Εκτος αν η επιχειρηση των Metallica κανει την εκπληξη και αντι να εστιασει μονο στο κερδος (οπως κανει τα τελευταια 10 χρονια περιπου), γουσταρει να κανει κατι που θα ειναι γαματο και για τους ιδιους και για τους φανς, και κανει μια περιοδεια σε κατι αλλο εκτος απο αχανη απροσωπα σταδια. Εχουν κανει πολλες φορες στην καριερα τους κουλ πραγματα, ανετα θα γεμιζαν χωρους των 6-7 χιλιαδων αν ανακοινωναν περιοδεια για αυτα τα δυο αλμπουμς.
δεν περιμένω κάτι διαφορετικό
Ειναι το outlaw torn το καλύτερο κομμάτι των Metallica;
Ναι , για την ακρίβεια yeah !
Θα το έβαζα, χωρίς να ξεχωρίζω, στην ίδια καλύτερη πεντάδα με τα Bleeding Me, Fixxxer, Master of puppets και … (τι να πρωτοβάλεις στην πεντάδα; One ή Sanitarium ή Disposable Heroes ή And Justice For All ή… ή…)
Inamorata ![]()
ή να πάρε μη στα χρωστάω ![]()
Ναι δεν έχουν μονο ενα καλύτερο αλλα αν έπρεπε να απαντήσεις οπωσδήποτε και πεις οτι το outlaw torn ειναι το καλύτερο, ειναι μια απάντηση που μου ακούγεται ολοσωστη.
Εβαλα χθες το Outlaw Torn στην φοβερη διασκευη απο τους Thousand Allies, αλλα δεν πηρα πρεφα οτι αφου πριν λιγους μηνες οι Metallica επελεξαν την καλυτερη διασκευη για καθε τραγουδι στο LOAD μεσω του “Get the LOAD Out!” διαγωνισμου, τελικα ζητησαν απο τους καλλιτεχνες που κερδισαν αυτην την τιμη για καθε τραγουδι να ηχογραφησουν ολοκληρωμενη διασκευη, κι οχι απλα ενα snippet διαρκειας 1-2 λεπτων. Δεν ξερω τι παιχτηκε με The House Jack Built και λειπει, ενω η διασκευη στο Until It Sleeps ειναι μολις εναμιση λεπτο. Επισης εχουμε δυο διασκευες στα Cure και Outlaw Torn.
Εδω ολοκληρο το playlist:
- Ain’t My Bitch (King Serpent)
- 2 X 4 (Archie Heron & Luke McMordie)
- Until It Sleeps (Cal Palacios)
- King Nothing (Denis Pauna)
- Hero Of The Day (Kinga Mądel)
- Bleeding Me (Clint Robinson)
- Cure (CryWitch)
- Cure (Zen City)
- Poor Twisted Me (Jason Smith & Luke Aaron)
- Wasting My Hate (Brandon Sadler)
- Mama Said (Jorilyn)
- Thorn Within (Abomnium)
- Ronnie (Gambaz The Band)
- The Outlaw Torn (Alejo Sánchez)
- The Outlaw Torn (A Thousand Allies)
Το εχω ξαναπει νομιζω οτι το Until it sleeps ειναι το αγαπημενο μου κομματι τους. Πατησα λοιπον απο περιεργεια στο λινκ πανω…Για ποιον λογο ακομα και αυτο το ενα λεπτο,θεωρειται καλη διασκευη; ![]()
Δεν εχω ιδεα τι φαση. Αποκλειεται να μην ειχαν τουλαχιστον μερικες δεκαδες υποψηφιοτητες. Απλα το προσπερναω και δεν δινω σημασια, δεν εχω ιδεα τι ειχαν οι Metallica στο μυαλο τους. Ισως ο μικρος καταφερε να εχει πολυ καλο ηχο απλα με δυο οργανα και του δινουν credit?
Ενταξει, μονο που αυτη που εβαλες ειναι απλως επανεκτελεση. Και δεν τρελαθηκα κιολας.
Προσωπικα προτιμω των A Thousand Allies, βασικα οι τυποι εκαναν φανταστικη δουλεια στο να συνδυασουν τα στοιχεια της εκδοσης απο το S&M με τα στοιχεια της studio εκδοσης των Metallica, προσθετοντας επισης και δικα τους στοιχεια και ηχους. Για μενα αυτο ειναι ο ορισμος της φανταστικης διασκευης.
Και καποιες αληθειες που μερικοι δε θελουν να ακουσουν: Το Hero Of The Day απο την τιμια Πολωνη ειναι καλυτερο απο την αρχικη του εκδοση ![]()
Το Hero Of The Day ήταν ένα από τα δυο τραγούδια που δεν μπορούσα να ακούσω με τίποτα από το αγαπημένο μου LOAD. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει και πλέον το ακούω ευχάριστα.
Η διασκευή της Πολωνής αρκετά καλή. Επίσης, μου άρεσαν και οι διασκευές: Ain’t My Bitch -King Serpent,Mama Said -Jorilyn,The Outlaw Torn- A Thousand Allies
Αυτην την στιγμη στο Metallica TV παιζει ολοκληρη η συναυλια τους απο τις 2 Μαιου του 1999, στην Μπογκοτα της Κολομβιας. Συντονισου @Rebel εισαι αρκετα κοντα ![]()
Εναμιση μηνα πριν απο την μυθικη τους εμφανιση στην Ριζουπολη…
Bleeding Me αυτην την στιγμη, εκτελεση 100 στα 10.
Περιμένω πως και πως ένα τουρ Λατ. Αμ ![]()
Εμβληματική χρονιά για τη μπάντα για μένα!
ΕΡΧΕΤΑΙ
Δεν περιμενα να σκασει τοσο συντομα μετα την υπερ-κυκλοφορια των 7 ηπειρων και των 5 θαλασσων περυσι, δηλαδη το Remastered LOAD, αλλα κοιτα να δεις που οπως και το καλοκαιρι του 1997 που εσκασε απο το πουθενα η ειδηση, ετσι παιρνουμε και το Remastered RELOAD μολις ενα χρονο μετα απο τον προκατοχο του!!
Θα φυγουν αβασανιστα ακομα $300 για την φαση, και δεν ξερω για ποιο απο ολα να ενθουσιαστω περισσοτερο, εχοντας αγορασει περυσι το LOAD και βλεποντας τι θησαυρους ειχε μεσα. Για τα 15 σιντακια με το υπεροχο live και μη υλικο? Για το ποστερακι FIXXXER που θα το πλαστικοποιησω και θα το βαλω στο σαλονι μου εκει που εχουν οι χριστιανοι τις χριστοπαναγιες τους σε εικονισμα? Για τις κοπιες με τους στιχους του James απο πριν 32-33 χρονια που ειναι μια σκουληκοτρυπα-χρονοδινη στα εσωψυχα του? Για το υπεροχο φωτογραφικο υλικο στο τεραστιο βιβλιαρακι 128 σελιδων που συνοδευει την κυκλοφορια? Για το κακασχημο Gimme Fuel ποστερακι με το πρασινο τερατακι του Pushead που οδηγει το ενα απο τα πολλα καγκουρικα αυτοκινητα του James και εχει πανω του το μακραν χειροτερο λογοτυπο Metallica που εχουμε δει ποτε? Για τα 3 βινυλια που δεν προκειται να ανοιξω ποτε με το φανταστικο live απο το Ministry Of Sound στο Λονδινο το 1997 που αποτελεσε υλικο για ολα τα singles του RELOAD? Για τις 13 καρτουλες με τα Ρορσαχ τεστακια για να τις χρησιμοποιω ωστε να βλεπω ποιοι γνωστοι και φιλοι μου ειναι ψυχοπαθεις? Για τον ΠΟΝΟ που θα βγαλουν αυτοι που ισχυριζονται οτι μετα το κραξιμο στο LOAD οι Metallica μαζευτηκαν? Ή για τα αμετρητα γελια που θα μου προσφερουν τα διαφορα μηνυματα και posts απο δω κι απο κει οσοι προσπαθουν ματαια να μας πεισουν οτι πρεπει να θεωρουμε το RELOAD μετριο/μαπα/απομειναρια κτλ?
Limited edition deluxe numbered box set (with magnetic flap) of RELOAD (Remastered) includes:
- RELOAD (Remastered) on 180-gram double LP and CD
- “The Memory Remains” 7”
- Three live LPs
- 15 CDs and four DVDs featuring unreleased content (live shows, rough mixes, demos, etc)
- MP3 download card of all audio
- Three tour laminates
- 11x17 Gimme Fuel poster
- Pushead print
- Sticker
- 10 guitar/bass picks
- Pack of 13 Rorschach Test cards
- Lyric folder and sheets
- 128-page hardcover book with never-before-seen photos + stories from those who were there
ΥΓ1. @g0dslayer κανε εναν ελεγχο σε παρακαλω και πες μου αν ξεχασα πουθενα να γραψω οπως πρεπει τα LOAD & RELOAD
ΥΓ2. Το παρηγγειλα,εφυγαν $327 με φορους και εξοδα αποστολης, κλαψ λυγμ oh well
Εσένα σκέφτηκα με το που το είδα.
Για εμένα το πιο ενδιαφέρον είναι η εξέλιξη του Fixxxer μέσα από τα Shadowcas CD, αλλά έχει μέσα KSJO, Reading, Ministry of Sound (που περίμενα ότι θα είναι μέσα), Bridge School Benefit, Brisbane, Studio Shit videos, MTV, Philly, Seoul και και και…