Μetallica

Α…δια θα τους δούμε εδώ δηλαδή :stuck_out_tongue:

1 Like

2025.05.22

Βάλτο με ευρωπαϊκή μορφή αφού θα ανακοινώσουν ευρωπαϊκή περιοδεία ρε αμερικανάκι

1 Like

Δεν το έβαλε με την ηλίθια αμερικανική μορφή. Το έβαλε με τη σωστή, την κομπιουτερίστικη :stuck_out_tongue:

3 Likes

Γιατί η αμερικανική είναι «μήνας/μερα/χρονος»:stuck_out_tongue_closed_eyes:. Το γραψα με iso 8601

1 Like

Εμείς εδώ γράφουμε:
Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, έτσι μάθαμε στην πρώτη δημοτικού

3 Likes

Και στην πρώτη δημοτικού μάθαμε ότι η άνοιξη ξεκινά την πρώτη Μαρτίου, ε @QuintomScenario

4 Likes

Έμαθες διαλυτικά και τόνο ταυτόχρονα εσύ στην πρώτη δημοτικού; Μωρέ μπράβο :stuck_out_tongue:

1 Like

Εχεις ελπιδες να ανακοινωνουν ανακατωμενα, η Βιεννη και η Βαρσοβια δεν αρχιζουν απο B στο λατινικο αλφαβητο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Οργανωμένο το εγκλημα βλεπω …
Μπράβα το φαμιλυ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Κανενας, ποτέ.

Το ποστερ για Αθηνα φαινοταν απο την Ακροπολη, κι ετσι το κατεβασαν για να μην προσβαλουν τον ελληνικο πολιτισμο.

3 Likes

Ηδη κυκλοφορούν παρα πολλές φημες πάντως…

1 Like

Βουκουρέστι 13/5/26

κι άλλο Βήτα…τυχαίο;;;;

1 Like

Σήμερα το πρωί έβαλα μετά από πολύ καιρό το “Death Magnetic” (σε βινύλιο). Τα τραγούδια μου άρεσαν ως και περισσότερο από ότι θυμόμουν (ειδικά το πρώτο μισό), αλλά ο ήχος είναι σούπα γαμώτο.

Όσο για τις φήμες; Δεν ξέρω, αλλά τα ΒΠ από Βήτα αρχίζουν κι αυτά… :stuck_out_tongue:

4 Likes

και η Βόρεια Ελλάδα :stuck_out_tongue:

Μπουμ το ΄δωσε :stuck_out_tongue:

6 Likes

φ α κ γ ε α

1 Like

Μη μου βάζεις λόγια ρε… :stuck_out_tongue:

3 Likes

βλέπουμε ποσο φλωροι είναι, πόσο αλτερνατιβ βλακείες επαιζαν τοτες και ακούμε και τα λεφτοβερς.

μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε - αλήθεια είναι.

3 Likes

Νομίζω φετος ειναι περισσότερες απο ποτέ.
Εχω δει/ακούσει πάνω απο 20 άτομα να λένε οτι ειναι σίγουροι…