Οι “καλές” κερκίδες (για καλύτερη οπτική δηλαδή) είναι κάτω, μεσαία ή άνω (αυτό σίγουρα όχι δηλαδή) διαζώματα; Δεν ξέρω και πως τα χωρίζουν στο οακα
περίπου στα μισά του κάτω διαζώματος. Το λέω αυτό γιατί οι “βάσεις” των πύργων που είναι περιμετρικά της σκηνής είναι 2-2.5 μέτρα ύψος και αν είσαι στις 4-5 πρώτες σειρές (που φτάνουν αρκετά χαμηλά στο ΟΑΚΑ, στο ύψος του ταρτάν) ενδεχομένως να σου κρύβουν την οπτική.
ΥΓ: Στο εξωτερικό υπήρχαν περιπτώσεις που κόσμος στις κερκίδες είχε μπλοκαρισμένη την οπτική στη σκηνή και του άλλαζαν θέση οι διοργανωτές εκείνη την ώρα. Υπήρχε πρόβλεψη. Επειδή μιλάμε για Ελλάδα όμως…
Η ποιοτητα του ηχου θα ειναι φανταστικη, αυτο ειναι αναμφισβητητο.
Το προβλημα με τις ανοιχτες αρενες ειναι αυτο που αντιμετωπισα εγω οταν τους ειδα στο MetLife Stadium, εναν ΑΧΑΝΗ χωρο που κανονικα ειναι για american football games. Ειχα εισιτηριο και για τις δυο μερες ευτυχως. Την πρωτη μερα ομως ειχε αερα και ημουν στο πανω διαζωμα. Ε λοιπον, οσο καλη και να ειναι η ποιοτητα του ηχου, οι Metallica δεν μπορουν να ελεγξουν (ακομα) το πως θα κινουνται οι ανεμοι, οποτε σε καποια τραγουδια χανοταν εντελως ο ηχος. Οσο πιο μακρια καθεται κανεις, τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο, ειδικα αν προκειται για μερα που εχει αερα.
Γιατι ρε, εγω νομιζα οτι ειναι μια χαρα αυτη η σκηνη
Δεν ειπα οτι η σκηνη ειναι μια χαρά.
Ειπα οτι στο snake pit ειναι μια χαρα με αυτη τη σκηνή
Ε οκ και αν εισαι απο τους τυχερους που κληρωθουν να δουν το λαηβ μεσα απο τον κωλο του Λαρς χαιρω πολυ, μια χαρα θα ειναι τοτε
οταν λεμε εισαι κοντα, λεμε οτι κανεις μια και πιανεις το μπατζακι του χαμετ κοντα.
Ειδα το πιο προσφατο βιντεο του Θ.Ζηρα που σχολιαζει για την συναυλια,τα εισιτηρια και τα σχετικα,αναφερει σε ενα σημειο οτι δεν θα παει στην συναυλια,οπως και στους DT-Petrucci δεν θα παει,γιατι δεν του αρεσει η εμπειρια τυπου αρενα-σταδιο που στοιβαζονται ολοι,γιατι τα εισιτηρια ειναι ακριβα,επειδη δεν θα ευχαριστηθει γιατι θα βλεπει την μπαντα σαν ψειρες η απο τα video wall,ο ηχος μπορει να ειναι μαπα,αναλογα και το σημειο βεβαια,οποτε καλυτερα να δει την συναυλια απο την 60αρα LED 4K του σπιτιου του οταν ανεβει στο yt,με μπυρα και ποπ κορν.
O καθενας εχει το σκεπτικο του για το γιατι θα παει στους Μεταλλικα στο ΟΑΚΑ η γιατι δεν θα παει,αλλος του φαινονται πολλα να δωσει 90-100 ευρω για την αρενα και αλλος σκεφτεται να τα σκασει για snakepit.
Περαστικα του.
Ναι γιατί ειχε συνηθίσει να βλέπει Metallica απο τα 5 μετρα και σε καθε encore να κάνει hi5 με τον Hetfield.
καλά σχολιάζουμε τώρα αυτά που λέει ο πιο μίζερος μηδενιστής γιουτουμπερ
ασχέτως που σαν δάσκαλο κιθάρας και παίκτη τον θεωρώ εξαιρετικό , σαν άνθρωπος όλο γκρινια
Τους έχω δει στο Αν
Κάθισα λίγο και είδα 5-6 βίντεο από τα τελευταία live τους και στο τέλος πάτησα να δω το Shadows Follow από το 23 που είχαν ανεβάσει.
Ο αρχηγός αν συνεχίσει έτσι προβλέπω όταν θα έρθει Αθήνα να μη χρειάζεται να κρατάει με ζώνη την κιθάρα πάνω του… θα την ακουμπάει μόνο στην κοιλιά και θα στέκεται. Δεν θυμόμουν πόσο πιο στεγνός ήταν πριν 2 χρόνια. Και μετά απορώ πως έχει πέσει τόσο η απόδοσή του. Ρε Papa…
Τον εχει αφησει λασκα η γυμναστρια…
Ρε παιδιά επειδή το έχω ξαναδιαβάσει…που την βλέπετε την πεσμένη απόδοση του Het? Μια χαρά είναι και παίζει.Έχουν σημασία τα κιλά του δηλαδή? Ποτέ δεν έτρεχε πάνω κάτω.Ο άνθρωπος παίζει ΠΟΛΥ απαιτητικά κομμάτια στην κιθάρα, δεν χάνει νότα στο rythm, mutάρει σωστά (μην αρχίσω τώρα για μπάντες που ζωντανά δεν ξέρουν απλό palm mute ε weikath? ) και απλά έχει αλλάξει λίγο η χροιά της φωνής του λόγω ηλικίας.O Hetfield είναι 61, έχει περάσει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ, και ακόμα ρημάζει live, χωρίς να ρίχνει ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερα break ξεκούρασης και χωρίς ότι ναναι κουρδίσματα.Επίσης πολύ βελτιωμένος είναι ο Λαρς και είναι φανερό για όποιον παίζει μουσική ότι εξασκείται και προπονείται στα κενά τους.Για τον ΡΟΜΠ τα έχουμε πει.Θηρίο στη σκηνή και ΤΕΧΝΙΚΑ ο καλύτερος μπασίστας που είχαν ποτέ.Άλλο το legacy του Cliff, άλλο τα φωνητικά του Ιάσωνα.Ο μόνος που όντως είναι στάσιμος και λίγο πολύ κάνει τα βασικά χωρίς να έχει εξελίξει το κάπως μονότονο στα τελευταία χρόνια παίξιμο του, ειδικά στα σόλο,είναι ο Χάμετ.
Εγώ έχω γίνει γκρινιάρης…
Δεν είπα πουθενά για την κιθάρα, εκεί είναι ρομπότ. Είχα πει μόνο για τα φωνητικά του και συγκεκριμένα για τις ανάσες του. Είναι παραπάνω από αξιοπρεπής και σε πολλά κομμάτια που τον βολεύουν είναι άριστος. Πιστεύω ότι ανεβάζουν τον συντελεστή δυσκολίας στις ανάσες του τα παραπάνω κιλά που έχει τώρα. Δεν έριξα κράξιμο πάντως
Θελεις την απαντηση που εδωσα;