Μetallica

Εκτος αν η επιχειρηση των Metallica κανει την εκπληξη και αντι να εστιασει μονο στο κερδος (οπως κανει τα τελευταια 10 χρονια περιπου), γουσταρει να κανει κατι που θα ειναι γαματο και για τους ιδιους και για τους φανς, και κανει μια περιοδεια σε κατι αλλο εκτος απο αχανη απροσωπα σταδια. Εχουν κανει πολλες φορες στην καριερα τους κουλ πραγματα, ανετα θα γεμιζαν χωρους των 6-7 χιλιαδων αν ανακοινωναν περιοδεια για αυτα τα δυο αλμπουμς.

https://x.com/i/status/2040963301958709630

δεν περιμένω κάτι διαφορετικό

3 Likes

Ειναι το outlaw torn το καλύτερο κομμάτι των Metallica;
Ναι , για την ακρίβεια yeah !

1 Like

Θα το έβαζα, χωρίς να ξεχωρίζω, στην ίδια καλύτερη πεντάδα με τα Bleeding Me, Fixxxer, Master of puppets και … (τι να πρωτοβάλεις στην πεντάδα; One ή Sanitarium ή Disposable Heroes ή And Justice For All ή… ή…)

1 Like

Inamorata :stuck_out_tongue:

ή να πάρε μη στα χρωστάω :stuck_out_tongue:

Ναι δεν έχουν μονο ενα καλύτερο αλλα αν έπρεπε να απαντήσεις οπωσδήποτε και πεις οτι το outlaw torn ειναι το καλύτερο, ειναι μια απάντηση που μου ακούγεται ολοσωστη.

2 Likes

Εβαλα χθες το Outlaw Torn στην φοβερη διασκευη απο τους Thousand Allies, αλλα δεν πηρα πρεφα οτι αφου πριν λιγους μηνες οι Metallica επελεξαν την καλυτερη διασκευη για καθε τραγουδι στο LOAD μεσω του “Get the LOAD Out!” διαγωνισμου, τελικα ζητησαν απο τους καλλιτεχνες που κερδισαν αυτην την τιμη για καθε τραγουδι να ηχογραφησουν ολοκληρωμενη διασκευη, κι οχι απλα ενα snippet διαρκειας 1-2 λεπτων. Δεν ξερω τι παιχτηκε με The House Jack Built και λειπει, ενω η διασκευη στο Until It Sleeps ειναι μολις εναμιση λεπτο. Επισης εχουμε δυο διασκευες στα Cure και Outlaw Torn.

Εδω ολοκληρο το playlist:

1. Ain’t My Bitch (King Serpent)
  2. 2 X 4 (Archie Heron & Luke McMordie)
  3. Until It Sleeps (Cal Palacios)
  4. King Nothing (Denis Pauna)
  5. Hero Of The Day (Kinga Mądel)
  6. Bleeding Me (Clint Robinson)
  7. Cure (CryWitch)
  8. Cure (Zen City)
  9. Poor Twisted Me (Jason Smith & Luke Aaron)
  10. Wasting My Hate (Brandon Sadler)
  11. Mama Said (Jorilyn)
  12. Thorn Within (Abomnium)
  13. Ronnie (Gambaz The Band)
  14. The Outlaw Torn (Alejo Sánchez)
  15. The Outlaw Torn (A Thousand Allies)
2 Likes

Το εχω ξαναπει νομιζω οτι το Until it sleeps ειναι το αγαπημενο μου κομματι τους. Πατησα λοιπον απο περιεργεια στο λινκ πανω…Για ποιον λογο ακομα και αυτο το ενα λεπτο,θεωρειται καλη διασκευη; :thinking:

2 Likes

Δεν εχω ιδεα τι φαση. Αποκλειεται να μην ειχαν τουλαχιστον μερικες δεκαδες υποψηφιοτητες. Απλα το προσπερναω και δεν δινω σημασια, δεν εχω ιδεα τι ειχαν οι Metallica στο μυαλο τους. Ισως ο μικρος καταφερε να εχει πολυ καλο ηχο απλα με δυο οργανα και του δινουν credit?

1 Like