Οι “καλές” κερκίδες (για καλύτερη οπτική δηλαδή) είναι κάτω, μεσαία ή άνω (αυτό σίγουρα όχι δηλαδή) διαζώματα; Δεν ξέρω και πως τα χωρίζουν στο οακα
περίπου στα μισά του κάτω διαζώματος. Το λέω αυτό γιατί οι “βάσεις” των πύργων που είναι περιμετρικά της σκηνής είναι 2-2.5 μέτρα ύψος και αν είσαι στις 4-5 πρώτες σειρές (που φτάνουν αρκετά χαμηλά στο ΟΑΚΑ, στο ύψος του ταρτάν) ενδεχομένως να σου κρύβουν την οπτική.
ΥΓ: Στο εξωτερικό υπήρχαν περιπτώσεις που κόσμος στις κερκίδες είχε μπλοκαρισμένη την οπτική στη σκηνή και του άλλαζαν θέση οι διοργανωτές εκείνη την ώρα. Υπήρχε πρόβλεψη. Επειδή μιλάμε για Ελλάδα όμως…
Η ποιοτητα του ηχου θα ειναι φανταστικη, αυτο ειναι αναμφισβητητο.
Το προβλημα με τις ανοιχτες αρενες ειναι αυτο που αντιμετωπισα εγω οταν τους ειδα στο MetLife Stadium, εναν ΑΧΑΝΗ χωρο που κανονικα ειναι για american football games. Ειχα εισιτηριο και για τις δυο μερες ευτυχως. Την πρωτη μερα ομως ειχε αερα και ημουν στο πανω διαζωμα. Ε λοιπον, οσο καλη και να ειναι η ποιοτητα του ηχου, οι Metallica δεν μπορουν να ελεγξουν (ακομα) το πως θα κινουνται οι ανεμοι, οποτε σε καποια τραγουδια χανοταν εντελως ο ηχος. Οσο πιο μακρια καθεται κανεις, τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο, ειδικα αν προκειται για μερα που εχει αερα.
Γιατι ρε, εγω νομιζα οτι ειναι μια χαρα αυτη η σκηνη
Δεν ειπα οτι η σκηνη ειναι μια χαρά.
Ειπα οτι στο snake pit ειναι μια χαρα με αυτη τη σκηνή
Ε οκ και αν εισαι απο τους τυχερους που κληρωθουν να δουν το λαηβ μεσα απο τον κωλο του Λαρς χαιρω πολυ, μια χαρα θα ειναι τοτε
οταν λεμε εισαι κοντα, λεμε οτι κανεις μια και πιανεις το μπατζακι του χαμετ κοντα.