Για μένα που δεν τρελαίνομαι για thrash, μακραν ο καλύτερος δισκος τους.
Δισκαρα απο αυτες που ακουγονται νερακι ακομα και σημερα, ουτε υποψια filler, ουτε υποψια περιττης νοτας, ουτε υποψια μετριας στιγμης. Βεβαια αν κανεις πρεπει να ειναι συνεπης με την Βιβλο του Μετσαλ, οφειλει να :
- Λατρεψει το Black Album μεχρι να γινει περιπου 20 χρονων.
- Μετα να μην ξεχασει να μας θυμιζει με καθε αφορμη πως ειναι υπερεκτιμημενο.
- Καπου στα 28-30 να το θεωρει αυτονοητο πως τα 4 πρωτα των Metallica ειναι καλυτερα.
- Μετα τα 35 να θεωρει το Black Album απο τους χειροτερους δισκους των Metallica και την στιγμη που ξεπουληθηκαν οριστικα
ΥΓ. Και να μην ξεχναμε πως ο πιο σημαντικος λογος για τον οποιον το Black Album απαγορευεται να ειναι οσο καλο οσο τα 4 πρωτα, ειναι το οτι ακομα και η Μαρια απο το Γ2 ξερει απεξω τους στιχους του Nothing Else Matters.
χμμμμ θα επανέλθω του χρόνου , αν και ξεπουλήθηκαν μετά την απομάκρυνση Μαστειν ( δοξασμένη μέρα γιατί έχουμε Μεγκαντεθ )
Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι εκανα αναποδα τα παραπανω βηματα, αλλα τελικα σημασια εχει να γινουν, για να μην χαθει η ρατσα.
Ενταξει εσυ θα ηταν περιεργο να μην τα εχεις κανει με την αναποδη σειρα τα βηματα!
Α, έκανα quote αλλά ξπέχασα να γράψω για τη Μαρία από Γ2
εννοείται μελανό σημείο της καριέρας τους να ξέρει το Nothing Else Matters η κάθε Μαρία του πλανήτη
Μεηντενας κανονικος
Το αποτελεσμα μετραει. Φευγω, παω για μπυρες.
Κοιταξου στον καθρεφτη καλυτερα
Που θα μας βγαλετε και το Black Album με fillers μετα απο 34 χρονια
Για άλλη μια φορά δηλαδή είτε είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας ή ακούμε “μέτσαλ” (?!?!). Ευτυχώς που μου αρέσει ο δίσκος, θα κοιμηθώ χωρίς άγχος απόψε.
Ολόκληρος ελπίζω.
Σε αντιθεση με σενα πολλακις σε θεματα κινηματογραφου και μουσικης, και αρκετους αλλους, εγω δεν ειπα σε κανεναν τι να γουσταρει και ποσο. Ισως δε θα επρεπε να το παιζεις θιγμενος οταν δειχνεις το δαχτυλο ξανα και ξανα.
Τραγουδάς και φιλλερς;
Και το νάθιν ελς μάττερς άμα λάχει
Αχ βρε Κουιντομάκο, πάλι όλοι γύρω σου έχουν το πρόβλημα ε; Αστέρι είσαι ρε φίλε, ποτέ δεν είπες τίποτα, φωτεινό παράδειγμα.
Εν τω μεταξύ που έδειξα το δάχτυλο, εδώ σπάνια γράφω απόψεις καλά καλά, τι λες πάλι
Τέσπα, ελπίζω οι μετσαλάδες που σε έκαναν να νιώσεις άσχημα να είναι μακριά σου πλέον, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις και αυτό (μάλλον).
Βασικα βρες το αποσπασμα στο οποιο σου ειπα τι πρεπει να ακουσεις και να γουσταρεις, και μετα τα λεμε.
Δε με ενδιαφερουν οι μετσαλαδες, δεν ξερω γιατι εχεις κολλησει με αυτο.
Αν διαβασεις καλυτερα την προηγουμενη μου απαντηση ισως να το βρεις.
Τωρα οκ, αυτα τα “αχ βρε κουιντομακο” αστα για τις ωριμες κουβεντες με την κλικα.
Σε οτιδήποτε αφορά το μέταλ που διαφωνείς ή δεν σου αρέσει, κατηγορείς τους “μετσαλάδες”, εγώ δεν έχω κολλήσει με τίποτα. Δεν είμαστε στο 1995, το μέταλ είναι ντεμοντέ και έχει προχωρήσει και επίσης μπορεί κάποιος να θεωρεί πως έχει fillers το Black Album και τίποτα να μην αλλάξει από την ιστορία. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να επινοείς φανταστικούς εχθρούς και σίγουρα οι μεταλλάδες λίγο νοιάζονται πλέον για το τι ρόλο βαράει το κάθε Black Album.
Έχεις γράψει ολόκληρο ποστ για το τι λένε οι κακοί μεταλλάδες για το Black Album ρε φίλε, δηλαδή ποιος στο διάολο νοιάζεται, get over it, 2025 φτάσαμε.
Ειναι δωρεαν τα delusions, δεν μπορω να στα απαγορευσω (και ουτε θελω).
Εντωμεταξυ ουτε μια αναφορα σε μετσαλλαδες, καλους ή κακους.
Οντως, εχουμε 2025, ισως ειναι καιρος να σταματησεις να θιγεσαι εκ μερους αλλων.
Did not happen
Did not happen
Επισης did not happen.
.