χνάρια του Death Magnetic, όχι ότι αυτό είναι κακό βέβαια, απλά δεν θα έχει το στοιχείο της έκπληξης που έχει κάθε δίσκος τους.
Τώρα μπορείς να βγάζεις έως και 5000$ το μηνά χωρίς να βγαίνεις από το σπίτι σου
Μάθε πως Τώρα
email: DohodInterneta.Ru@gmail.com
Τηλέφωνο: +302106437719
Κανεις δεν μπορει να ξερει που ακριβως θα κινηθει ο νεος δισκος, παντως συμφωνω απολυτα με αυτο που λες, ολοι οι δισκοι τους εχουν το στοιχειο της εκπληξης και κανενας δεν μοιαζει πολυ με τον προηγουμενο…
Το DM ηταν ο δισκος που τους επανεφερε σε εναν πιο σωστο δρομο,εκει που ειχαν κατα καποιο τροπο αποπροσανατολιστει τοσο με το reload,αλλα πολυ περισσοτερο με το st anger και η μπαντα ηταν σε μια δυσκολη περιοδο,ηρθε το DM για να βαλει το τρενο πανω στις ραγες και να αρχισει να κυλαει ξανα,βεβαια δεν ηταν λιγοι εκεινοι που εξαντλησαν ολη την αυστηροτητα τους και εκριναν οτι το DM ηταν ενας πολυ μετριος δισκος και πως απο μια μπαντα οπως οι metallica υπαρχουν περισσοτερες απαιτησεις για κατι καλυτερο.
Διπλά πλατινένιο το “Death Magnetic”
Ο τελευταίος δίσκος των Metallica, Death Magnetic που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2008, έγινε διπλά πλατινένιος στην Αμερική, κάτι που σημαίνει ότι οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα δυο εκατομμύρια αντίτυπα.
Οσο για το νεο δισκο αν κ ειναι νωρις ακομα να συζηταμε ωστοσο θα μπορουσε να ειναι μια φυσικη συνεχεια του DM,σιγουρα υπηρχαν καποια riffs η τραγουδια που δεν τα εβαλαν στο DM και προφανως προοριζονται για το επομενο αλμπουμ,θα δουμε…
σημερα επεσε στα χερια μου το (dvd) Metallica - The Videos 1989-2004…
και ειδα για πρωτη φορα το The Unforgiven Theatrical Version
καλο.!
δεν το ειχα ξαναδει.!!
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά υποκλίνομαι στο Ride the Lightning και συγκεκριμένα στο “The Call of Ktulu”. Απ’τα καλύτερα ορχηστρικά που έχω ακούσει ποτέ.