Μetallica

Τώρα που λέτε για μπλούζες, ποια ήταν η πρώτη Metallica μπλούζα σας;
Εμένα, αν θυμάμαι καλά, ήταν μία (unofficial από μοναστηράκι) Don’t tread on me, με τον Hetfield μπροστά να κρατά κιθάρα. Αν τη βρω (αν υπάρχει ακόμα, χιλιοφορεμένη διαλυμένη) θα ανεβάσω φωτο.

Κάτι άσχετο (με ότι θυμάμαι χαίρομαι), χαλαρώνοντας χτες βράδυ και ακούγοντας MetallicaTV είχε μια παλιότερη συναυλία τους τον Χετ να προλογίζει ένα τραγούδι από το 2ο άλμπουμ, το οποίο είπε με την εξής περίεργη προφορά “Ρρράιντ ζε λάιτνινγκ”. Υπάρχει κάποιος λόγος που το έλεγε έτσι σε κάποια παλιότερα λάιβ; Υπάρχει παρασκήνιο;;; :nerd_face:

There will be deeper cuts and a bit more range as the tour goes on. However, given that it was 16 years since the band last visited Athens, the set was designed and weighted to give people more of those “classics.”

Συνειδητή επιλογή ήταν λόγο των 16 χρόνων που μεσολάβησαν από την τελευταία συναυλία.
Στη Γερμανία παίζουν κάθε χρόνο σχεδόν και συνήθως σε περισσότερες από μία πόλεις.

Παρόλα αυτά πιο συγκρίσιμο θα είναι το σετ λιστ του Βερολίνου, που είναι μια βραδιά μόνο, από αυτό της Φρανκφούρτης που ήταν no repeat weekend.

3 Likes

αυτή ήταν, 1995 Μοναστηράκι, την έχω ακόμα, θα την φορέσω στους Megadeth :stuck_out_tongue:

4 Likes
Πρώτη και τελευταία:

3 Likes

Μαυρο φουτερ με φατσες και πισω MOP με γκρι μανικια και χωρις τσεπακι μπροστα, Μοναστηρακι τελη 90s. Μαλλον σπάνιο πλεον, θυσιαστηκε στην συναυλια πριν λιγες μερες οταν μου επεσε πανω στο χαμο και δεν καταφερα να το βρω γιατι συνεχως αλλαζαμε θεση. Τουλαχιστον θυσιαστηκε στο σωστο μερος και χρονο.

3 Likes

:pensive: :wilted_flower:

3 Likes

image

από το live του 1999 προφανώς. Καπου υπαρχει, δεν νομιζω οτι χωραω πλεον μεσα.

ενα δευτερο που εχω, ειναι ενα που το ειχαν βγαλει limited πριν καποια χρονια, το εχασα, τσαντιστηκα, και περσι το ξαναεβγαλαν στο σαητ. τοσο limited ήταν

image

4 Likes

Οι λέξεις “πρώτη και τελευταία” δεν είχαν ποτέ άλλοτε τόσο ορθό νόημα, αν κρίνουμε από το τι αγόρασες.

Καταφερα και βρηκα φωτογραφια του θυσιασμενου φουτερ

5 Likes

Η πιο ΤΡΟΥ αγορά έβερ (5 λίρες από ένα καλάθι υπάιθριου flea market στο Camden τον Νοέμβριο του '03) για τον πιο ΤΡΟΥ δίσκο (αυτοί είμαστε, κατσαρόλια στον πάτο σας, πρόβλημα, α πρόβλημα, ε άντε γαμηθείτε, ΓΑΜΙΕΣΤΕ εντ νο ριγκρέτς).

1 Like

Μπλουζα LULU δεν εχεις @ChrisP :stuck_out_tongue: ?

Περα απο την πλακα, μια χαρα το St Anger, κι ας μην νιωθουν οι πολλοι

1 Like

Μάλλον στον πάτο του κάλαθου των αχρήστων που έχει και ο Παργαλάτσος στην ως άνω φωτογραφιούλα του, μπλούζα και δισκάκι μαζί.

Ο οποίος Παργαλάτσος έβαλε μπλουζάκι MoP και λέει κάτι παρόμοιο είχα, κι έρχεται μετά και βάζει παντελώς άσχετο και κάνει edit ο αλεπουδιάρης.

2 Likes

Όχι δυστυχώς δεν έχω μπλούζα του υπερμύστη Λου Ριντ

Να με σχωρατε, αλλα απανω στη ζαλη μου ανεβασα μπλουζα που ειχε το εμβληματικοτερο ισως εξωφυλλο τους μπροστα, ενω η δικια μου το ειχε πισω, οποτε τη διεγραψα για να μην παραπληροφορω.

ειπες και καλο δισκο το St. Anger

2 Likes

Shoot me again I ain’t dead yet

5 Likes

Μοναστηράκι μέσα 90’ς μια με τα εξώφυλλα σε mash up μπροστά και πίσω το φίδι με στίχους από το wherever i may roam

2 Likes

εισαι ξεχωριστος

Αλλά αφού υπάρχει αυτή πλέον οι υπόλοιπες μπορούν να πεταχτούν

1 Like

Χρειάστηκε 4-5 μπαλώματα για να καταστεί λειτουργική στις αρχές Μαΐου :metal:

4 Likes