Μetallica

Πες όμως ότι μπήκες και τσάμπα, δεν είναι ότι τα έσκασες κύριος!

2 Likes

Μεγάλο φάρδος ο τύπος ρε

3 Likes

Θα τους δείτε με Gojira ρε αλήτες?

Η πρώτη τους περιοδεία στην ιστορία τους που το support θα κλέψει την παράσταση!

δεν ήταν τότες με τους Ghost?

Ε, όχι?

ειπά να γράψω και εγώ μια κάποια βλακεία , όχι μόνο εσύ.

Εχοντας δει και Gojira και Metallica το 2023, εγω σιγουρα δεν εγραψα βλακεια! :stuck_out_tongue:

αργοπορημένος στο πάρτι αλλά κι εγώ θα προτιμήσω κερκίδα να τους βλέπω όλους

Τεράστια εμπειρία το Παρίσι στην αρένα τότε με @pantelis79 @drenie @jonkyr @furor
ακόμα θυμάμαι τον ήχο του Harvester of Sorrow , 2o κομμάτι της 2ης μέρας . Εκανα μια γκριματσα τύπου "πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…ρε φιλε " :rofl:

Αλλά το να βλέπεις μόνο ένα μέλος σε κάθε γωνία , δλδ στην πλευρά σου πάντα έναν βλέπεις , με ξενίζει ασχέτως του επιπέδου του σοου

Έχω βαθειά θλίψη ΑΝ δεν μπορέσω να έρθω Ελλάδα τότε , είναι διαφορετικά να τους βλέπεις στην πόλη σου . Θα σκάσει και κανένα pop up store για σκηνές απείρου ελληνικομεταλλικου κάλλους

Αλλά μέχρι Ιούλιο του 2027 η ζωή μου είναι Καράκας και that’s how it is :smiling_face_with_tear:

10 Likes

Ισχυει, θα ηθελα κι εγω να μπορω να παω να τους δω, αλλα Μαιο του 2026 απλα αποκλειεται να μπορεσω. They had one job να πανε δηλαδη Ιουλιο ή εστω τελος Ιουνιου, και τα εκαναν σκατα :stuck_out_tongue:

Απο την αλλη τους εχω δει 3 φορες τα τελευταια 5 χρονια, και οι δυο τελευταιες το 2023 μου αφησαν δυστυχως πικρη γευση αφου ηταν σε τεραστιο σταδιο στο οποιο δεν τους απολαμβανεις οσο θα μπορουσες. Απο τοτε δηλαδη ειπα και στον εαυτο μου οτι αν δεν παιξει καποια special φαση με μικροτερους ή/και κλειστους χωρους, τοτε δεν παω να τους δω ποτε ξανα. Καλα, ειδικα με την 360 τεραστια σκηνη σε αυτην την περιοδεια, που θεωρω την χειροτερη σκηνη που ειχαν ποτε.

3 Likes

352 και σήμερα

4 Likes

Όμικρον + χι + γιώτα = ΟΧΙ :stuck_out_tongue:

2 Likes

βρες μωρέ μια τέτοια φωτογραφία από το Μιλάνο!

1 Like

Η όλη φαση με την σκηνή στην μέση δλδ δεν αξίζει να τους δει καποιος απο κερκιδα;
Διαβάζω 50-50 απόψεις και δεν ξερω που να κλεισω ρε γμτ. Γενικα δεν το ψηνω για αρενα καθως τους εχω δει αρκετες φορές απο κοντά κ προτιμαω μπυριτσα χαλαρα και την θεσούλα μου, ειδικά αν το show αξίζει απο ψηλά.
Απο την ´αλλη σκέφτομαι και το θέμα του ήχου αλλα ρε γμτ metallica γίνεται να μην έχουν καλη ακουστική;

3 Likes

Νομίζω αξίζει η κερκίδα, αλλά έχει να κάνει και με το που θα είσαι, το ΟΑΚΑ είναι χαοτικό

1 Like

εύκολα πήγαινα σε “καλή” κερκίδα ειδικά λόγω κυκλικής σκηνής

4 Likes

Η κερκίδα δεν είναι πρόβλημα γενικά, αν ας πούμε ήταν στη Φιλαδέλφεια ή στο Καραϊσκάκη. Η κερκίδα είναι πρόβλημα συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για 'μένα, γιατί λόγω του στίβου, είναι χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή…

1 Like

Εγώ μάλλον καταλήγω εξέδρα κάτω διάζωμα όσο πιο κεντρικά γίνεται.

Στον τελικό με τον ΟΦΗ ήμουν θύρα 6Β, πάνω διάζωμα είναι αυτό, και παρόλο που έβλεπα καλά, ήταν αρκετά μακριά. Έχοντας φρέσκια την εικόνα αυτή, μάλλον προσανατολίζομαι στο κάτω διάζωμα και προς κέντρο.

Όλα θα εξαρτηθούν από τη τιμή και φυσικά από το τί θα αποφασίσει η παρέα.

2 Likes

Πάντως κερκίδα στους Iron Maiden ήταν γτπ. Πολύ μακριά. Από την άλλη αν είσαι 40 σκέφτεσαι και να σαι άνετος.

2 Likes

image

1 Like

Εμ δεν έχει βάλει τέτοια στο site ο φίλος σου ο μικρομάνατζερ… Το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει είναι αυτό…

Δε λέω “όχι”, τόσο λόγω της κυκλικής σκηνής όσο και λόγω του ότι τους έχω δει πολλές φορές πια.

3 Likes