Οχι ιδιαιτερα, απλα λεει απο που ειναι η καθε φωτο και χρονολογια, εχει μονο καποια μικρα σε ορισμενες φωτογραφιες… Σαν φωτογραφιες ομως εχει απιστευτες και αξιζει. Ειναι τοσο καλο που με ψηνει να παρω και το καινουριο, ειναι εγγυηση ο Ross Haflin. Ψαχνω και αυτο που εχει βγαλει με φωτογραφιες για τους Maiden που ειναι αυτο
και δεν ειχα λεφτα οταν το ειχα δει στα Metropolis.
Την δευτερη φωτο την εχει και αυτο που εχω εγω. Εχει πολλες γαματες με τον Cliffαρο…
Η πρωτη ειναι πραγματικα [B]ΕΠΟΣ[/B], α ρε εποχες… Σας νιωθω και με αυτο που ειπατε για Maiden εποχης Killers σε μικρο κλαμπακι, το εχω σκεφτει χιλιαδες φορες…
Φοβερές φωτό όλες. Και φυσικά ποιός δεν θα ήθελε να είναι στη πρώτη φωτο…όπως και σε μια αντίστοιχη των Maiden.
Χαίρομαι και για την κριτική στην αρχική σελίδα για την διασκευή των Metallica στο κομμάτι των Kinks γιατί πραγματικά κι εγώ το ίδιο ένιωσα.
Το εχω ακουσει το κομματι και μου αρεσε αρκετα.
Οι Metallica τις περισσοτερες φορες κανουν επανεκτελεσεις των κομματιων και οχι ακριβως διασκευες αλλα τους δινουν μια τραχυτητα και επειδη μαλλον η χροια του Hetfield ειναι τοσο οικεια σε ολους μας στα πιο πολλα τραγουδια τα καταφερνουν εξαιρετικα.
Ταπεινη αποψη βεβαια.
Πηρα και σε Blu Ray το DVD των Big 4.
Εξαιρετικη εικονα,ι φανταστικος ηχος και ανατριχιλες για σχεδον 5 ωρες.
Αν και οι Βουλγαροι μου φανηκαν λιγο ξενερωτοι…
Ακριβως αυτο, βαζουν στα κομματια την ταυτοτητα τους… Και το κανουν με τοση επιτυχια που πολυ λιγα συγκροτηματα μπορουν να το κανουν… Τα Metallicοποιουν ολα…
δε γινεται να ναι τοσο γαμημενα τεραστιοι… πλεον καταλαβαινω περισσοτερο απο ποτε γιατι ειναι η μεγαλυτερη μπαντα που βγηκε ποτε στον ματαιο τουτο κοσμο… great old one,forbidden site,he searches…hunter of the shadooows is RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Μα ειναι γεγονος αρεσει δεν αρεσει σε καποιους οτι οι Metallica μαζι με τους Iron Maiden ειναι ανετα οι μεγαλυτερες και πιο επιτυχημενες μπαντες στο metal. Αναλογα με τα γουστα του καθενος, μπορει καποιοι αλλοι (Judas Priest, Black Sabbath κτλ) να ειναι καλυτεροι στα αυτια του, αλλα οι πιο μεγαλες και επιτυχημενες μπαντες ειναι αυτες οι 2. Και δεν ειναι τυχαιο αυτο. Αυτες οι μπαντες ειναι οι λογοι που πολλοι απο εμας αρχισαμε να ακουμε metal.
Οπως τα λες. Ειμαι στα αντα και ακομα με κανουν να νοιωθω σαν εφηβος.
Εχουν ξεσκιστει να βγαζουν και DVD τωρα και πηρα σαν καλο προβατο και το fan can.
Για να πειστει και καποιος http://www.youtube.com/watch?v=iKbvAPqrinU .