Μetallica

Kirk αγόρι μου τα δύο τελευταία live στο Sanitarium τους έχεις γαμησει τη μάνα στα σόλο

8 Likes

Πώς είσαι αγαπητέ;

2 Likes

Ελπίζω σε To Live Is To Die σήμερα ελέω Cliff

1 Like

Λοιπόν την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα αξονική τομογραφία θώρακος η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, όλα καλά.
Σήμερα πήγα και έκανα μαγνητική τομογραφία λαρυγγα και περιμένω τα αποτελέσματα την Δευτέρα, τα έχω ζητήσει δηλαδή έτσι γιατί Τρίτη έχω ραντεβού με τον ΩΡΛ στο Αττικόν.
Δυσκολεύομαι πολύ να πιω νερό και να φάω, δηλαδή μπορεί να έχω ένα ποτήρι νερό μπροστά μου ώρες και να το σκέφτομαι για να το πιω γιατί καταβάλω προσπάθεια.
Η ομιλία μου είναι πολύ χειρότερα, δεν μπορώ να μιλήσω.
Γενικά περιμένω τα αποτελέσματα για να δούμε το στο καλό είναι αυτό για να ξεκινήσει η κατάλληλη επέμβαση.

20 Likes

περαστικα φιλε μου.
τιποτα δεν θα ειναι.
αντε να συνελθεις γρηγορα!

5 Likes

Τα καλύτερα εύχομαι μαν. Όλα να είναι περαστικά.

9 Likes

1 Like

Το περιμενω στο ταχυδρομειο, ενα ακομα Fifth Member απο Απριλιο σε αυτον τον κοσμο!
Η μικρη μου ιναμορατα :slight_smile:

34 Likes

Με το καλό!

2 Likes

Το onesie εννοω, πριν πει κανεις εξυπναδα. Η συνταξη μου δεν ηταν και η καλυτερη.

2 Likes

Γαμωτο.

Με το καλο κ απο μενα ρε!

4 Likes

Με το καλό! Χόρτασε ύπνο τώρα…

2 Likes

Με το καλό! Νομίζω δεν υπάρχει πιο ταιριαστό φορμάκι κρίνοντας από τον δικό μου.

2 Likes
9 Likes

Συγχαρητήρια και με το καλό!

1 Like
6 Likes

2024 marks Lars Ulrich’s 40th year with TAMA Drums. In celebration, we are extremely proud to release the Lars Ulrich 40th Anniversary Signature Drum Kit! Limited to 72 kits worldwide, this anniversary model features the exact specifications of Lars’ custom 72 Seasons tour kit, with Starclassic Maple shells, a vibrant custom yellow finish, and custom gloss black hardware. Each drum kit includes a hand-signed Certificate of Authenticity and is adorned with signed stickers inside each bass drum for a detailed touch.

72 σετ παγκοσμιως, σπευστε να ταισετε την ΤΑΜΑ και τον Λαρς
(Παργαλατσε περιμενω αστειο)

Δεν έχω κάποιο αστείο, ελπίζω μόνο ο Λαρς αφήσει τα κολπακια για έξτρα μαρούλι και να ερθει Ελλάδα επιτέλους.

1 Like

Ισως θα μπορουσες να κανεις ενα τάμα για κατι τετοιο…
(με απογοητευσες που δεν το εκανες)

1 Like