Ναι, δεν φτάνει που δεν προλάβαμε να αγοράσουμε (τα πανάκριβα) εισιτήρια από την κωλο-τικετμαστερ, τώρα λες και περισσεύουν 250 ευρά για κάτι από το παρελθόν… οκ αγαπάμε LOAD αλλά θα προσπεράσουμε μάλλον…
Άκουσε το στο spotify !
Είμαι προϊστορικός και δεν χρησιμοποιώ spotify… θα βάλω το παλιό cd
Sportify ειπε, οχι Spotify
Υπέθεσα (και ορθά) ότι πρόκειται για δαίμονα του πληκτρολογίου…
Λοιπον, το LOAD remastered εχει μεσα πολυ πραμα… μπολικους θησαυρους.
Καταρχας, μετα απο 29 χρονια, παιρνουμε και 5η και 6η διασκευη σε Motorhead, που δεν μπηκαν ποτε στο Full Motorhead Ache Mess (The Chase Is Better Than The Catch & We Are The Road Crew με ΚΑΥΛΕΟΥΡΑ Τζεησον στα φωνητικα). Δευτερον, καποια early arrangements ειναι πολυ ενδιαφεροντα και μεγαλυτερα σε διαρκεια, οπως του Ronnie που ειναι 8 λεπτα, του Cure που ειναι σχεδον 6 λεπτα, ή του King Nothing που ειναι σχεδον 7 λεπτα (!) Απο οτι φαινεται, το Outlaw Torn (το οποιο εχει και μια εκδοση με διαρκεια 11:16 μεσα σε ολον τον χαμο) δεν ειναι το μονο που πετσοκοψαν για να χωρεσουν ολα στο CD.
Καλα, τα live στο Donington και στο Oslo, οπως επισης και τις επιλογες απο την Poor Touring Me περιοδεια, θα τα λιωσω στον δρομο για την δουλεια την επομενη (και τελευταια) εβδομαδα της σχολικης χρονιας. Καπου εχει και τα Fuel και Devil’s Dance, τα οποια επαιζαν στην περιοδεια για το LOAD, πριν βγει το RELOAD.
Παρτε κι αυτο το διαμαντι:
Οριστε, και σε YouTube ολοκληρη η λιστα, 233 βιντεο για σενα
(εννοειται την εχω βαλει να παιζει και καποια στιγμη σε κανα 2 βδομαδες θα τα εχω δει ολα)
Τι υλικό έχουν δώσει οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ πάλι?
Το βγάλαμε το καλοκαίρι
πω πω μλκ πόσο πουτάνα θα τα κάνω αν ξεκινήσουν με Ain’t my Bitch στο οακα
…γενικότερα αν το παίξουν, αλλά αν ξεκινήσουν με αυτό δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ τη χαρά μου
εντωμεταξύ πόσο χαμηλά είναι στο tuning οι κιθάρες εκείνη την περίοδο, πόσο heavy shit… το creeping death και το bellz είναι λες και ο αρχηγός τραγουδάει και πίσω του παίζει μια nu metal μπάντα με αναβολικά στο μπάσο
Αυτη ομως η εκδοση με το εκτεταμενο σολο απο Χαμμεττ ΓΑΜΑΕΙ.
Καλυτερο απο το αρχικο, αφου αυτη ειναι και η μονη διαφορα.
Απιστευτα ζεστος ηχος στο σολο, και οι κιθαρες απο πισω ακουγονται αψογες.
Δεν μπορουσατε ρε κεραταδες να κοψετε το Ronnie απο τον δισκο και να χωσετε τις πληρεις εκδοσεις με τα μεγαλυτερα σολο/τζαμαρισματα των Cure, 2X4, Outlaw Torn και King Nothing?
Μπορω να το ακούω δε μπορω να το βλεπω ρε γαμωτο.
Τι αντικαυλωτικη ξενέρωτη σκηνη ειναι αυτη ρε πουστημου;;;
Σωστος, αλλα με τετοιες σκηνες εξασφαλιζεις τα σολντ αουτ. Οι φασαιοι φερνουν το χρημα, ειδικα οταν βλεπουν ολοι απο παντου. Δες στο 2.04 το μος πιτ στο σνεικ πιτ και θα καταλαβεις. Απο το 3.05 ως το 3.45 κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα του Χετ.
“Επιλογες” λεγεται αυτο. Ειναι η πιο mainstream metal μπαντα του κοσμου, ε… ερχεται με ενα τιμημα.
Από τα πιο αγαπημένα μοτορχεντ τραγούδια. Επος
To Donington σαν απόδοση στέκεται κοντά στο Seattle - there I said it.
Στο DVD με τις πρόβες (για το Ronnie αν δε κάνω λάθος) λαμβάνει χώρα ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος:
Bob Rock: it’s such a great thing for you guys to do, it would just be great if it was a little shorter
Lars: I know exactly what we’re going to take out, it’s going to be great
Bob Rock: No, I know exactly what we’re going to take out
Kirk: We’re getting take-out?
Outlaw of Torn Vocal Tag Alternate Mix και η πρόβα του The House Jack Built (ότι πιο κοντά σε live, μιας και τελικά δεν το έπαιξαν ποτέ), μαζί με τις 2 διασκευές των Motorhead είναι για την ώρα τα χάιλαιτ για μένα.
Μόνο οι Metallica θα μπορούσαν να μας “ξαναπουλήσουν” δίσκο με τέτοιο τρόπο.
LOAD ρε μουνεά… εύχομαι και κάτι αντίστοιχο στον τοπ αγαπημένο μου δίσκο τους
Θα γινει.
Εχω ηδη πει στην συντροφο μου οτι δε θα με πειραζε καθολου αν μου επαιρνε ως δωρο γενεθλιων τον Αυγουστο αυτο το box set… δεν εχω κανενα απο τα 5 πρωτα, και δε με ενδιαφερει να τα αποκτησω. Μονο αυτο και τα δυο επομενα θελω.
Eυτυχώς το λεει ο Jason.
Κάποτε σκεφτόμουν να κάνω track by track στο Garage inc. Μπορεί κάποια στιγμή. Θα γελάσουμε γτ νομίζω θα διαφέρουν πολύ οι απόψεις μας (όχι με σένα, γενικά).