Τωρα μου διαφευγει, αλλα αυτο δεν ηταν στο κουτι για το LOAD, σωστα?!
Κι αν οχι… γιατι.
Οχι, για να μπήκε στο black box λογικά είναι σε αυτά που δε χώρεσαν.
Εγω παντως περασα το απογευμα μου βλεποντας αυτη την υπερ-ανακαλυψη και παιζοντας με το πιτσιρικι. Απλα ΚΑΥΛΑ η συναυλια αυτη. Πω πω δεν εχω εξερευνησει καθολου το OVERLOAD, θα το λιωσω αυτες τις μερες.
Γιατί είναι απο τα μαζεμένα και Γιατί ο Lars ειναι μαλακας .
Νομιζω οφειλουμε μια συγγνωμη σε οσους λενε οτι οι Metallica τα μαζεψαν μετα το LOAD και για αυτο το βιβλιαρακι του RELOAD δεν εχει γουνες, μασκαρα και μαυρα νυχακια. Προφανως εννοουσαν οτι μαζεψαν ολα αυτα τα ακυκλοφορητα για να τα βαλουν σε online μουσειο 30 χρονια αργοτερα.
Πάντως ο Hetfield με mullet και μπλούζα Raiders μέσα από το τζιν είναι peak αμερικανίλα
Φροντίζει να είναι στην εκάστοτε μόδα… Ειδικά τώρα με το μπλουζάκι “Jesus is my homeboy”…!
Ένα δείγμα από Outlaw Torn
Διχως καμια υπερβολη, οτι χειροτερο εχει φορεσει ποτε στην ζωη του, και εχει φορεσει κυριολεκτικα δεκαδες ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Τωρα χαζευω τα διαφορα song capsules… καλα νταξει, ο Λαρς ειναι πολυ μπροστα για μια ακομα φορα ε. Αυτη η μπαντα εχει καπως καταφερει μεσα σε 22 χρονια πλεον να εχιε βγαλει μολις ΤΡΙΑ αλμπουμ, και με καποιον τροπο να ειναι παντοτε επικαιρη, να ασχολειται ολη την ωρα με καποιο προτζεκτ (ταινιες, φεστιβαλ, συνεργασιες, κτλ), και να υπαρχει καπου ειτε φανερα ειτε καπως κρυφα παντοτε κι αλλο υλικο για τον φαν.
30 χρονια μετα και ανακαλυπτω κομματια του LOAD και του RELOAD που δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν ή οτι θα τα ακουγαμε/βλεπαμε ποτε.
Αν δεις το live του Outlaw Torn στο Mannheim το 2019 το intro που παίζει στην αρχή υπάρχει στο song capsule και φυσικά είναι ενσωματωμένο στο τραγούδι
Α ναι, ας το δω για 500η φορα, γιατι οχι, καλη ιδεα!
Η συγκεκριμενη εκτελεση και αυτο το βιντεο ειναι για μενα απο τις τοπ 20 live εκτελεσεις των Metallica σε οποιοδηποτε τραγουδι τους.
Και με πιωμένο Hetfield ε
Σορτεστ στρο, αντιλ ιτ σλιπς και λεπερ μεσάια μέχρι τώρα στην Φρανκφούρτη
Τα τρελα θετικα του No Repeat.
Ktulu ειχε
ΠΑρε και Blackened, φανταστικο σετλιστ ε