Δεν υπαρχει τιποτα ειρωνικο ή σαρκαστικο με τους Metallica, ειναι κρυφοναζι ξεκαθαρα
καλά πάει αυτό
Άρα ναζί;
Ρε παιδια, να ζητήσω μια βοήθεια για κατι;
(Μάλλον τα εχετε αναλυσει και νωρίτερα αλλα εμένα τώρα μου μπηκε η ιδεα)
Αποφάσισα καθυστερημένα να δω αν εχει μεινει κανένα εισιτήριο για την Μ72 περιοδεία. Βρισκω στο Λονδίνο αλλα μόνο στο δεύτερο διάζωμα. Κι ερωτω: Αξιζει τον κόπο να δει κανεις απο τοσο μακρια; Τους ειδε κανεις σας σε αυτην την περιοδεία απο αντιστοιχη θεση;
Είχα πέσει τυχαία σε ένα βίντεο, που κάποιος είχε τραβήξει από πάνω διάζωμα, και στα σχόλια έγραφαν ότι είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσεις τη συγκεκριμένη περιοδεία.
Ναι, τους ειδα σε τεραστιο γηπεδο murican football στο τριτο διαζωμα στο βρωμερο New Jersey
Για μενα που τους ειχα δει 7 φορες πριν απο αυτο το διημερο προπερσι, η απαντηση ειναι ξεκαθαρα ΟΧΙ. Πρωτον, το στησιμο της σκηνης ειναι το χειροτερο αναμεσα σε οσα ειχαν τις φορες που τους εχω δει. Δευτερον, σε ανοιχτη αρενα λιγο αερακι να εχει, ο ηχος απλα χανεται τοσο ψηλα, και δεν τους ακους καν δυνατα, που ειναι το νουμερο ενα ζητουμενο σε συναυλια Metallica. Τριτον, εξαρταται απο το ποσες φορες τους εχεις δει στο παρελθον και σε τι συνθηκες. Το πιο πιθανο ειναι να περασεις καλα, αλλα οχι οσο καλα οσο οποιαδηποτε αλλη φορα τους εχεις δει.
Εχω τεραστια περιεργεια για το ποιος θα μπορουσε να ισχυριστει κατι τετοιο. Προσωπικα θα ελεγα οτι η μονη φαση στην οποια αξιζει να τους δει κανεις σε αυτην την περιοδεια ειναι ορθιος στην αρενα, και πως ακομα κι εκει ειναι χειροτερα απο οτι στο παρελθον.
ΥΓ. Σε τι τιμη το εισιτηριο? Αν δεν ειναι πανακριβο, ε πηγαινε για την εμπειρια, Metallica ειναι, θα ειναι παντοτε πολυ καλα στην χειροτερη.
Το ψάχνω αλλά μάλλον είναι αδύνατο να το βρω, γιατί δεν θυμάμαι ούτε καν το κομμάτι. Ο τύπος ήταν στη μέση στο πάνω διάζωμα και πράγματι είχε πολύ καλή ορατότητα σε όλη τη σκηνή.
Τέλος πάντων αν τους έχεις από ψηλά σε αυτό το tour και δεν , πάω πάσο.
Η ορατοτητα ειναι ενας παραγοντας… αλλα αμα δε ακους τοσο καλα επειδη ολα τα σταδια στα οποια παιζουν ειναι αχανη, τι να το κανεις?
Ειναι και προσωπικες προτιμησεις αυτα. Εγω προτιμω να βλεπω ενα μελος της μπαντας πολυ κοντα εναλλαξ απο το να τους βλεπω και τους 4 διαρκως αλλα σαν μυρμηγκια.
Είσαι ένας Φύρερ εσύ…
Από κάτι βίντεο που ποσταρουν διάφοροι στο Hellas Metallica στο fb , εμένα τόσο μακριά δεν θα μου άρεσε καθόλου
Ίσα ίσα φαίνονται
Κερκίδα χαμηλά είναι πανάκριβα γιατί όντως θα βλέπεις ωραία όλη τη μπάντα
Πιο σειφ και καλύτερο παλμό η αρένα
Και επειδή ακόμα θυμάμαι το presence του Χετφιλντ πάνω στη σκηνή , όταν τον έχεις στη γωνία σου είναι απίστευτο, σα να βλέπεις κάτι μυθικό που δεν πίστευες ότι είναι αληθινό
Καλύτερα αρένα για τέτοια σχήματα
Ο λόγος που μου έχει αξέχαστο το λάιβ στο Παρίσι και το λάιβ πχ των Μειντεν στη Μαλακάσα είναι ότι ήμασταν όσο κοντά γινόταν
Αντίστοιχα GnR ΟΑΚΑ από κερκίδα δεν είχε γούστο
O hammet θα ερθει με βαμμενο νυχι στο οακα? Just asking.
Ναι.
Δισκάρα, ωστόσο ποια η αποψή σας για το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο;
Δυστυχώς έχει επιρροές από τον Τζον Σέηφερ φρομ Ιντιάνα. Είναι δηλαδή, όπως θα έλεγε και ο κύριος Αργύρης μας, αντιδάνειο.
Μουσικα, δίσκαρος. Ε, τα άλλα τα είπαμε, δεν τα είπαμε ?

έχει επιρροές από τον Τζον Σέηφερ
Λογικό αφού τον έμαθε κιθάρα