Μetallica

“Το Enter Sandman είναι κλεμμένο”

Δεν ξέρω άλλον άνθρωπο στη γη που να έχει 42 and counting χρόνια κόμπλεξ

1 Like

Αυτό πες είναι παλιό, το καινούριο ήταν:
“Το Hit the Lights” το έγραψε ο Lloyd Grand".

4 Likes

Η αλήθεια είναι ότι πλέον ο Mustaine έχει καταντήσει πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη με τη συνεχή αναφορά στους πρώην συναδέλφους του. Εκτός αν τόσο του έπαιξαν λαμογιά με την εκμετάλλευση των ιδεών του και ζητάει αυτά που δικαιούται, εκεί αλλάζει η κουβέντα…

Καπως πρεπει να μεινει στην επικαιροτητα ενας τυπος ο οποιος εχει βγαλει 6 σερι δισκους που κυμαινονται απο σκουπιδια εως αδιαφορες μετριοτητες με 2 καλα τραγουδια… Εχει να βγαλει αξιολογο δισκο 21 χρονια πλεον και ασχολειται με το τι κανουν οι Metallica ακομα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ο Σαλβαδόρ του μέταλ :joy:

1 Like

Ειπε ο Λακης Παπαδοπουλος,οτι δεν θα παει στους Metallica,γιατι δεν του αρεσουν. :rofl:

Και υποθέτω ότι οι Metallica θα το λάβουν πολύ στα σοβαρά αυτό, με όλο το σεβασμό βέβαια για τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ…

1 Like

Αφού είναι γυριστρούλα

1 Like
11 Likes

29 Χρόνια :metal::metal::metal:

6 Likes

13 Likes

Αν μου βάλουν πιστόλι στον κρόταφο, να πω ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι από δαύτους, νομίζω έχω καταλήξει ότι είναι αυτό.

10 Likes

Τίμια επιλογή, από τις κορυφαίες ερμηνείες του Hetfield

4 Likes

Winona…

1 Like

Θεέ μου τι ξεπούλημα…

Ρε τι μυαλά κουβαλούσαν μερικοί στα 90s…

5 Likes

Τους γραφουμε εκει που δεν πιανει μελανι, οπως τους γραφαμε και πριν 29 χρονια. Κοινως, they ain’t our bitch. Speaking of which… στο Spotify εχουν ανεβασει μερικα ομορφα πραγματακια ακομα, τα οποια δεν τα πηρα πρεφα. Ενα απο αυτα ειναι το Ain’t My Bitch ζωντανα απο το Οσλο πισω στο μακρινο 1996, και ενα ακομα ειναι η “σχεδον ολοκληρωμενη” εκδοση του Ain’t My Bitch (εχει ολους τους στιχους δηλαδη), η οποια εχει 3-4 μικρες αλλα πολυ ενδιαφερουσες διαφορες απο την εκδοση που μπηκε στον δισκο. Πρωτον, η εισαγωγη ειναι λιγο πιο μεγαλη κι εχει καποια γαματα σημεια στα οποια παιζει μονο ο Newsted το βασικο riff πανω στα τυμπανα, και δευτερον, υπαρχει ενα σημειο μετα το σολο πριν μπει το τελευταιο κουτπλε, το οποιο κραταει λιγο παραπανω και οι Metallica κοβουν ταχυτητες για να μπει καυλωτικα ξανα το outta my way, outta my day. Ολοκληρο το τραγουδι κραταει ενα λεπτο παραπανω και ειναι γαματο:

5 Likes

Και το κλεισιμο του τραγουδιού ειναι διαφορετικό.

Προτιμώ την εκδοχή που μπηκε στο LOAD.

1 Like

Γαμανε και οι δυο, οπως και οι χιλιαδες που δεν εχουμε ακουσει.
Με bold το LOAD παρακαλω.

2 Likes

Μου άρεσε περισσότερο το rough mix

1 Like

χρόνια πολλά μωρή δισκάρα! #not

2 Likes