Μetallica

Ευχαριστούμε όλοι οι φίλοι του συγκροτήματος για την εισφορά σου, ήταν λόγια που όμοια τους δεν έχουν ακουστεί ξανά

Κόψτε ρε παίδες την ειρωνεία στα νέα μέλη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! [-X

Έχει.

Μίλησε ο αρχιείρωνας… :stuck_out_tongue:

(δν περίμενα κάτι καλύτερο :p)

ναι αλλα αμα ο αλλος ειναι 17 δεν μπορεις να απαιτείς κατεβατά στο πρωτο του ποστ .

Δεν ήταν και το καλύτερο καλωσόρισμα , αλλά who cares
Θα τα βρούμε ελπίζω στο μέλλον, εξάλλου όλοι άρρωστοι μεταλλάδες είμαστε :smiley:
Καλώς σας βρήκα

wellcome …απλα αυτα που ειπες εχουν αναλυθει καμια 2575650 φορες εδω μεσα οποτε σε πηρε το κυμα…:stuck_out_tongue:

Καλωσορισες στο forum και μην κολλας…

Εγω παντως απο την προηγουμενη εβδομαδα και αυτη την [SIZE=“3”]ΥΠΕΡΤΑΤΗ[/SIZE] συναυλια που εζησα, εχω τρελαθει… Το σκεφτομαι συνεχεια και φοραω καθε μερα μπλουζα Metallica (οχι την ιδια, εχω αρκετες…) Εχω που εχω κολλημα, αυτη τους η εμφανιση με αποτελειωσε… Φοβεροι ολοι τους, μας αποδεικνυουν τον λογο που ειναι αυτοι που ειναι… Μια βδομαδα περασε και μου φαινεται σαν χθες… [SIZE=“4”]ΤΡΕΛΑ…[/SIZE]:metal::vibrate:

^^^^^

+2112

Εχει κολλησει ο χρονος.

Ακομα νομιζουμε οτι ειναι 24 Ιουνιου και σε λιγακι βγαινουν.

Πότε πέρασε κιόλας μια βδομάδα γαμώτο??? [-X

Μη λες μαλακιες …ακου μια βδομαδα.

Δεν παιζει. [-X

Ειμαι πολυ αρρωστος τελικα… Δεν το κοβω να περναει γρηγορα, ολο το καλοκαιρι αυτη την μερα θα σκεφτομαι… Την στιγμη που επαιξαν τις πρωτες νοτες του Creeping Death παγωσε ο χρονος… Συγκινησιακη φορτιση κανονικα… Πολυ δυνατα συναισθηματα, δεν αντεχεις, σε πιανει μια τρελα… Ποτε θα τους ξαναδω ρε? Θελω [SIZE=“4”]ΤΩΡΑ[/SIZE]

Πρωι δε λενε ρε. :smiley:

ΟΚ, εχεις δικιο… Σημερα το βραδυ? Αυριο το πολυ? Θα παθω στερητικο, θελω και αλλη δοση του φαρμακου γιατρε…:stuck_out_tongue:

κι εγω τους θελω τωρα… θα παθω στεεεεερηση… μια ενεση και για μενα γιατρε…

Ε, δείτε τα live dates τους και πάτε να τους δείτε.

:roll::roll::roll:

Θα το εκανα, αλλα που λεφτα… Αστα…

Εντάξει απ’ ότι βλέπω παίζουν Αυστραλία από Σεπτέμβρη, οπότε υποθετική ήταν η παρότρυνση.

Δεν ξερω αν υπαρχει πιο καταλληλο ‘‘θρεντ’’ αλλα εδω και 10 λεπτα το Kill em all ειναι διαθεσιμο σε διπλο κοκκινο βινυλιο στα 500 -και καλα- κομματια.

$80 (50+30) μαζι με ταχυδρομικα, ελπιζω χωρις τα διπλασια εξτρα λογω παραγκας στο Ελ. Βενιξελος (τα γνωστα).