Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θεωρούν τον συγκεκριμένο δίσκο ως τον καλύτερο τους μετά το Black Album. Είναι δίσκος δίχως εμφανές filler και γενικά έχει έμπνευση.
Μονολεκτικά, οι κουφοί
πολλοί μεταλλάδες θα έλεγα εγώ
Δισκάρα είναι αλλά το μάμησε ο άμπαλος ο Ρούμπιν με το μάστερινγκ
Λογικά μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει, με ημερομηνία και χώρο. Λογικά καλοκαίρι και ΟΑΚΑ.
Καλυτερο το DM απ το Black Album και μετα; Nah για μενα δεν είναι καθολου έτσι. Load, Reload κ Hardwired εύκολα απο πάνω. Δεν εχω κατασταλάξει για το τελευταίο αλλα μαλλον θα το εβαζα απο κατω οπως θα εβαζα και St Anger αν και καθε χρονο μεγαλώνει λιγο μεσα μου.
Κάτσε οακα δεν ελεγαν οτι θα είναι κλειστό πάλι;
Metallica και κλειστο ειναι δυο εννοιες που πιστευω οτι δυσκολα θα ξανασυναντηθουνε.
εννοεί ότι θα είναι κλειστό το ΟΑΚΑ το ανοιχτό
Εξ οσων γνωριζω το σχεδιαγραμμα ειναι να εχει παραδοθει μετα τις εργασιες ετοιμο πριν τον Μαιο του 26…
Επισης και οι δικες μου πληροφοριες λενε για στανταρ live στο ΟΑΚΑ τοτε(Μαιο).
Metallica με Pantera καπου μεσα Μαΐου μάλλον. Αυτα ακουσα εγω. Α και εισιτήριο τσουχτερό
Αααααα, ετσι πειτε ντεεεε
ολοι περιμένατε πότε θα φύγω εξωτερικό δλδ
και όχι ένα τσιγάρο δρόμο …
αλλά διαβάζω πως το πλάνο είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες προς την άνοιξη.
οπότε @pantelis79 τα ημιτελικά του Conference θα τα παίξετε ΟΑΚΑ
Πολυ ηρεμους σας βλεπω… κοντεύω να περασω μέσα απο τα ντουβάρια
Literally έγινε δυο βδομάδες πριν
Η μόνη έκδοση που παλεύεται είναι η Apple Digital Master. Λένε το ίδιο και για την έκδοση για το Guitar Hero, αλλά δεν την έχω ακούσει.
Από εκεί και πέρα, θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν η ευρωπαϊκή περιοδεία πάει Βουκουρεστι και όχι Αθήνα.
Καλη ειναι. Σιγουρα πολυ καλυτερη απο την “κανονικη”.
Και παλι όμως ο ήχος δεν είναι “ζεστός”
πάντως η αλήθεια είναι ότι τόσος ντόρος και λύσσα πρώτη φορά , ίσως πραγματι υπάρχει καπνός