Μetallica

δεν στρωνονται να βγαλουν κανα δισκο που μας εχουν βομβαρδισει στα επ οι φραγκοφονιαδες…[-X

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά αλλού το:

http://store.universal-music.co.uk/euro/box-sets/metallica-the-big-four-live-from-sonisphere-limited-super-deluxe-edition-2010/invt/0602527477787/

Γιατί από το site της Universal εξαντλήθηκε και από Metstore πάει κοντά στα 50 ευρά πάνω!

Εγω θα το παρω απο κανα μαγαζι στο κεντρο. Λογικα με τα μεταφορικα κτλ θα βγει περισσοτερο αν το παρεις απο internet.

(Sorry gia ta greeklish)

Deytera mou irthe apo hmv.com (super-duper-wow edition,45 euro peripou) alla exei eksantlithei apo ta perissotera site edw kai merikes meres. Ante na prolavw na to dw kiolas. :?

Εχεις παρει την εκδοση με τα 2 DVD και τα 5 CD?
Σκεφτομαι να παρω την απλη εκδοση αλλα σε Blu Ray…
Για πες αν αξιζει…

Σημερα πηρα το Super Deluxe Box-set απο το κεντρο 50 ευρω… Μια χαρα τιμη με οσα εχει μεσα… Μην το παραγγειλετε απο internet εκτος αν το βρειτε ακομα πιο φθηνο. Το εχουν φερει στο Metal Era και στο Metropolis σιγουρα. Πωρωση, ακομα δεν το εχω ανοιξει, μονο που βλεπω την συσκευασια αρρωσταινω… :vibrate: Must-have για ολους τους οπαδους των Big-4…

fixed :stuck_out_tongue:

Εχει παρει κανεις μέρος στην κλήρωση για το fan can?

Εγω. Γιατι ρωτας?

Εχω καποιο προβλημα με το metclub και δεν μπορω να μπω.Ποτε ειναι η κληρωση?

χτυπα το κουδουνι

Nαι, αυτην την εκδοση. Εφοσον εισαι φαν και το βρεις κατω απο 60 ευρω (οχι πως ειναι λιγα παλι) τοτε πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενος παροτι ειναι λιγο τσουχτερο. Προσεγμενο πακετο αλλα δεν εχω προλαβει να τα δω/ακουσω ολα.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος παντως. :slight_smile:

ανακοινωθηκε οτι το 2011 θα ειναι headliners στο Rock In Rio και -συμφωνα με τον Ουλριχ- θα ξεκινησουν προς το μαρτιο τη διαδικασια συνθεσης :slight_smile:

Μα αυτο ειναι το προβλημα!Δεν το βρισκω!

πραγματικά το γάμησε το παιδάκι…!!!

[B]Video footage of METALLICA guitarist Kirk Hammett kicking a huge black balloon onstage during the band’s November 11, 2010 concert in Sydney, Australia and inadvertently knocking a kid to the ground can be viewed below. (Note: The incident in question occurs around the 20-second mark.) It is not believed that the child ? who is rumored to be METALLICA frontman James Hetfield’s son ? was injured during the mishap. [/B]

*Ο ΗΧΟΣ [B]ΧΑΜΗΛΑ [/B]ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΟ.!!

Α ρε Kirk αμπαλε κατσικα…

Το παιδάκι χτύπησε έμμεσα από το μπαλόνι. Τι το βάλανε μπροστά στη σκηνή…

τα έχω χεσμένα τα ep…
θα πάρω αυτό…
232 σελίδες και από 22.95 επεσε τις £11.48 στο amazon.co.uk…me Hardcover

[B]METALLICA photos taken between 1985 and 2010 by legendary rock photographer Ross Halfin
[/B]

Halfin has documented METALLICA for nearly 25 years, from their beginnings as a scrappy, furious garage band to their current status as the heaviest and most popular metal band in the world. Featuring a foreword by Ulrich and an afterword by guitarist Kirk Hammett, “The Ultimate Metallica” collects the best of Halfin’s amazing images, taken over the years with access granted exclusively to him as the band’s main lensman. His candid photographs ? taken on stage, backstage, on and off tour ? are supplemented by text from many people close to the band, including managers and music writers, plus some colorful personal observations from Halfin himself.

[CENTER][/CENTER]

£11.48 δηλαδη 13.53 ευρω… Καλα ειναι, αλλα εχω αυτο

Ross Halfin Metallica, που ειναι παλι με φωτογραφιες, οι οποιες ειναι πραγματικα φοβερες… Οποτε δεν ξερω, οταν το παρεις πες εντυπωσεις. Το αλλο το εχεις?

όχι δεν το έχω…το έχω πετύχει σε κάνα δυο site…
αλλά λέω να πάρω το καινούριο…

στο δικό σου έχει κείμενα?? γιατί το καινούριο έχει και κείμενα…