Τον ίδιο ήχο θα είχε και το Death Magnetic αν δεν έβαζε το χέρι του ο Rick Rubin, ή όπως αλλιώς λένε τον λακαμά που έκανε αυτό το τραγικό πράγμα με το αυξημένο volume και με κάτι άλλα εφέ λες και παίζουν μέσα σε υποβρύχιο.
Όποιος μπορεί να δει το Making Magnetic dvd θα καταλάβει πως είναι ο πραγματικός ήχος του δίσκου πριν φτάσει στη διαδικασία “εγγραφής στο cd”
Στη διασκευή αυτή η παραγωγή έγινε από τη μπάντα και για μένα το ίδιο πρέπει να κάνουν στον επόμενο δίσκο (ας γράφει produced by Metallica… γαμάτο θα φαίνεται)
Προσωπικά πάντα, ο μύθος του Rick Rubin κατέρρευσε (τα ίδια και στο τελευταίο Slayer).
Γνώμη μου (και μπορεί να κάνω λάθος)… ο Rick Rubin ανέλαβε τις παραγωγές σε δίσκους που θα ήταν έτσι κ αλλιώς καλοί.
ΥΓ. Οι καλύτερες παραγωγές σε δίσκους Metallica ήταν Black Album, Load, ReLoad και Garage inc. και σε όλες ήταν ο Bob Rock… το St.Anger δεν το βάζω μέσα αφού δεν ήταν επιλογή του Bob Rock να ακούγεται έτσι ο δίσκος…
Πολυ καλη διασκευη και πραγματικα σε φοβερη κατασταση ο James. Οσο για τον ηχο στο Death Magnetic μια χαρα μου φαινεται, ναι ισως να ειναι υπερβολικα αυξημενη η ενταση αλλα δεν νομιζω οτι γενικα ηταν κακη η παραγωγη.
Και έλεγα ότι είμαι fanboys…μπαααα [-X
Το πιο συλλεκτικό κομμάτι που έχω(και δεν έχει ο τυπάς ) είναι το Garage Days Ε.P. σε βινύλιο έκδοση της Mercury. Το είχα βρει στο Μοναστηράκι το '95 και το τσίμπησα χωρίς καν να έχω πικ απ!!
Εννοείται ότι είναι! Πολύ θα γούσταρα να ακούσω την επόμενη φορά που θα έρθουν Ελλάδα κάνα Devil’s Dance, Ain’t My Bitch ή Wasting My Hate αλλά χλωμό. Και μη πεταχτεί κανένας να πει ότι κατά βάθος προτιμώ να παίζουν μόνο από τους 5 πρώτους δίσκους. Ναι, το προτιμώ, αλλά δεν θα με χάλαγαν 20 λεπτάκια παραπάνω σόου να χωρέσει και κάνα τέτοιο.
To 99 είχαν παίξει λίγα πραγματάκια από Load/Reload. Και για να είμαι ειλικρινής μετά από 3 φορές που τους έχω δει θα ήθελα κι εγώ να παίξουν κάτι παραπάνω από αυτούς τους δίσκους, πολυ δύσκολο όμως πλεον. Εκτός αν το 11 κάνουν περιοδεία για τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του Load
Τα εχουμε ξαναπει το Load ειναι [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B], το Reload πιο αδυναμο ομως, αλλα καλο. Και εγω θα ηθελα να ακουσω live κομματια απο αυτα τα 2, κυριως απο Load.
Μου το εφερε δωρο ενα φιλαρακι που ειχε παει Βελγιο πριν 2 βδομαδες και ηταν και εμενα μαυρα τα βινυλια… Νομιζω οτι η limited edition με τα purple vinyl ειχε βγει σε περιορισμενο αριθμο 1000 μονο κομματιων και δεν θα ξανακυκλοφορησει ποτε. Τωρα γιατι το δικο σου ειχε το purple sticker δεν μπορω να καταλαβω… Κατι επαιξε, ψαξτο αν μπορεις. Μηπως το επιστρεψεις. Και παλι μην ξενερωνεις ο ηχος γαμαει αγρια…
Εστειλα μυνημα τωρα περιμενω απαντηση. :-k $80 για ενα δισκο που εχει $25 ειναι πολλα. Για να μην πω οτι σε ενα μηνα θα εχει τα διπλα :lol: H μοναδικη διαφορα με την επανεκδοση του 2008 ειναι το χρωμα. Περιορισμενη στα 1000 αντιτυπα, διαθεσμο απο το metclub ενα μονο ανα μελος. ΚΕΜ ΚΑΙ RTL εγιναν sold out σε λιγοτερο απο 10 μερες.
Για να δειξω οτι ξερω πως ειναι το χρωμα μωβ :lol:
Η κοροϊδία συνεχίζεται…
Στις 12 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε Αυστραλία και Ν.Ζηλανδία άλλο ένα EP.
Το δεύτερο μέρος του “Six Feet Down Under” EP που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα.
Quote-άρω :
[B]Metallica - “Six Feet Down Under” Part II [EP][/B]
If you picked up “Six Feet Down Under,” you may have noticed the words “EP One” on the package and were quick to ask “what the hell does that mean?” Well, drum roll please . . . you guessed it, there is indeed an “EP Two” in the works . . . very clever clue, don’t ya think? Look for “Six Feet Down Under Part II” in Australian and New Zealand stores, along with metallica.com and metclub.com, on November 12.
In our quest to have something unique and special to celebrate our long overdue visit to this part of the world, as well as the final stretch of World Magnetic tour dates, we wanted to release some live recordings from previous tours on EP # 1 and a companion EP from the current 2010 tour. The first time around we called on you to send us your bootleg recordings from those earlier tour dates going back as far as 1989 and we pulled a track list together from the submissions. Once again we went to you, the 'Tallica faithful, for help and polled Fan Club members from Australia and New Zealand to come up with their top eight picks from all the 41 songs played during the early part of the Trans-Tasman run this year.
[U]tracklisting :[/U]
[B]Blackened[/B] [Live at the Brisbane Entertainment Center, October 16, 2010]
[B]Ride The Lightning[/B] [Live at the Vector Arena, Auckland, New Zealand, October 14, 2010]
[B]The Four Horsemen[/B] [Live at the Acer Arena, Sydney, Australia, September 18, 2010]
[B]Welcome Home (Sanitarium)[/B] [Live at the Rod Laver Arena, Melbourne, Australia, September 15, 2010]
[B]Master Of Puppets[/B] [Live at the Brisbane Entertainment Center, October 16, 2010]
[B]…And Justice For All[/B] [Live at the Brisbane Entertainment Center, October 18, 2010]
[B]Fade To Black[/B] [Live at the Acer Arena, Sydney, Australia, September 18, 2010]
[B]Damage, Inc.[/B] [Live at the CBS Canterbury Area, Christchurch, New Zealand, September 22, 2010]