Μetallica

Ναι εκει πανω ειναι το ποστ. Βαλε με highlight που εγραψα για κακους μετσαλλαδες.

Κατα τα αλλα, μπορω κι εγω:

.

Τη Βίβλο του Μέτσαλ ποιοι την έγραψαν; Μήπως η Κλίκα άπλωσε τα πλοκάμια της εκεί και έδωσε γραμμή; Και αν δεν είναι οι “μετσαλάδες” που πιστεύουν όλα τα από πάνω, ποιοι είναι; Μήπως ήταν μια αθώα πλάκα για άλλη μια φορά που δεν καταλάβα(με) όλοι οι υπόλοιποι;

4 Likes

Οι καλοί μετσαλλάδες

Υπάρχουν και καλοί; Ζουν ανάμεσά μας;

Ενταξει, σου ζηταω συγγνωμη που σε εθιξα, Αποστολε του Μετσαλ. Ας προχωρησουμε παρακατω. Δεν ηξερα οτι 34 χρονια αργοτερα υπαρχει κοσμος που θιγεται τοσο βαθια επειδη χρωματισε τον εαυτο του σε ενα ποστ καποιου αλλου. Μπορειτε φυσικα να τα λετε και στο γηπεδο ολα αυτα, δεν χρειαζεται σε αυτο το τοπικ.

1 Like

Μόνο εγώ διάβασα Κουιντομανικο, που το βρήκα και καταπληκτικό?

Σε άλλα νέα, να πω ότι άκουσα σοβαρά Μεταλλικά μετά τα 23, ως τότε είχα ακούσει μόνο το justice και το Ride ,και το black album , το οποίο όμως δεν είχα ακούσει καλά. Να πω λοιπόν, ότι δεν μου αρέσει όλο, όπως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και το Master of puppets.

7 Likes

Κουιντομακό θα μπορούσε επίσης

4 Likes

5 Likes

Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα μετά το Black Album, έχω την αίσθηση όμως πως τουλάχιστον Load/Reload θα γουστάρω σε κάποιο βαθμό αφού ότι κομμάτι ξέρω από αυτά μου αρέσει αρκετά. Τώρα πότε θα έρθει η ώρα να τα τσεκάρω, ποιος ξέρει.

Δεν είμαι γενικά αυτό που λέμε οπαδός Metallica, αλλά τα 5 πρώτα τα αγαπώ πολύ σχεδόν εξίσου (αν και είμαι του Ride).

4 Likes

Load/Reload και Death Magnetic θα γουστάρεις σχεδόν σίγουρα (θα έβαζα και το St. Anger, αλλά υπάρχουν κάποιοι περίεργοι που το θάβουν… )

3 Likes

Τα LOAD & RELOAD ειναι του Σατανα, προσωπικα συμβουλευω μακρια απο αυτα.

1 Like

Φήμες λένε ότι κάποτε έγραψες απλά Load και Reload, έτσι, non-stylised, και πέρασες έναν μήνα στο νοσοκομείο

Επιβεβαιώνεις ή διαψεύδεις

1 Like

2 Likes

:raising_hand_man:

Τα έχεις μπερδέψει, αυτός είναι άλλος :stuck_out_tongue:

d1abcec6ee0dbaf442fded58bbf888e2_1

d1abcec6ee0dbaf442fded58bbf888e2_2

Μπαγλάμάδες! Χλοοτάπητες!

6 Likes

Δυσκολο να βρει κανεις τις διαφορες

a2xfgo

6 Likes