Μetallica

2025.05.22

Βάλτο με ευρωπαϊκή μορφή αφού θα ανακοινώσουν ευρωπαϊκή περιοδεία ρε αμερικανάκι

1 Like

Δεν το έβαλε με την ηλίθια αμερικανική μορφή. Το έβαλε με τη σωστή, την κομπιουτερίστικη :stuck_out_tongue:

3 Likes

Γιατί η αμερικανική είναι «μήνας/μερα/χρονος»:stuck_out_tongue_closed_eyes:. Το γραψα με iso 8601

1 Like

Εμείς εδώ γράφουμε:
Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, έτσι μάθαμε στην πρώτη δημοτικού

3 Likes

Και στην πρώτη δημοτικού μάθαμε ότι η άνοιξη ξεκινά την πρώτη Μαρτίου, ε @QuintomScenario

4 Likes

Έμαθες διαλυτικά και τόνο ταυτόχρονα εσύ στην πρώτη δημοτικού; Μωρέ μπράβο :stuck_out_tongue:

1 Like

Εχεις ελπιδες να ανακοινωνουν ανακατωμενα, η Βιεννη και η Βαρσοβια δεν αρχιζουν απο B στο λατινικο αλφαβητο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Οργανωμένο το εγκλημα βλεπω …
Μπράβα το φαμιλυ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Κανενας, ποτέ.

Το ποστερ για Αθηνα φαινοταν απο την Ακροπολη, κι ετσι το κατεβασαν για να μην προσβαλουν τον ελληνικο πολιτισμο.

3 Likes

Ηδη κυκλοφορούν παρα πολλές φημες πάντως…

1 Like

Βουκουρέστι 13/5/26

κι άλλο Βήτα…τυχαίο;;;;

1 Like

Σήμερα το πρωί έβαλα μετά από πολύ καιρό το “Death Magnetic” (σε βινύλιο). Τα τραγούδια μου άρεσαν ως και περισσότερο από ότι θυμόμουν (ειδικά το πρώτο μισό), αλλά ο ήχος είναι σούπα γαμώτο.

Όσο για τις φήμες; Δεν ξέρω, αλλά τα ΒΠ από Βήτα αρχίζουν κι αυτά… :stuck_out_tongue:

4 Likes

και η Βόρεια Ελλάδα :stuck_out_tongue:

Μπουμ το ΄δωσε :stuck_out_tongue:

6 Likes

φ α κ γ ε α

1 Like

Μη μου βάζεις λόγια ρε… :stuck_out_tongue:

3 Likes

βλέπουμε ποσο φλωροι είναι, πόσο αλτερνατιβ βλακείες επαιζαν τοτες και ακούμε και τα λεφτοβερς.

μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε - αλήθεια είναι.

3 Likes

Νομίζω φετος ειναι περισσότερες απο ποτέ.
Εχω δει/ακούσει πάνω απο 20 άτομα να λένε οτι ειναι σίγουροι…

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θεωρούν τον συγκεκριμένο δίσκο ως τον καλύτερο τους μετά το Black Album. Είναι δίσκος δίχως εμφανές filler και γενικά έχει έμπνευση.