Παρακολουθω κατι βιντεακια απο το metontour και εχει οντως μεγαλη βελτιωση η φωνη του, κανει προσπαθεια
[SPOILER]εχω το dvd…!!!
:vibrate::yahoo:[/SPOILER]
Πού το βρίσκουμε?
εχεις μηνυμα…
ζηλευω τρελα που δεν θα ειμαι στο Live…
Όντως στην Μαδρίτη είναι αρκετά καλός…
Μολις τελειωσε το Ride The Lightning. Πρωτη φορα το ακουσα και ισως ειναι η πρωτη μου σοβαρη επαφη με Μεταλικα. Δηλαδη, εχω ακουσει καποια κομματια και το Master Of Puppets αλλα σε πιο φλου κατασταση, χωρις να προσεχω τοσο στιχους/μουσικη. Δηλωνω συγκλονισμενος και ηδη απο σημερα αρχιζω να ψαχνω δισκογραφια (τα παλια τουλαχιστον).
που να δεις κ live!!!αιμα κ σπερμα!!
Αληθεια απο το Kill Em All εως και το Black Album ποιο ειναι το αγαπημενο σας?!?!
:p:p
Προσωπικα καλυτερη μπαντα στον πλανητη δεν τους λεω σε καμια περιπτωση… Οσο κοινοτυπος και αν ειμαι,ναι μετα το black album το χασαν…Ειχαν μεγαλες μεταπτωσεις…Το death magnetic τους σηκωσε λιγο στα ματια μου αλλα στην ουσια κατι καλο για την ιστορια μενει οταν ξερεις και εχεις την σοφια να σταματησεις κατι πριν αρχισει να γινεται business σε σημειο πληρης απωλεσης της αρτιστικης εκφρασης…
Πωπω εσύ το έθεσες και λογοτεχνικά.
χαχα!!Ναι μου βγαινει καμια φορα τρομαρα μου!!!
Παρ’ το πιο γρηγορα και προλαβαινεις και το λαιβ.
Εκει να δεις σοκ που θα παθουμε!!!
σε ζηλευω
παρτα με τη σειρα για να καταλαβεις κ την εξελιξη τους
Ακου τα ολα, με την σειρα να δεις την εξελιξη τους οπως λεει και ο alejandro_mshrm και ελα οπωσδηποτε στο Sonisphere (αν μπορεις οικονομικα εννοειται)… Αν τους δεις και live θα παθεις πλακα…
[SIZE=“4”]ΑΝΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…[/SIZE]:vibrate::vibrate:
[SIZE=“4”]ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ… ΕΦΤΑΣΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ METALLICA…[/SIZE]:bow2:
[SIZE=“4”]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ…[/SIZE]:vibrate::vibrate:
καθε ποστ σου και μια μαχαιρια στην αισθητικη μου.
[SIZE=“4”]ΣΤΑΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ [/SIZE]:vibrate::vibrate::vibrate:
[SIZE=“4”]ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ NOTHING ELSE MATTER…[/SIZE]
Νέος εδώ ας πω και εγώ τη γνώμη μου για αυτό το συγκρότημα
Μεχρι το Black Album ίσως το καλύτερο μέταλ συγκρότημα που αντίκρισε αυτός ο πλανήτης
Μετά όμως ήρθε ο κατήφορος με μέτρια έως και απαίσια αλμπουμς( St. Anger )