Double post καταρχάς για να πούμε «συγνώμη θείε Λαρς» για όσους νόμισαν πως το γύρισαν σε best of, safe set lists.
Κατά δεύτερον, ένας πολύ γνωστός Άγγλος vlogger, τον οποίο είδα χθες στη Φρανκφούρτη, μόλις ανέβασε το βίντεο του από την Αθήνα. Εχω δει το πρώτο μισό και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Λίγο για το λαιβ, λίγο εντυπώσεις, αρκετά από Αθήνα, Παρθενώνα, δισκάδικα κοκ.
Γραφεται με δυο γαμμα. Καλυτερα να μην πω κατι για το δευτερο. Κρατιεμαι πολυ να μην ριξω βρισιδι που ησουν προφανως snake pit με ενα απο τα πιο καυλωτικα σετλιστς των τελευταιων χρονων
Λογικα αυτη η Σαρα που το ανεβασε καθοταν καπου διπλα σου. Τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.
Καλά βρίσε δε θα παρεξηγηθώ, κι εγώ το ίδιο θα έκανα .
Μεγάλη έκπληξη το Shortest Straw, αλλά γενικά το άνοιγμα με Whiplash, αναμενόμενη συνέχεια με Bells και έπειτα το 1-2-3 punch με Straw, Until it Sleeps και Leper ήταν ονειρικό. Το Blackened είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αλλά το ψιλοπεριμενα από τη στιγμή που το προηγούμενο βράδυ είχαν σε εκείνο το slot το Battery.
Στα σοβαρά, ο Kirk βγήκε με ένα μπλουζάκι φόρο τιμής σε ένα Ιάπωνα οπαδό τους (και κιθαρίστα tribute μπάντας επ ονόματι Hattalica), τον Kirz, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ήταν και καμιά δεκαριά Ιάπωνες από το τοπικό chapter και πήγε μπροστά τους και τους έκανε ένα νεύμα και τους το έδειξε. Ωραίος ο Κερκ.
Μεχ, το λιγοτερο αγαπημενο μου απο τα μακροσκελη επικα τους τραγουδια, με διαφορα.
Fixxxer
To Live Is To Die
The Outlaw Torn
Orion
Suicide & Redemption
My Friend Of Misery
The Call of Ktulu
Inamorata
Εβαλα και τα instrumentals
ΥΓ. Ναι ξερω οτι το μαφρενοβμιζερε ειναι μολις 7 λεπτα περιπου, αλλα εχει τον ιδιο χαρακτηρα, και μετα απο 35 χρονια μπορω να πω με σιγουρια οτι αν το ειχαν κανει πιο επικο και 10 λεπτα σε διαρκεια, θα ηταν ακομα καλυτερο.