Μetallica

14 Likes

Δυστυχώς

1 Like

Τη μάθαμε από τον Γαρδέλη, την αγαπήσαμε από τον Hetfield.

2 bullets:

• Η φωνή της, με αυτή τη στοιχειωτκή χροιά, σημάδεψε ένα σπουδαίο τραγούδι των 90s, ίσως το τελευταίο πραγματικό τεράστιο hit της πιο παρεξηγημένης Metallica εποχής. Είναι η μοναδική φωνή (μέχρι στιγμής;) που έχει κάνει ντουέτο ο James σε επίσημο τραγούδι Metallica. Δε χρειάζονταν καν στίχοι για να μείνει στην ιστορία.
  • Για τους λάτρεις ακρόασης ολόκληρων δίσκων: από άποψη ροής τραγουδιών, μπάσιμο όπως αυτό του Devil’s Dance μετά από το outro του Memory Remains δύσκολα ξανασυμβαίνει.
17 Likes

Το αποπάνω ποστ πρέπει να γίνει pin με κάποιο τρόπο στο θέμα αυτό.
Επίσης να γίνει υποχρεωτικό για τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα να του αφήνει ένα ΝΕΟ like μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο του απείρου δίπλα στην καρδούλα.

Ευχαριστώ @furor …μίλησες στην ψυχούλα μου

2 Likes

To video για το memory remains βγηκε November 15, 1997. Τοτε ημουν 13 ετών, δεν ειχα μπει ακομα στο μεταλ και ειχα παει σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων, να παρω μια σκουπα με τον πατερα μου.

Όσο πληρωνε, καθομουν διπλα στις σειρες απο τηλεορασεις να τον περιμενω.

Και ξαφνικα “fortune, fame, mirror, vain”

Ποτε δεν ξερεις απο πριν τη στιγμη που θα ερωτευτεις και θα αλλαξει η ζωή σου. Τα κοντα μαλλια και τα καγκουρικα γυαλια του Χετφιελδ ηταν οτι πιο cool ειχα δει τοτε.

Και η αλλαγη με τα φωνητικα της Marianne ηταν επισης τοσο μπροστα απο την εποχη (την τοτε και τωρα αν το σκεφτειτε).

Στο καλό

12 Likes

Παρακαλώ… και 'μένα από την ψυχούλα μου γράφτηκαν

1 Like

Ανατριχιασα στο πρωτο μπασιμο λαλαλαλα.

“I didn’t really have any lyrics, and this melody part — the ‘la la la la la’ bit — that’s what I was singing. Randy Staub, our engineer, said, ‘You know what? It sounds pretty cool when there’s no lyrics there. I’m sure you have a vision of writing lyrics for that part one day, but the “la-la” bit sounds pretty cool.’ I kinda thought about that for a while.”

How Marianne Faithfull Joined Metallica on ‘The Memory Remains’ | How Marianne Faithfull Joined Metallica on 'The Memory Remains'

7 Likes

Και ο Άγγελος έκανε tribute

αλήθειες

4 Likes

Άκυρος τυπάκος… άκου εκεί 4/10 στο Unnamed Feeling!!!

2 Likes

39 Χρόνια Master of Puppets :metal::metal::metal:

9 Likes
3 Likes

2 χρονάκια (8 seasons)

6 Likes

Παίζει να είναι το άλμπουμ που έχω δώσει τα λιγότερα ακούσματα. Ακόμα και το St.Anger το είχα λιώσει σχετικά όταν βγήκε, άσχετα αν σήμερα μαζεύει σκόνη.

Δεν λέω πως είναι κακό η απογοητευτικό, απλά είναι η πρώτη φορά που δεν μου κάνει όρεξη να το βάλω ξανά και ξανά. Δεν έχει μείνει κάτι. 2 χρόνια μετά και δεν θυμάμαι ούτε ένα κομμάτι. 'Έβαλα πριν λίγο το ομώνυμο και μου φάνηκε πως το άκουσα για πρώτη φορά.

Ίσως το πιάσω πιο ζεστά κάποια στιγμή αργότερα ποιος ξέρει.

9 Likes

Κατά σύμπτωση, πριν από λίγες ημέρες το άκουσα το άλμπουμ και για να είμαι ειλικρινής, συγκεκριμένα κομμάτια ήθελα να ακούσω, θα έλεγα τα μισά από το σύνολο των κομματιών, τα υπόλοιπα, έφαγαν σκιπ.

Ξεχωρίζω τα singles (Lux Aeterna, Screaming Suicide, If Darkness Had A Son), το ομώνυμο, Room Of Mirrors, Inamorata, τα υπόλοιπα κομμάτια, δεν μου κάνουν αίσθηση, με αφήνουν παγερά αδιάφορο, μπορώ να ζήσω και χωρίς εκείνα…

Εγώ τον ακούω τον δίσκο, σίγουρα πιο συχνά από τα Anger/Magnetic που δεν, έχει ωραία πράγματα μέσα, χρειαζόταν λίγο πετσόκομμα σε κάποια fillers.

Crown of Barbed Wire - Darkness had a son - Room of Mirrors - Inamorata χτίζουν μια καλή βάση για το άλμπουμ.

1 Like

Πρόβλημα που υπάρχει εδώ και 35 χρόνια.

6 Likes

Σαν τις ταινίες του Quentin από τη στιγμή που η editor του μας άφησε για άλλους τόπους