Τα έχουμε ξαναζήσει όλα αυτά και φάγαμε άκυρο οπότε λογικό να κρατάμε μικρό καλάθι αν και φετος ισως ειναι αλλιώς.
Επίσης πως να χαρείς οταν ξέρεις οτι θα πρέπει να ξεβρακωθεις για ενα εισιτηριο; Θα μου πεις θα ειναι σε ενα χρόνο ρε μάστορα, δεκτόν, αλλά και πάλι θα ακούσεις 15 τραγούδια…
Τεσπα ας ανακοινωθεί με το καλο και μιζεριαζω μετά
Ολοσωστος.
Κι εδω ολοσωστος.
Πολυ τιμιο το Death Magnetic, κι ας βγαινει με αυτα τα μαθηματικα το 4ο χειροτερο τους.
Το ιδιο λετε, αλλωστε ειναι γνωστο οτι ολοι οι μεταλλαδες ειναι κουφοι συμφωνα με αρχαια κινεζικη παροιμια.
Σάββατο 9 Μαίου μάγκες!!!
θα τους κάνουμε και σεφτέ ;
Πηγή έχουμε;
Κάποιος φιλος που εργάζεται σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου.
Όπως καταλαβαίνεις δε μπορω να πω κάτι παραπανω Πάνο.
είναι ψιλονωρις λίγο ε? θα την έχει την δροσούλα του…
μωρε και δεκέμβρη να παίξουν παω και στεκομαι και γυμνός έξω απο το στάδιο…
για αυτό είπα πριν για σεφτέ, τόσο νωρίς ίσως θα είμαστε πρώτη στάση του τουρ
επισης δεν έχω καταλάβει αν το 2026 θα είναι διπλές εμφανίσεις ανα πόλη
Το 2023 έπαιξαν Άμστερνταμ τελος Απριλίου τις 2 πρώτες συναυλίες και μετα απο 20 μερες έπαιξαν Παρίσι.
Αθηνα πιθανό να είμαστε πρώτη/δεύτερη σταση του τουρ ωστε να “ανεβούν” σιγα σιγα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Σημείωση: αν όντως ξεκινήσουν απο εδω θα ειναι η πρώτη συναυλία στην Ευρώπη μετα απο 2 χρόνια.
Θα εχει το ενδιαφέρον του.
Θα τους δούμε ξεκούραστους
Δεν ειναι και το καλύτερο.
Στα δικα μου μάτια, οταν έχουν “ζεσταθεί” - δηλαδή στη μεση του τουρ-παίζουν καλύτερα.
Αλλα θεωρητικά ενα ζεστό κοινό στην αρχη της περιοδείας μπορει να τους ανεβάσει.
ο αρχηγός θα είναι σίγουρα καλύτερα… τώρα αν ο ΔΥ είναι ακόμα κρύος πολύ πιθανό
Ο ντεμαϊο ειναι σιγουρα καλύτερος απο όλους. .
Στα σοβαρά μεγαλη διαφορα στην απόδοση δεν έχουν. ΟΚ δεν είναι πλεον ουτε 30 , ουτε 40 ουτε καν 50 χρονών
Ειναι αρκετα επαγγελματικο αυτό που κάνουν στα 65 τους παρα, πιάνουν παντα το 8 , υπάρχουν φορες που πιάνουν και το 10.
Για μένα το πιάνουν αυτο το 10 αφου έχουν ηδη παίξει κάποια σοουζ.
Με το καλο να έρθουν και να είμαστε καλα και εμείς για να τους δουμε και ολα αυτα ειναι ναχαμε να λέγαμε, ναχαμε να πουμε.
Μπα… η φωνη ζεσταινει μετα απο 5-10 λαηβ.
Εκτος αν εννοεις τον πραγματικο αρχηγο…
Μλκ δε μπορώ, κάθε φορά που τον βλέπω πιτσιρικά μου έρχεται στο μυαλό ο Πεπε Λε Πιου
Update:
Και Pantera μαζί!
Gojira;
Οπως έλεγε και μια ψυχη…
“Καποια ζώα δε με πιστευανε…τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζωα”
Μαλάκες συγκινήθηκα🥹
Να κανω τη μαλακισμενη ερωτηση: θα παιξουν με την κυκλικη ή με κανονικη σκηνη; Αυτο εχει σημασια να μαθουμε. Θεωρω τη δευτερη, αλλα…