22 years
- Frantic
- St. Anger
- Some Kind Of Monster
- Dirty Window
- Invisible Kid
- My World
- Shoot Me Again
- Sweet Amber
- The Unnamed Feeling
- Purify
- All Within My Hands
22 years
Θα ηταν πολυ καλύτερο αν άφηναν το Hammett να γραψει κανα σολο.Σαν ιδεες δεν ηταν χαλι μαυρο αλλα σαν εκτελεση ηταν
Fixxxed
Να έχεις βγάλει 2 από τους καλύτερους hard rock δίσκους έβερ, και να γκρινιάζουν επειδή έχεις βγάλει 4 από τους καλύτερους δίσκους έβερ, μην τύχει σε κανέναν…
Και όλα αυτά ενώ στο βίντεο αυτό είναι δεν είναι 33 χρονών, είναι δύσκολο να ταυτιστεί ο κόσμος με επιτυχημένους ανθρώπους και να αποδεχτούν ότι απλώς κάποιοι έχουν τις ικανότητες και προχωράνε μπροστά. Βλέπει πχ κάποιος τον Λαρς στη εκτέλεση αυτή και κατευθείαν είναι κακός drummer ή κουρεύτηκε για να πουλήσει περισσότερο…
Καλύτερο μεταλικα τραγούδι στα 90z, σορι νοτ σορι
Είναι αυτός που είναι ο δίσκος, τα κομμάτια του μου αρέσουν, παρόλη την περιβόητη παραγωγή. Εκείνο το κομμάτι που δεν μπορώ καθόλου όμως είναι το Invisible Kid, πραγματικά ανυπόφορο κομμάτι και πολύ χαζοχαρούμενο για δεδομένα Metallica…
September 14, 2003
KERRY KING On METALLICA’s ‘St. Anger’: ‘JAMES HETFIELD Needs To Have A Shot And Get Over It’
Το σκότωσε λίγο στην αρχή ο Κιρκ ή μου φάνηκε;
Τι κομματάρα κατά τα άλλα… στα τοπ10 αγαπημένα μου
edit: Όνειρο που είδα χτες… ήρθε και καλά η μέρα της συναυλίας τους στην Αθήνα, μαζεύτηκε κόσμος έξω από το στάδιο (δεν έμοιαζε με ΟΑΚΑ) και για κάποιον ανεξήγητο λόγο βρεθήκαμε όλοι (με ή χωρίς εισιτήρια) χωρίς έλεγχο στο γήπεδο μέσα κάποια ώρα πριν τη συναυλία. Σκέφτηκα πόσο τυχερός είμαι που αν και δεν πρόλαβα να πάρω εισιτήριο, κατάφερα και είμαι μέσα (μόνο στα όνειρα θα μου πείτε… κατάθλιψη mode on). Κάποια στιγμή ξεκινάει η συναυλία, η σκηνή είναι η παλιά κλασική, όχι η 360, και ο Κιρκ κάνει εντυπωσιακή είσοδο και κατεβαίνει με αλεξίπτωτο στη σκηνή
Αφού πετάω στα σύννεφα που κατάφερα να είμαι τελικά μέσα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο βγήκα για λίγο έξω από το γήπεδο και μετά έκανα να ξαναμπώ, αλλά υπήρχε πια σεκιουριτάς στην είσοδο και έλεγχε εισιτήρια… γαμώ την τύχη μου μέσα (σκέφτηκα στο όνειρο) και μάλλον ξύπνησα μετά… γαμώ την τύχη μου…
Μαρέσει πολύ το ομώνυμο (live με κανονικό ήχο μαμάει), το Sweet Amber και το Unnamed Feeling.Τα άλλα δυστυχώς δε μου λένε κάτι.Το Frantic το θεωρώ το χειρότερο τους κομμάτι έβερ.Ο δίσκος έχει ιδέες, πρόβλημα του είναι η παραγωγή.
Οπως εκαναν και Oi deep purple Προσφατα, θα μου αρεσε ενα revisiting του St Anger, με διαφορετικη μιξη και παραγωγη, μην πω και σολο. Δεν θα γινει ποτέ, αλλα θα ηταν ενα νεο/παλιο album Που θα ακουγα με ενδιαφερον.
Με διαφορετική μίξη, διαφορετική παραγωγή, διαφορετικό εξώφυλλο και διαφορετικά τραγούδια, κάτι μπορεί να γίνει.
Ίσως το μοναδικό στοιχείο του άλμπουμ που έγινε εμβληματικό για όλους τους σωστούς λόγους. Γαμάει
You are judge and you are jury and you’re executioner too…
to acoustic all within my hands, Μια χαρα ειναι παντως.
τι μοιράζουν στη ρισεπσιον του Τραιμπεκα Φιλμ Φεστιβαλ οέο;; Κρίσταλ Μεθ;
Εχει κυκλοφορήσει η deluxe έκδοση του LOAD .
Μιλάμε για ατελείωτο λιώσιμο, ο οργανισμός Metallica λειτουργεί λες και ειναι νεος δίσκος και για κάποιους μπορει και να είναι! .
Metallica οι Γαμιαδες του σύμπαντος .
Υ.Γ. Lars ο καλύτερος ντράμερ για να γεμίζει τα riffs του Hetfield , συνεπώς και ο καλύτερος ντράμερ Έβερ . Εντ οφ στορυ.